CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: totokreturn.

[Tempatan] Ramai wanita elak diajak berkenalan lelaki Kelantan

  [Copy link]
Post time 19-9-2022 02:55 PM | Show all posts
green~tea replied at 19-9-2022 01:42 PM
Kadang betoi jugak.. yang taknak tu la yang dapat...

iols dulu mula2 kerja mmg tercampak kat sun ...

kelantanese have bigger cocks than malaccans...dont you feel regret?

Malaccan men have relatively small penises...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-9-2022 02:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Cokoro replied at 19-9-2022 12:51 PM
Ore klatey ramai baran sbb duk mkn msg. Kt kedai tu mmg msg lahhh

Chinese food syndrome pun guna banyak msg.


Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 03:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Yg iols kenal kalau budak lelaki dari kelantan..
semua suka cakap besar. Berlagak
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 03:02 PM | Show all posts
mojarean_X replied at 18-9-2022 10:03 PM
X sanggup lah nk berbelas jam blk kelantan

ye ..ni alasan mmg real..laki klate cari je la set2 kito jangey pecoh je
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 03:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Teringat dkt akak senior sorang ni..bf nya org kelantan.
Keluarga akak ni org johor. Anti org kelantan.

Ntah apa cite kesudahan cinta mereka berdua.
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 03:15 PM | Show all posts
Edited by green~tea at 19-9-2022 03:17 PM
ifanonline replied at 19-9-2022 02:55 PM
kelantanese have bigger cocks than malaccans...dont you feel regret?

Malaccan men have relatively ...

teori pprt mana ko pakai ni dik ipan... iols dah compare... totey suami melaka double triple the size.. alhamdulillah... mmg iols cengkam suami sekarang sampai kiamat

Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 03:18 PM | Show all posts
akies replied at 19-9-2022 03:01 PM
Yg iols kenal kalau budak lelaki dari kelantan..
semua suka cakap besar. Berlagak

sebab deme takde yang tinggi.. mostly katek2 je below 175 cm... so kena cakap kuat2 degar2 supaya orang ataih dengor


Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 03:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Kawen sama2 kelantan je la. Diorg kan bangga diorg paling ensem paling lawa
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-9-2022 03:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Ermmm rasanya bukan org meluat dengan laki kelantan. Org more tu meluat dengan mak mertua or ipar duai dr kelantan. Sekian
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 04:45 PM | Show all posts
dewimalam78 replied at 19-9-2022 12:41 PM
Asben ai bgtau…kalau dh sangkut dgn perempuan kelantan, dia pegang kau kuat2. Tak kira kau bujang/d ...

hmm... yg ni ai percaya sbb ada berlaku kt saudara sendiri...

yg perempuan kelate tu janda kawin dgn saudara lelaki ai yg bujang...

tapi dia mmg baik orgnya, mungkin tu yg saudara lelaki ai terpaut hati dgn dia agaknya...


Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 05:40 PM From the mobile phone | Show all posts
bottombikini replied at 19-9-2022 02:26 PM
lelaki taguna dia sejenis pengecut

member iols baru2 ni menjual sambal penyet menantu dia buat ka ...

Lagi jahat uols huhuhu
Iols bru2 ni terkena mmg cut off terus
Mals dh nak layan sek2 yg oentgkan diri

Dyrg plg lantang bab vaksin nie bla bla bla
Pahtu pi cucuk muka buat vshape bolh pulak
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 05:42 PM From the mobile phone | Show all posts
greantea replied at 19-9-2022 03:45 PM
Kawen sama2 kelantan je la. Diorg kan bangga diorg paling ensem paling lawa

Tmbh satu lagi terpaling putih
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 07:22 PM From the mobile phone | Show all posts
ada la pasangan laki bini orang kelantan yg aku kenal .....

bini nak bersalin. tahan beranak nak beranak kat kelantan. hujung bawah nak drive keta hujung atas......mujur anak selamat tapi kalu perati betul betul anak dia macam ada something.....
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 08:10 PM From the mobile phone | Show all posts
brego replied at 19-9-2022 09:14 AM
lelaki kelantan yang berhijrah ke luar ramai yang molek2.

macam kawan aku dan adik ipar aku.

Aritu bkn ke hang dan capiloton nak pi ke indon interviu awek2 indon utk dijadikan bini? Patutnya hangpa pi bln lepaih.. dah pilih bini ke blom?
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 08:24 PM From the mobile phone | Show all posts
I dulu tak bercinta dengan ore kelate sebab jauh. Bila fikir masa akan datang, nak balik kampung tu jenuh. Perangai tu biasa la, sifat manusia. Ada yang baik, baik. Yang jenis sombong, sombong juga tak kira negeri.
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 08:47 PM From the mobile phone | Show all posts
TomyamPuteh replied at 18-9-2022 11:35 PM
Kerana pompuan plat D la mak ayah aku hilang sorg ank. Ayah aku meninggal pun dia tak balik tau.

Babinye
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-9-2022 09:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Suchi replied at 19-9-2022 09:33 AM
Rasanya sbb tu la kot, pompuan kelate biasanya ramai je yg nak selain faktor muka comel lote doran ...

Betul. Tepat sekali. Kita tak boleh pukul rata la kan bab bewak dgn pengotor ni
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 10:11 PM From the mobile phone | Show all posts
n3ar replied at 19-9-2022 08:41 AM
yg aku pelik, pejabat2 gomen penuh sskjp ni...

even majlis perbandaran, majlis daerah negeri lain p ...

Xpelik kalau gomen byk kelate..depa ni kan sskjp..kalau dpt masuk sorang dlm tu, senang laa nak bawak masuk kaum kerabat skali
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 10:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Weller replied at 19-9-2022 07:22 PM
ada la pasangan laki bini orang kelantan yg aku kenal .....

bini nak bersalin. tahan beranak nak be ...

Yang lahir kat kelantan ni senang nak beli tanah kat sana in future

Sebab tu depa akan cuba juga beranak kat kelantan

Org luar susah nak beli tanah kat kelantan even kawen dgn kelate..adalah syarat2 nya dan x mudah
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 11:33 PM | Show all posts
bt masa ni belum pernah lg ada gf asal dr kelate
cuma pernah lah berkawan dgn lelaki2 asal kelate
mmg serik dah aku
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-2-2023 09:36 AM GMT+8 , Processed in 0.102379 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list