CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: totokreturn.

[Tempatan] Ramai wanita elak diajak berkenalan lelaki Kelantan

  [Copy link]
Post time 21-9-2022 02:04 PM From the mobile phone | Show all posts
tikusmontok replied at 20-9-2022 02:42 PM
Tak buaya, biawak. antara dua tu

Buaya kaya raya x kedekut okla
Biawak huhu.. yg ni meme kena campak..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-9-2022 02:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku pun nyaris tak jadi org pasir mas.
Pernah pegi open house kakak ex-bf aku dorang semua speaking klate sepatah haram tak faham wey. Time sembang dgn aku dorang tukar la bahasa baku. Dorang semua mmg baik2 je tapi long term aku rasa mmg both side akan tak selesa. Last2 dia kahwin jiran satu kampung. Settle problem
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2022 02:20 PM From the mobile phone | Show all posts
brego replied at 21-9-2022 10:08 AM
takde criteria apa pun,
untuk ngedate first time cuma harus comel n sweet,
baru semangat

Nak tau dia milik hang ka org lain, pasti hang tgk respon dia, kan? Kalau tergedik2 kat hang, pasti hang rasa itu mmg hang punya.. betui dakk?

Patutnya hang jgn ghost.. anggap jahh sbg kawan.. stay as frens.. mana tau bkn jodoh sekarang tapi jodoh pada masa akan datang? Dan kalau bkn jodoh, ada tambah kengkawan.. ok per..

Ke hang pikiaq lap at first sight ni? Kalau harapkan tulang rusuk bergetar2 at first sight, baik hang cari minah2 ronggeng jahh.. hat jenis tu mmg voley wat tulang rusuk ustaz bergetar setiap masa..

Mmg betui la lelaki jenis superficial, tgk luaran jahh..
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2022 02:21 PM From the mobile phone | Show all posts
emera replied at 21-9-2022 12:19 PM
Harap kawan kau tu rak kawen melainkan mak dia dah mati. Bunyi macam menantu bakal sakit jiwa.


Kawen dah, org pahang. Satu arah diterima lah. Kalau johor ke perlis kena reject, arah lain Adalah dia citer bini sentap asyik raya belah kelate je, nak buat camne awal2 sblm kawen dah inform sanggup jer katanye. Tunggu parents mati lah baru boleh balik pahang 1st raya
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2022 02:41 PM | Show all posts
Tinot7 replied at 21-9-2022 01:45 PM
Muor terkecuali sbb sed sedik ka? Awat batu pahat terkecuali?

sed sedik tu ape?
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2022 04:02 PM | Show all posts
jejaka_hensem replied at 20-9-2022 03:04 AM
Satu je yg tak suka dgn orang kelantan ni,dorang x pandai cakap bahasa melayu standard dgn orang lua ...

Ni I setujuu sgt. Dh la tak faham pastu expect semua org faham bahasa klate tu. Dia dok berasa sapa yg tak faham bahasa tu dikira mundur n tak educated. Puihhh! Pdhal dia yg tak pernah keluar 'gua', dia tuduh org pulak duduk dlm 'gua' dia tu
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2022 04:04 PM From the mobile phone | Show all posts
misc replied at 21-9-2022 02:07 PM
Aku pun nyaris tak jadi org pasir mas.
Pernah pegi open house kakak ex-bf aku dorang semua speaking  ...

Orang Kelantan panggil Whatsapp tu watsex tak?
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2022 04:06 PM From the mobile phone | Show all posts
kelip2_07 replied at 21-9-2022 02:41 PM
sed sedik tu ape?

Hensemnya Syed Suck Dick ni, akak suka lelaki berdahi licin

Ikut pengalaman akak kan, orang yang berbulu kening lebat ni, bulu jembot dekat bawah tu lagi lebat diknon awwww....  

