CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: dekmieDandy

ada video, Aedy Ashraf kantoi minum dan cemolot GF orang dalam club!

  [Copy link]
Post time 20-9-2022 10:26 PM From the mobile phone | Show all posts
aedy tu takde gg kn dlu..bila dh bsr ada pulak gg nya kt dpn seketui..masa dia bdk2 dlu comel jer..naif giler berlakon..bila dh bsr ni nmpak la aura bad boy..sapa la yg mendambakn sgt tu..xmnt
tp kn i ingt dia bdk..rupanya lahir thn 92..dh kertu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-9-2022 10:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Adeh aedy
Dh kenapa chouls jdi mcm neh
Nama dh mendonia
Buat hal pulek
Nak jdi alif 3.0 keh?
Syangnyaaa
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2022 11:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa aku nmpk mcm lain jer muka okg tuh..mcm melebar muka dia
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2022 11:14 PM | Show all posts
dudaberhias replied at 20-9-2022 09:10 PM
comolot ke tuh? tak berapa nampak pun... tapi selera plak ye theyolss... ala2 comolot ikan geli gitt ...

memang sekufu yalss... segelintir jah fikir 'she deserves better' sebab bekas laki sheols before ni kerabat

Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2022 12:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Aedy ni dulu sblum femes bukan kah sejenis bad boy ka. agak kelakar tgk bbnu dok ngeship aedy ni dgn org tu la org ni lah...
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2022 12:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Entah2 tengah shooting

Done macik husnuzon ozon tipis ekeke
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2022 01:03 AM From the mobile phone | Show all posts
edayildiz replied at 20-9-2022 10:26 PM
aedy tu takde gg kn dlu..bila dh bsr ada pulak gg nya kt dpn seketui..masa dia bdk2 dlu comel jer..n ...

Pi la bekenalan dgn heshe
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2022 01:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Aedy i konpius dengan hael dah. Sama doktor ka
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-9-2022 01:08 AM From the mobile phone | Show all posts
fefeeling replied at 20-9-2022 10:01 PM
Yg pegi clubbing nampak retis pastu rekod apa retis tu buat ko memang dasar kampung culture shiok ba ...

Yesszzaa kalau kalau biasa bersosial memang tahu perangai artis ni tak semenggah dekat bangsar mabuk dekat club mabuk apa semua tapi tak payah record habis situ je paling kurang gossip dgn kawan dan forum.
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2022 01:43 AM | Show all posts
bukan_ustazah replied at 21-9-2022 01:08 AM
Yesszzaa kalau kalau biasa bersosial memang tahu perangai artis ni tak semenggah dekat bangsar mab ...

mungkin culture shock kot nampak retis yang mabuk dekat club...biasa lalu lalang pukul 12 malam tu sampai jem iols nak lalu bawak kete meredah jalan yang ada club...
siap ada juai ayam bakar madu kat luar club tu sebab ramai gila manusia...
takde plak acik2 marhaen semua terkejut beruk tengok bebudak mabuk siap muntah2 tepi longkang keluar dari club
yang lagi mengejutkan semua melayu... yang bukan melayu boleh kira pakai jari je


Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2022 01:51 AM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 20-9-2022 09:10 PM
comolot ke tuh? tak berapa nampak pun... tapi selera plak ye theyolss... ala2 comolot ikan geli gitt ...

Apsal SG nampak mamat tu mcm sua telinga nak dgr pempuan nak cakap apa..then pempuan tu yg tarik leher utk kissing
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2022 01:56 AM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 21-9-2022 01:43 AM
mungkin culture shock kot nampak retis yang mabuk dekat club...biasa lalu lalang pukul 12 malam tu ...

Iols siap nampak ada retis tinggal sama masih couple lagi .. jeng jeng tapi takde pula nak snap gambar. Kalau bangsar tu malam pusing banyak retis kau lihat minum dekat bar uhuk uhuk.
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2022 03:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Ni rekod pakai apoooo
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2022 04:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Begitulah kehidupan urban anak2 Melayu lahir Islam.
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2022 04:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Bf nya pulak tgh kantoikan minah ni bila ramai spilled the tea. What do u expect from a gf yg kaki club nyah? Dpt mcm tu la
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2022 05:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Dah private pulok account
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-9-2022 06:12 AM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 21-9-2022 03:27 AM
Begitulah kehidupan urban anak2 Melayu lahir Islam.

Kt msia ni xleh tukar ugama kalau born muslim. Kat NS saja yang boleh setahu iols. Tp kat maldives lagi hebat. Semua rakyat maldives born in maldives mesti islam.
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2022 06:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Baru di lantik jd duta scam pihak PDRM... gitu die buraikan maruah die... Bodooh
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2022 06:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by dua_chzy at 20-9-2022 10:36 PM
LadyCarefree replied at 20-9-2022 10:12 PM
Kt msia ni xleh tukar ugama kalau born muslim. Kat NS saja yang boleh setahu iols. Tp kat maldives ...


Boleh uols tapi kat Sabah Sarawak adja kot dan khas untuk native people adja since kalau ikut betul MA63 tu, patutnya Islam bukan agama rasmi di Sabah Sarawak. Rumit dan panjang prosesnya, tapi boleh - macam kes ex student aiol dan anak2 buah bff aiol (in both cases, salah sorang parent is a convert pehtu cerai dengan pasangan born Muslim dan terjadinya negligence di mana anak2 tu dipelihara oleh sedara mara parent yang bukan Islam. Ex student aiol tu siap refused huntok ambik PI for PMR ngan SPM walau dalam IC masa tu Islam dan heols berjaya walau udah ditakzirah ustad ustadzah juga cikgu2 Muslim).

Malaya tu susah la nak tukar2 agama since dalam perlembagaan bilang Melayu musti Islam. Kot India ka Cina boleh la kot tukar2 agama? Aiol pun tatau.
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2022 06:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Yg ku nampak aedy tundukkan kepala..lelain blurr...aedy mmg sejenis bad boy kann...elok la si Amy tu angkat kaki
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-1-2023 06:46 AM GMT+8 , Processed in 0.096270 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list