CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: mojarean_X

[Dunia] Selamat tinggal, Ratu Elizabeth

  [Copy link]
Post time 20-9-2022 07:36 PM | Show all posts
The Queen Of England, Her Majesty The Queen, Queen Elizabeth II will most certainly be missed.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-9-2022 07:58 PM From the mobile phone | Show all posts
nolya replied at 20-9-2022 06:57 PM
Amboi! moleknya bahasa.... Tanya  "Rasa bodoh tak satu planet ni lahir untuk sembah pempan tua sek ...

Bangkai reput tu kenal mak ko sapa ke??
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2022 09:40 PM From the mobile phone | Show all posts
mojarean_X replied at 20-9-2022 06:31 AM
Si megxit ni dh nape. Dia pula terlebih2 sedih smpi menangis

guna eyemo.. Guwe dah tepek ni kat board kenamaan.. Popular btul ni picture maggot.
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2022 12:21 AM From the mobile phone | Show all posts
JunkMail replied at 20-9-2022 10:20 AM
Share lah... Dia masuk vault ke chamber gitu lah bersama dgn laki, adik dan mak bapaknya.

Masih mengekalkan tradisi la. Dulu2 share coffin batu. Skang dah panggil vault ke
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2022 12:27 AM From the mobile phone | Show all posts
JunkMail replied at 20-9-2022 09:13 AM
Kemain jauh dia berarak. Dah habis istiadat kat Westminster.. berarak pulak ke Windsor Castle. 4-5 j ...

Berusung ke sana ke mari. Letih nengoknya. Tanam ler cepat
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2022 12:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Good byee eloklah mereput disanaaa...ta ta ti ti tu tu
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2022 02:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Lampuled replied at 20-9-2022 01:08 AM
"Loceng gereja berusia 1,000 tahun juga dibunyikan setiap seminit selama 96 tahun, menandakan usia b ...

Betul lah tu. kan dengau bunyi loceng every 1 minit
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2022 02:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Ni baru betul Raja yg.benar benar berDaulat. Tengok rakyat sanggup tunggu 25jam utk.pay last respect. Dan hampir 3/4 dunia ni pernah dimasuki Brits. Real daulat
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-9-2022 02:33 AM From the mobile phone | Show all posts
JunkMail replied at 20-9-2022 09:13 AM
Kemain jauh dia berarak. Dah habis istiadat kat Westminster.. berarak pulak ke Windsor Castle. 4-5 j ...

Westminster ke windsor pakai kereta lah. Sampai pekan Windsor baru berarak balik naik ke Castle dlm.1-2 km.
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2022 06:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku tak sempat tengok. Nak tahu afa beza tak urusan kebumi protestan dengan RC? Tok paderi tu RC ke?
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2022 06:03 AM From the mobile phone | Show all posts
AbukRokok replied at 20-9-2022 10:33 AM
sultan mulayu turut burdukacita



Brassball tu apa? Iols gugel keluar cerita enjin.
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2022 06:25 AM From the mobile phone | Show all posts
JunkMail replied at 20-9-2022 09:13 AM
Kemain jauh dia berarak. Dah habis istiadat kat Westminster.. berarak pulak ke Windsor Castle. 4-5 j ...

Stress betul tgk deyols berarak bawak kuin
Memasing jalan mcm posa ramadan first day
Tu belum lagi sepuluh tapak jalan kedepan, lima tapak jalan setempat
Yg sedap mamat bawak keta mayat tuh je
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2022 06:32 AM From the mobile phone | Show all posts
jazaa100 replied at 20-9-2022 07:13 PM
Bior betul.....

4-5 jam jln kaki, jauh tu.....


Sian acik tgk harry tuh
Dah la heshe takleh pakai uniform kerabat mcm putera puteri raja England lelain, lepas tu seluar dia mcm nak telondeh dah acik rasa
Dah la seluar tu mcm tak serika je
Sampai ati megan biaq laki kuar rumah seluaq kedut2 cemtu
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2022 10:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Acikgomen replied at 21-9-2022 06:25 AM
Stress betul tgk deyols berarak bawak kuin
Memasing jalan mcm posa ramadan first day
Tu be ...

Betul.. yang syok pakcik bawa keranda dgn yang naik kuda tu. Yg jalan kaki kiri kanan depan belakang tu mesti menyumpah2. Dah la pakai baju tebal jalan kaki pulak. Nasib baik cuaca sejuk sikit 15-20 degree..
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2022 10:20 AM From the mobile phone | Show all posts
LautBiru52 replied at 21-9-2022 12:27 AM
Berusung ke sana ke mari. Letih nengoknya. Tanam ler cepat

Dah sampai Windsor tu lepas nyanyi2 habis istiadat, keranda pun turun bawah. Punnnnn belum habis lagi tu. Malam sambung pulak lagi private ceremony untuk family je ..baru masuk dalam bilik kekal. Aku anggap masuk bilik lah sebab bukan tanam dalam tanah. Diorang kat letak dalam crypt gitu susun bertingkat..
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2022 10:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Acikgomen replied at 21-9-2022 06:32 AM
Sian acik tgk harry tuh
Dah la heshe takleh pakai uniform kerabat mcm putera puteri raja England l ...

Acik tengok tak gambar Harry kena ignore masa tu diorang tunggu keranda sampai kat Windsor. Semua bolayan dia berborak sesama sendiri je. Harry terkulat2 je berdiri sengsorang lain2 semua membelakangkan dia.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-9-2022 10:32 AM From the mobile phone | Show all posts
JunkMail replied at 21-9-2022 10:23 AM
Acik tengok tak gambar Harry kena ignore masa tu diorang tunggu keranda sampai kat Windsor. Semua  ...

Acik layan live yutiub TV kauuu malam tadi sambey lipat kain, opkos la tengok Harry tekulat2
Harry tu menurun apaknye betul bab cinta
Bangang abadi
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2022 10:41 AM | Show all posts
Suchi replied at 20-9-2022 09:54 AM
Oh ada wakil dari forum cari

Waaaah, bangganya ada wakil dari forum!

Glamer gituh
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2022 10:44 AM | Show all posts
Acikgomen replied at 21-9-2022 10:32 AM
Acik layan live yutiub TV kauuu malam tadi sambey lipat kain, opkos la tengok Harry tekulat2
Harr ...

Confirm dah anak Charles, bukan orang lain hehehe  Charles pulak menurun dari tok sedara dia Edward VIII.
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2022 11:31 AM | Show all posts
tak amek tau sangat.
cuma terjumpa kat ig,anjing kesayangan Queen pon ada untuk penghormatan terakhir.
i is kenot
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-2-2023 11:09 AM GMT+8 , Processed in 0.164894 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list