CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: totokreturn.

[Tempatan] Ramai wanita elak diajak berkenalan lelaki Kelantan

  [Copy link]
Post time 18-9-2022 10:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Yeke? Member laki penah citer mak dia taknak org luar. kalau boleh nak org kelate gak, takde kelate org tganu pun takpe asalkan org belah sana. 1st raya mesti kelate, 2nd tak kisah nak pegi mana pun.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-9-2022 11:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau org tak sudi, pi la cari awek klate..
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2022 11:13 PM | Show all posts
Aku agak satu2 nya lelaki kelantan yg paling jadi rebutan atau diminati adalah seorg forumer kat sini iaitu @ipes2 , tak gitu ipes? katanya ko hot stuff ramaii yg minat kat forumm ni siap ada yg datang sampaiii bilik hotel yg ko stayed, dasattt jugak ko yachh ipess mu paka gapo tu colek minyok gapo minyok dagu ko?
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2022 11:18 PM | Show all posts
Aku pun tok sey sskjp ni. Set ni memang sesuai dengan set dia je. Sujud syukur aku dapat suami bukan orang negeri serombi
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2022 11:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia camni la.. Laki klate duk gelenya ngn perempuan duk luar... Tp hok perempuan klate pulok susah nk terima laki luar...

Aku pun pelik sskjp ni..

Tp kalau dh kawen tp duk lua klate pulak, nk bersalin gigih kelik klate walhal masa pkp pun... Ada jer duk cari alasan & cara balik..
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2022 11:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Mngkin sendiri yg terasa padahal tak ada benda pun…tngok sedara mara, kwn2 semua ok jer…
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2022 11:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Kerana pompuan plat D la mak ayah aku hilang sorg ank. Ayah aku meninggal pun dia tak balik tau.
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2022 11:39 PM From the mobile phone | Show all posts
mojarean_X replied at 18-9-2022 10:03 PM
X sanggup lah nk berbelas jam blk kelantan

Baru nk bg komen yg sama. Dan x sggup setiap kali cuti kena balik sana. Xdpt imagine seksa kalau ada ank kecik, raya kena balik sskjp. Tmbh lg balik kg, air xde atau air kotor. Lps tu kena bercampur dgn sedara mara, x paham kecek gapo. Nnti ank kena paksa beranak kat kelate jugak
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-9-2022 11:39 PM | Show all posts
TomyamPuteh replied at 18-9-2022 11:35 PM
Kerana pompuan plat D la mak ayah aku hilang sorg ank. Ayah aku meninggal pun dia tak balik tau.

Sorry to hear this sis, hug. Your mother's son/daughter tu masih hidop ke? Klu masih hidop hrp beliau akan balik jumpa mak secepat mungkin
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2022 11:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Plet D mmg celaka dan babi
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2022 11:43 PM From the mobile phone | Show all posts
parents pun xbg kawen laki kelantan wpn deyols skrg dk klntn
perangai dorg tu..i pun xsuka spesis belah sana..so ellakkan ok.
laki turki ok kata dorg..tiberr
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2022 11:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Sepupu aku kawen kelate.. tp dok png sbb sepupu aku org png.. anak 1st lahir kelate.. kata dia sbb senang bli tanah kt sana ke apa tah tp urusan tanah la
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 12:22 AM From the mobile phone | Show all posts
TomyamPuteh replied at 18-9-2022 11:35 PM
Kerana pompuan plat D la mak ayah aku hilang sorg ank. Ayah aku meninggal pun dia tak balik tau.

Your brother kena queen control ke dgn bini kelate?
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 12:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Pengalaman aku dengan mamat2 kelantan
1. Kulit putih comey, kaki surau, layan pon elok je tapi putus sebab dia kata orang negeri2 arah selatan garang. X suka awek yg independent,  suka yg ala2 lindungan pasar siti khadijah
2. X putih x comel tapi ghost aku sebab dapat tackel awek sskjp. Pastu bagi alasan tok tua dia x suka bakal bini orang luar. Koser
3. Baik budi pekerti tapi asyik la bergelumang dengan kawan sskjp sampai pemikiran pon typical sskjp

Akak aku punya first and last bf pon orang sana, putus sebab anak emak level yg melampau.
Last2 aku berjodohan dengan keturunan sskjp tapi kacukan. Perangai typical sskjp dah hilang kecuali nak makan lauk yg x pedas & suka yg manis2 je.
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 12:36 AM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 18-9-2022 10:42 PM
Kalau macam nik ibrahim din masa heols single dulu ok lah kan?

sifir dia mudah je sis, haram and avoid lelaki kelantan kecuali lelaki kelantan yang kaya raya, contoh kerol aming..sbb kerol aming dah siap bagitau sales juta2..kalo kerol aming tak bagitau sales mesti depa pun anggap kerol aming tu pun sendu budu jaa..
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 01:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Tapi biasa dyrg kahwin sek dyrg
Yg laki ade makwe negri luar tapi last2 kahwin sek dia sebb pilihan keluarga giittuuhhh
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-9-2022 01:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Kakak ipar I, dua org kelate.. adik ipar i (laki) kelate. Semua ntah ape2. Pemalas. Kalau balik rmh mak ayah i... Xde maknala nak tpg masak ke apa... Bontot melekat helok kat lantai. Abg2 I plak bodoh kan.. elokla dpt bini begitu. Jadi habuan utk kitorang sound direct je bila mak n ayah I ngadu pasal dorang.
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 01:23 AM | Show all posts
Orenn1 replied at 18-9-2022 11:13 PM
Aku agak satu2 nya lelaki kelantan yg paling jadi rebutan atau diminati adalah seorg forumer kat sin ...

ha ha ha ye ke
tu minyak dagu tu still ada jual ke orenn1?
depa dah upgrade dah kat kelantan tu rasanya
thanks for tagging me
jap mau baca news nya
mat kelantan ni biasanya byk gak yg good looking tapi perangai entah apa dan agak kuno
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 01:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Budak2  lembut nyah kata, laki Kelantan terkenal dgn tuuttt yg nala, ranking atas jantan2 Melayu... mengikut rekod mereka...
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 02:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Bukan kelate je , tganu pun patut elakkan
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-1-2023 01:01 AM GMT+8 , Processed in 0.116951 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list