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-9-2022 04:11 PM From the mobile phone | Show all posts
suk suk suk tubik masuk
masuk lagi ah! ah! tubik lagi
dap dap dap memey sedap
lamo lamo ah! ah! kohok sedap
dipegey-pegey disedut-sedut





http://youtu.be/saDk2tHbO50
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2022 04:29 PM From the mobile phone | Show all posts
kelip2_07 replied at 21-9-2022 02:41 PM
sed sedik tu ape?

Kaka kaki dah reply..
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2022 04:47 PM From the mobile phone | Show all posts
My siblings 4 orang kawin dgn orang Kelate..2 abang ipar n 2 kakak ipar. Ok je mereka. Tapi mereka berkenalan masa di University dan di tempat kerja. Elok2 ipar duai Kelantan I ....selalu je beri serunding daging dll dr kelantan. Family mereka pun ok..bila berjumpa. Tapi siblings pun duduk di Lembah Klang...mungkin  kurang dialects Klate
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2022 04:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Orang Kelantan ketara kelainan mungkin sebab loghat dan rapat mesra dgn keluarga ...sama spr org N9. Family I pun ada kawin dgn org N9. Ok sangat mereka.  mungkin depends on family upbringing
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2022 05:01 PM From the mobile phone | Show all posts
jiran bwh umah haku laki eh org kelantan ank 5, bergaduh, bising, ank pompuan umo 3 taun bogel kat koridor sbb makpak eh niaga buah jd si hat sulung yg ambik alih Jaga adik2 die sebelum2 nie ade jugak bergaduh sampai keatas ke bwh suara dorg bergaduh pastu mlm td pukul 1 haku terjaga bangun tido sbb dengo ketang ketung kat garaj bwh umah nie sekali tgk rupernyer die tgh repair keta x reti nk tido ko ank2 ko esok nk sekolah kot, x do pikir hal jiran2
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2022 05:06 PM | Show all posts
orang kelantan ni kalau yang sporting tu, memang sporting habis lebih2 lagi yang pompuan..

kalau yang lobai tu memang lobai habis

nothing in between
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2022 06:07 PM | Show all posts
Ramai tak suka pasangan Kelantan. Tapi aku suke. Best ape kelik klate naik kereta 10 jam sambil food hunting siap ajak laki aku lagi bila nak balik kelantan lagi? taknak naik flight. nak naik kereta! nasib baik laki aku bukan jenis kelantan lain yg jenis pemalas tak suka bergaul pengotor (orang kata). semua tu ajaran dari makpak sendiri.  
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2022 07:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Sebab lelaki kelantam perasan baik..kemain duk spy tudung org ni org tu singkat..last2 bini kau pn tudung singkat baju ketat.tp lelaki kelantan ada vibe negative la..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-9-2022 08:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Kilian replied at 21-9-2022 04:02 PM
Ni I setujuu sgt. Dh la tak faham pastu expect semua org faham bahasa klate tu. Dia dok berasa sap ...

Kan sis.
International sgt kah loghat klate tu sampai sume org kena faham?
Dorang kena blaja sorok bau budu tu
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2022 09:02 PM From the mobile phone | Show all posts
kakikuDibibirmu replied at 21-9-2022 04:11 PM
suk suk suk tubik masuk
masuk lagi ah! ah! tubik lagi
dap dap dap memey sedap

i used to have demons....in room at nightt

desire despair

desire...despair



sooo....many monstersss
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2022 09:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Sbb dorg xnk kene tebuk tapi endup kene tinggal jantan kawen dgn org satu negeri? Mostly dorg kan nak pmpuan sama negeri buat bini. Mostly hauk pn dari sana kan?
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2022 09:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Orenn1 replied at 18-9-2022 11:13 PM
Aku agak satu2 nya lelaki kelantan yg paling jadi rebutan atau diminati adalah seorg forumer kat sin ...

Amboi samai ke bilik hotel. Cmne boleh tahu hotel mane stayed? Ke ipes war2kab
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-1-2023 12:49 PM GMT+8 , Processed in 0.256459 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list