CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: dekmieDandy

ada video, Aedy Ashraf kantoi minum dan cemolot GF orang dalam club!

  [Copy link]
Post time 21-9-2022 07:08 AM | Show all posts
2022 i cant believe ppl still go to club
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-9-2022 07:27 AM | Show all posts
apalah yg nak diharapkan pd golongan camni?
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2022 07:30 AM | Show all posts
edi serap.. nak expect ape?
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2022 07:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Aedy ke tu..Nape nmpk mcm tembam je..btw klo bnda leak2 ni slu camera 3310 ea selalu guna.. Iphone kalah la camni haha
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2022 07:56 AM From the mobile phone | Show all posts
bukan_ustazah replied at 21-9-2022 01:56 AM
Iols siap nampak ada retis tinggal sama masih couple lagi .. jeng jeng tapi takde pula nak snap ga ...

Wow uols, bolehlah khabor sapo kapel retis yang tinggal sebumbung tapi lum nikah tu

Marhaen pun ramai yg kapel lum nikah, tinggal sebumbung & mabuk2, apa lagik retis
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2022 08:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Rebel kah kna tinggal DGn Amelia
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2022 08:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Itu bkn anak saya. Saya kenal anak saya. Anak saya takkan buat mcm tu. Anak saya baik. Itu antara dialog acik Liza Zain nanti.
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2022 08:25 AM From the mobile phone | Show all posts
mcm bukan dia. sbb nmpk muka bulat hhaha
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-9-2022 08:32 AM | Show all posts
dua2 peng suda tu..jijiks boleh cemolot mcm tu
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2022 08:34 AM | Show all posts
alah, minum sikit da mabuk!
malas nak citer sejarah silam aku je. lagi hebat tak mabuk pun
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2022 08:35 AM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 21-9-2022 01:43 AM
mungkin culture shock kot nampak retis yang mabuk dekat club...biasa lalu lalang pukul 12 malam tu ...

Kelab mana yang elite sikit? Trec banyak budak2 rempit bbnu. Kyo dekat MO ok tak? Six bangsar?
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2022 08:47 AM | Show all posts
TomyamPuteh replied at 21-9-2022 12:24 AM
Itu bkn anak saya. Saya kenal anak saya. Anak saya takkan buat mcm tu. Anak saya baik. Itu antara di ...

"Saya sendiri cuci luka sunat anak jantan saya". Sekian.

Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2022 08:48 AM | Show all posts
nia_salina replied at 20-9-2022 11:08 PM
2022 i cant believe ppl still go to club

Hahahaha.....zaman bukan clubbing skang ni

Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2022 08:51 AM | Show all posts
sujud sukor la amelia dah clash dgn ikan keli ni
tah kenapa aku geli dgn aedy ni..yucksss
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2022 09:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Acikgomen replied at 21-9-2022 01:03 AM
Pi la bekenalan dgn heshe

not my taste..gituhhjjj
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2022 09:06 AM | Show all posts
Tak heran pun kalau budak ni p club dan bercemolot.
Dah mmg dia ni bad boy.
Apa nak kisah.
Mesti PDRM nyesal lantik dia ni jadi duta.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-9-2022 09:09 AM | Show all posts
minum arak dan berzina takper laaaaaaaaa, jgn makan babi
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2022 09:28 AM | Show all posts
emmm what do u expect dari maknusia retis. tapi iols geli tgk heols berlakon bila dah besar ni. ntah mcm tak kena je. masa kecik2 dulu comey je
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2022 09:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Eeewwwwww... Nasib zaman aku clubbing belum wujud smartphones.. Apa gi club rakam2.. Kecohlah bbnu
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-9-2022 09:34 AM | Show all posts
ainonymous replied at 21-9-2022 09:28 AM
emmm what do u expect dari maknusia retis. tapi iols geli tgk heols berlakon bila dah besar ni. ntah ...

samelar dengan iolls

kalau dia berlakon jadi adult geli sikit nak tengok

tapi kalau jadi teen macam dalam Project Anchor denagn Budak Tebing tu iolls layan je
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-2-2023 07:34 PM GMT+8 , Processed in 0.101386 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list