CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: mojarean_X

[Dunia] Selamat tinggal, Ratu Elizabeth

  [Copy link]
Post time 20-9-2022 09:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Mak aihh ramainya ummah manusia, takde ke acik porem menyelit dlm ramai2 tu?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-9-2022 09:54 AM From the mobile phone | Show all posts
FOTHER-MUCKER replied at 20-9-2022 09:10 AM

Oh ada wakil dari forum cari
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2022 10:33 AM | Show all posts
sultan mulayu turut burdukacita



tapi heran brassball yg lebih rapat tak burdukacita pun
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2022 11:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Semoga kene beduk kaw kaw dgn nalaikat dlm kubur tu
Sbb ms hidup byk menyusahkan org lain
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2022 11:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Untunglaaa boleh postpone siksaan Malaikat Munkar dan Nakir, 2 minggu postpone siksa kubur, barokah mati malam Jumaat, kematian yang dicemburui ummah
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2022 12:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Mahathirina replied at 20-9-2022 01:53 AM
Rasa bodoh tak satu planet ni lahir untuk sembah pempan tua sekor ni??  Elok la mampus..  Keturunan  ...

..gajah depan mato hang x nmpak....kuman seberang laut..hang meraung,meroyan guling atas jln....
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2022 12:02 PM | Show all posts
cmf_premierleag replied at 20-9-2022 11:50 AM
Semoga kene beduk kaw kaw dgn nalaikat dlm kubur tu
Sbb ms hidup byk menyusahkan org lain

dah mati pun susahkan orang.bak kata apek dalam madu 3. hidup susah, mati pun susah


Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2022 12:14 PM From the mobile phone | Show all posts
mojarean_X replied at 20-9-2022 06:31 AM
Si megxit ni dh nape. Dia pula terlebih2 sedih smpi menangis

Modal untuk content bila balik amereka  bayaran mahal tau kira berapa titik ayor mata krokodil mengalir
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-9-2022 12:16 PM | Show all posts

Wuuw penampakan Bamlih dan SB
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2022 05:09 PM From the mobile phone | Show all posts
JunkMail replied at 20-9-2022 09:13 AM
Kemain jauh dia berarak. Dah habis istiadat kat Westminster.. berarak pulak ke Windsor Castle. 4-5 j ...

Jln kaki ke?....

Tak pengsan ke org yg bawak keranda tu
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2022 05:23 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 20-9-2022 11:50 AM
Semoga kene beduk kaw kaw dgn nalaikat dlm kubur tu
Sbb ms hidup byk menyusahkan org lain

Kot la dia terkejut apsal kena beduk
Bukan kah semua makhluk kena sembah ratu pada beta??
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2022 06:05 PM From the mobile phone | Show all posts
mojarean_X replied at 20-9-2022 06:31 AM
Si megxit ni dh nape. Dia pula terlebih2 sedih smpi menangis


Tan btl muka megain compared to leher & siku dia

*Edit typo
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2022 06:09 PM | Show all posts
raja2 european jaman now ni masih share liang lahad ke dah persendirian eh. dulu2 raja england kan selalu share kubur dengan raja2 terdahulu
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2022 06:20 PM From the mobile phone | Show all posts
_blackbird replied at 20-9-2022 06:09 PM
raja2 european jaman now ni masih share liang lahad ke dah persendirian eh. dulu2 raja england kan s ...

Share lah... Dia masuk vault ke chamber gitu lah bersama dgn laki, adik dan mak bapaknya.
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2022 06:22 PM From the mobile phone | Show all posts
jazaa100 replied at 20-9-2022 05:09 PM
Jln kaki ke?....

Tak pengsan ke org yg bawak keranda tu

Jalan kaki sikit sampai mana ntah. Tarik dgn pedati.. pastu masuk kereta keranda tu. Tapi pengiring2 semua askar keliling jalan kaki laaa.. jauh nak mampos kot Windsor. Aku assume dia tukar2 lah askar tu.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 20-9-2022 06:54 PM From the mobile phone | Show all posts
_blackbird replied at 20-9-2022 06:09 PM
raja2 european jaman now ni masih share liang lahad ke dah persendirian eh. dulu2 raja england kan s ...

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-9-2022 06:57 PM | Show all posts
Mahathirina replied at 20-9-2022 01:53 AM
Rasa bodoh tak satu planet ni lahir untuk sembah pempan tua sekor ni??  Elok la mampus..  Keturunan  ...

Amboi! moleknya bahasa.... Tanya  "Rasa bodoh tak satu planet ni lahir untuk sembah pempan tua sekor ni??"  Apa punya soalanlah yg ditanya.  Sape sangatlah manusia yg dikatakan duk sembah dia tu?  Cuma dia sbg raja bagi negara dia, pemimpin negara2 lain tetulah harus menghormati.  Kematian QE  dan pengebumiannya yg penuh dgn segala upacara istiadat di raja Britain, biak pi lah mereka kerana memang itu dah adatnya. Kenapa pulak orang lain perlu rasa resah, menyusahkan dn bodoh. Kalau ada yg nak ucapkan RIP ke, Selamat Bersemadi ke atau Selamat Menuju ke Alam Berzakh ke, silakan tapi jgnlah dimaki hamun kerana QE bukan ada salah dgn kita, kan?
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2022 07:13 PM From the mobile phone | Show all posts
matryoshka replied at 20-9-2022 06:05 PM
Tan btl muka megain compared to leher & siku dia

*Edit typo

Terlebih tenyeh kot. Tona tak sekata.


Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2022 07:13 PM From the mobile phone | Show all posts
JunkMail replied at 20-9-2022 06:22 PM
Jalan kaki sikit sampai mana ntah. Tarik dgn pedati.. pastu masuk kereta keranda tu. Tapi pengirin ...

Bior betul.....

4-5 jam jln kaki, jauh tu.....
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2022 07:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Ok babai kuin
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-2-2023 06:08 PM GMT+8 , Processed in 0.172940 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list