CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: totokreturn.

[Tempatan] Ramai wanita elak diajak berkenalan lelaki Kelantan

  [Copy link]
Post time 19-9-2022 02:09 AM From the mobile phone | Show all posts
insulin replied at 18-9-2022 09:57 PM
Air boring kan ada.

Yang teh tarik tu selalunya air paip atau air perigi.

Abam jgn sedey baca artikel ni
Ramai lagi bunga di luar tu agituuuu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-9-2022 02:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Sepatah haram aku tak paham apa diorang cakap. Pastu bukak mulut busuk bau petai. Tengahari skit satu badan bau busuk macam tandas tersumbat. Tu pengalaman acik masa kolej dedulu.
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 02:11 AM From the mobile phone | Show all posts
azimodin replied at 19-9-2022 12:24 AM
Pengalaman aku dengan mamat2 kelantan
1. Kulit putih comey, kaki surau, layan pon elok je tapi putus ...

Hehe no 1 tu betul kot, bapak i kelantan mak i jawa2 johor so dia beraku kau je dengan parents... Plus, bila bercakap tu intonasi mcm nak gadoh... Culture shock jgk bapak i dia kata masa awal2
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 02:24 AM From the mobile phone | Show all posts
rasanya i  la salah seorg yg mmg x nak org lelaki kelantan. walaupun ada ja saudara mara belah sana, tp i mmg nk elak. satu lg org penang. dua2 negeri ni mmg i elak sungguh2. alhamdulillah berjodohan dgn org yg bukan dari kedua negeri.
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 04:37 AM From the mobile phone | Show all posts
ada kawan aku kenal dok couple dgn laki kelantan, pas grad dah kerja laki tu cakap mak dia nk bini org kelantan gak
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 04:40 AM From the mobile phone | Show all posts
tapi setakat ini aku kenal orang kelantan kebanyakan ok lah, mungkin semua duduk merantau atau pasangan bukan orang kelantan, tapi kebanyskan diaorg jenis cerita tak nak kalah
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 07:29 AM | Show all posts
more to biawak bagi meols. lepas tu bagi alasan mak i nak org sesama kelate jah.

pui.
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 07:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Memandai je
Yg ada Kelataneh elok je kawin kokesen
Apa cerita
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-9-2022 07:55 AM From the mobile phone | Show all posts
swimswim replied at 18-9-2022 10:01 PM
Sama la dgn meols. Tau kel je, block or unfriend terus.

sama la kita terus turn off..
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 08:06 AM From the mobile phone | Show all posts
best friend i dari kecik kawen dengan laki kelantan.. mula² kenal, elok je mamat tu kerja dbkl.. lepas kawen, mula la adik beradik si laki datang menumpang kat rumah sewa dorang.. kejap abang, kejap adik..

lepas tu kantoi si laki berskandal dengan janda kelantan, kawan 1 sekolah dedulu.. siap buat loan belikan kereta untuk minah tu.. dah mula ponteng kerja, abaikan bini sebab mabuk cinta..

sekarang dah bercerai sebab si laki dah berhenti kerja, balik kelantan dengan alasan nak jaga mak.. kerja bawa lori dan skandal pun dah kawen dengan mamat kelantan lain..
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 08:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Bukan apa nak elak diberi harapan palesu
Better la avoid awal2 last2 diaorg nak set2 dia je.

Tapi kalau family lelaki da bercampur ada mak pak salah satunya ore luar rasa tak ada masalah nak terima set2 luar ni.
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 08:13 AM | Show all posts
benda open secret
nak sentap buat ape
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 08:19 AM | Show all posts
ok pee kawen abam klate.. sok time raya boleh kena sidai 10-11 jam masa balik raya


ehh tapi sek2 ni tersangat la kuat ukwahnyierrr , kut apa2 hal mmg deme lebihkan set2 kito jangge pecoh ni..  mmg ringan nak tolong.. so kalo berlakikan sskjp, jgn riso, apa2 hal deme dtg dulu tauuu

Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 08:41 AM | Show all posts
yg aku pelik, pejabat2 gomen penuh sskjp ni...

even majlis perbandaran, majlis daerah negeri lain pun sek2 dia ni dapat tembus..

dbkl ramai, even majlis perbandaran kt selangor pun ada...


ES cakap ada group dlm gomen yg pro sskjp.... sbb tu geng dia ramai..


tu yg kawen org luar, tp nk bini nk bersalin lari ke klate..yg perempuan masuk jd cikgu, jd nurse ke apa, baru keje meroyan nk tukar balik klate
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 08:56 AM | Show all posts
malu ler nak dating kat stabak, si awek dah sah2 cakap melayu acah2 pelat mat saleh,si balak jenuh usaha tapi pekat budu masih ada
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 09:07 AM | Show all posts

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-9-2022 09:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Bkn acik porem je.lmk pun x nk

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 09:09 AM | Show all posts
i think not kelantan per se...but lelaki dan wanita pantai timur...

bangsa pantai timur ni kena kawin sesama depa yakni Kelantan, Terengganu dan Pahang
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 09:12 AM | Show all posts
kumpulan kita mandi bogel
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 09:14 AM | Show all posts
lelaki kelantan yang berhijrah ke luar ramai yang molek2.

macam kawan aku dan adik ipar aku.
dua2 baguih.

btw hari tu pi ganu ke pasar payang, aweks puteh comel2.
jatuh chenta tengok. rasa nak pindah ganu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

31-1-2023 05:17 AM GMT+8 , Processed in 0.101961 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list