CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 18291|Reply: 114

ada video, Aedy Ashraf kantoi minum dan cemolot GF orang dalam club!

  [Copy link]
Post time 20-9-2022 09:08 PM | Show all posts |Read mode
Edited by dekmieDandy at 20-9-2022 09:21 PM

sumber from twiiterjaya

BF perempuan ni kantoikan si hero melaya pujaan gadis-gadis dan acik gomen minum dan cemolot GF dia dalam club






tak reti nak upload video kat porum, so enjoyce video twitter ni while it last








This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-9-2022 09:10 PM | Show all posts
comolot ke tuh? tak berapa nampak pun... tapi selera plak ye theyolss... ala2 comolot ikan geli gittuhhh... katanya cikki tu mabuk kat twitter tu... soo heshe pun mabuk kah...

kalau heshe pun mabuk sekufu la dengan pura pura tuh...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 20-9-2022 09:11 PM | Show all posts
dudaberhias replied at 20-9-2022 09:10 PM
comolot ke tuh? tak berapa nampak pun... tapi selera plak ye theyolss... ala2 comolot ikan geli gitt ...

mabuk-mabuk saja

tapi untung dapat Aedy

buatnye tercium pakcik depan tu
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2022 09:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Tah sapa2 la comolot ngn kau tu! Dgn smoking & minum nya, x gosok gigi ko layan mulut org. Geli!!!
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2022 09:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Dua2 lalokkk dh tu ko gak nk chiki pi kelab
Hadap le nyah
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2022 09:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Mmg dia ke? Iols selalu tak cam artis sgt. Rambut dia ni bkn ke kaler2 ke? Ke dah tukar
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2022 09:16 PM | Show all posts
dekmieDandy replied at 20-9-2022 09:11 PM
mabuk-mabuk saja

tapi untung dapat Aedy

khennn... mujur cikki tu dapat yang lagi herlokkk dari ex-bf yang hidung macam jambu batu rnr alor pongsu tuhhh
nak je kaka tolong kepit pakai penyepit baju untuk tiruskan pelepah hidung jejan tu...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 20-9-2022 09:18 PM | Show all posts
Suchi replied at 20-9-2022 09:16 PM
Mmg dia ke? Iols selalu tak cam artis sgt. Rambut dia ni bkn ke kaler2 ke? Ke dah tukar

katanya tuan badan dah respond suruh delete

video panas-panas lagi, tengok lar esok keluar jadi bahan gossip website cikai-cikai
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-9-2022 09:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Baca kt situ mamat yg reveal ni adalah kekasih kepada perempuan yg bercemolot dgn eddy. Nama myramustafa. Acc twitter telah selamat dikambus
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2022 09:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Suchi replied at 20-9-2022 09:16 PM
Mmg dia ke? Iols selalu tak cam artis sgt. Rambut dia ni bkn ke kaler2 ke? Ke dah tukar

Heols dah berambut hitam.. Tngh shooting drama dgn kak nab utk novel sheols
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2022 09:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Bkn fans aedy tp xcm comolot pn cm cikki tu whispering kt telinga aedy je..lantok ler mengkome
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2022 09:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Mamat ni dr zmn skolah kn buat hal mrokok.. So la ni lps age lagi daring lorr...
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2022 09:44 PM | Show all posts
nampak macam lain jeh muka heshe...yang ni nampak tembam #donebekapaedy
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2022 09:45 PM From the mobile phone | Show all posts
ah nampak naw menipu aih….drama dia ngan nab le tuh….nak up…..haiya ingat org x leh nk baca….podah….hak tui
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2022 10:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by fefeeling at 20-9-2022 10:02 PM

Yg pegi clubbing nampak retis pastu rekod apa retis tu buat ko memang dasar kampung culture shiok baru masuk kelab.. what happens in the club, stays in the club sudahh
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2022 10:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Wow mukbang
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-9-2022 10:06 PM From the mobile phone | Show all posts
hyie replied at 20-9-2022 09:44 PM
nampak macam lain jeh muka heshe...yang ni nampak tembam #donebekapaedy

Mmg dia lerr. Dia dah dm org tu suruh delete haa sah la tu dia
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2022 10:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Wow! So amazed dgn korang2 yg menormalisasikan gi kelab, mabuk, minum, maksiat etc… korang lbh kisahkan sama ada btl si retis tu atau tidak… sorry saya bkn kampung.com..
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2022 10:17 PM | Show all posts
maybe dia tgh shooting scene dalam drama TV terbaru kot....

done husnuzon
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2022 10:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Yg amek video tue cuma la, zoom dulu sebelum rekod.. Acetaikk betul
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-12-2022 06:24 PM GMT+8 , Processed in 0.119019 second(s), 44 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list