CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: ntahlah88

[Tempatan] Artis ramaja muslimah kaki kelab malam

  [Copy link]
Post time 19-9-2022 08:02 PM From the mobile phone | Show all posts
green~tea replied at 19-9-2022 07:29 PM
I pernah gi skali je, lama dah.. beberapa tahun lepas..  mmg bukak tudong la... dekat area bukit b ...

maaf mencelah
Perth tu ibarat tempat org yg nak pencen mulaakn kehidupan
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-9-2022 08:05 PM From the mobile phone | Show all posts
takayama replied at 19-9-2022 06:58 PM
jd betul ke si MS?
klu betul biarlah, bdk lg
klu tgk pd zahirnya nmpklah bpk dia jaga dia elok jer,  ...

Contoh lain mcm kakpam. Tua2 baru nk cucuk bintang.
Nauzubillah.

Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 08:51 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 19-9-2022 06:48 PM
Fazura dan Fattah sebelum hapgredz idok la cantik ensem sangat. Fattah tu dulu kemain muka berjera ...

Iols ingat rupa deme sblm upgred.. jgn diingatkan..

“The only thing you’ll ever have to worry about is how to explain it to the kids.”

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 08:53 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 19-9-2022 07:15 PM
Kehen? Aiol kalau berduit pun dah renovate lite2 muka dan badan sis. Sapa tak suka lawa.

Jgn kaka.. harammm...
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 08:59 PM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 19-9-2022 07:19 PM
Melbourne better than Sydney. Mati terus memalam macam Perth tu. I ain't going to Aussie lagi dah. ...

Walopon iols tak clubbing, iols suka melbourne sbb byk tmpt voley jjcm.. tak pegi pun pulau2 sana.. next year instaAllah nak pi lawat kawan kat sydney.. dah pernah pegi 3 sisters sblm, tak pasti nak lawat mana lagi..
Iols suka area surfers paradise jugakk.. tapi mungkin takde rezeki nak lawat lagi..
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 09:00 PM From the mobile phone | Show all posts
FOTHER-MUCKER replied at 19-9-2022 03:08 AM
Lain kali pergi tempat seperti ini patuh syariah. Lokasi pasir puteh, pasir mas. Boleh pula wanita d ...

Jap jappppp
Akak nih pakai hiasan kepala apetu
Kretip yach

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 09:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Acikgomen replied at 19-9-2022 09:00 PM
Jap jappppp
Akak nih pakai hiasan kepala apetu
Kretip yach

Feeling2 evita peroni kot


Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 10:20 PM | Show all posts
Kalau remaja camni biasa umo baru 23 24 camtu diorang stop cuci tangan dah. Yang tak penah jejak tetibe umo dah 30 baru jejak yang tu sampai ke tua la.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-9-2022 10:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Lagubestbest replied at 19-9-2022 10:20 PM
Kalau remaja camni biasa umo baru 23 24 camtu diorang stop cuci tangan dah. Yang tak penah jejak tet ...

Eh betullah... i umur 23 ke 24 dah cuci kaki stop gi clubbing sebab dah mula rasa bosan dan rasa dah tua.. pastu kahwin sibuk ngan keluarga.. bagiler turn bbnu merasa
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 10:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by green~tea at 19-9-2022 11:01 PM
dua_chzy replied at 19-9-2022 07:15 PM
Kehen? Aiol kalau berduit pun dah renovate lite2 muka dan badan sis. Sapa tak suka lawa.


Aku kalo jadi retis.. aku mmg renovate muka lazer kasi buang brown spots  pehtu idung kasi tajam halus sikit, bukan mancung tp besar persis hidung anak mami ni....

Pehtu nak ipl lazer terus bulu2 halus kat muka ni.. kening kasi bentuk cantik2.. bulu mata kasi lebat panjang lentik..

Eh byk plak wishlist aku.. tp itu kalo jadi retis leh.. fortunately I AM NOT
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 11:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Tinot7 replied at 19-9-2022 08:51 PM
Iols ingat rupa deme sblm upgred.. jgn diingatkan..

“The only thing you’ll ever have to worry a ...

Ni edit ni... dulu aku pun mati2 percaya ingatkan betholl
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 11:01 PM From the mobile phone | Show all posts
green~tea replied at 19-9-2022 02:54 PM
Aku kalo jadi retis.. aku mmg renovate muka lazer kadi buang brown spots  pehtu idung kasi tajam h ...

Aiol pun banyak nak buat huntok enhance beauty. Aiol yaqin aiol dan santek cuma perlu repair sana sini huntok betul2 santek. Vley?
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 11:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Lagubestbest replied at 19-9-2022 10:20 PM
Kalau remaja camni biasa umo baru 23 24 camtu diorang stop cuci tangan dah. Yang tak penah jejak tet ...


Aku pernah pergi 5 kali je seumur hidup aku ni.. first time gi umor 25..

nothing to be missed pun aku rasa tempat2 gini.. so dark and dirty... bising... tp aku masuk sbb aku curious la cemane rupa orang2 beraksi dalam tempat camtu...

Yang retis MS tu aku tatau la frequent ke apa.. tp harap sheols sekadar for the experience, bukan seronok duduk tpt gitu..
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 11:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by green~tea at 19-9-2022 11:09 PM
dua_chzy replied at 19-9-2022 11:01 PM
Aiol pun banyak nak buat huntok enhance beauty. Aiol yaqin aiol dan santek cuma perlu repair sana  ...


Takpe laa sis kalo kita nak perasan cantik.. iols pun perasan cantik jugekkk.. peduli apa orang hati keladak nak kata apa pun.... janji sundrik suka dan appreciate dengan anugerah yang Tuhan bagi kat kita... khuenss

Bak kata coco chanel.. beauty is effort.. there's no ugly women, only lazy ones...
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 11:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Tinot7 replied at 19-9-2022 07:59 PM
Walopon iols tak clubbing, iols suka melbourne sbb byk tmpt voley jjcm.. tak pegi pun pulau2 sana. ...

Kalau kakatinot suka 3 sisters, next trip boleh ke Kuringgai. And dah ke Bondi Beach, next pergi Long Reef.  Dah visit Reservoir Gardens? Nanti kita kena hencap sbb dah OT pulak. LOLLLL
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 11:23 PM From the mobile phone | Show all posts
takayama replied at 19-9-2022 07:02 PM
maaf mencelah
Perth tu ibarat tempat org yg nak pencen mulaakn kehidupan

LoLLL tapi enjoy jugalah jenjalan merata yg boleh pergi esp Rottnest Island tu unik dpt tengok Quokka.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-9-2022 11:25 PM From the mobile phone | Show all posts
green~tea replied at 19-9-2022 04:52 PM
iols tak kesah la rupa budak2 tu cemane.. yang menyampah duk ain ke hulu hilir tepek sticker tp te ...

Retis2 ni ig diorang bukan private pun. Watper folo. Rasa nak tengok, stalk je la
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 11:27 PM | Show all posts
Edited by FOTHER-MUCKER at 19-9-2022 07:41 AM
Buritan replied at 18-9-2022 05:16 PM
Mana le ko dpt limbah nii.. adooii.. aku siap khatam 3 4 kali tgk.. hohohoho..

Best Alunan muzik mereka. Suka tengok
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 11:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Tinot7 replied at 18-9-2022 05:05 PM
Benang kat bodgos speku dia.. tapi masalahnya, yg tumpah teh tu gossip jahh.. taktau kebenarannya. ...

Porumer kaki clubbing semua dah tua dik.. dah tak masuk club dah.. kena tanya bbnu ni..
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 11:37 PM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 19-9-2022 11:25 PM
Retis2 ni ig diorang bukan private pun. Watper folo. Rasa nak tengok, stalk je la

Stalk pun tak koser sis...  tp ke sana ke sini org duk sembang.. tak pepasal iols ter "aware" dengan hapdet derang
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-2-2023 04:53 PM GMT+8 , Processed in 0.115324 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list