CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: ntahlah88

[Tempatan] Artis ramaja muslimah kaki kelab malam

  [Copy link]
Post time 18-9-2022 08:47 PM | Show all posts
insulin replied at 18-9-2022 08:00 PM
Macam mana cucuk langit tu?

naifnya x tahu cucuk langit tu gi mana
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-9-2022 08:49 PM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 18-9-2022 08:45 PM
Laaaa chuols pon kena cop lobenak?

Aah.. hohoho.. pdhl aku suke je patah dgn fazura.. terus kena ckp harus move on... hohohoho.. yg aku tau jah dgn fazura ni mmg tak leh dikomennn lgsg wpun komen bangang mcm tuu je
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2022 08:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Orix replied at 18-9-2022 08:47 PM
naifnya x tahu cucuk langit tu gi mana

Aku yg bangang ni pun tau.. tau pun sbb berkwn dgn pramugari.. hohohoho
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2022 08:52 PM From the mobile phone | Show all posts
saripah rose?
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2022 08:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Buritan replied at 18-9-2022 08:49 PM
Aah.. hohoho.. pdhl aku suke je patah dgn fazura.. terus kena ckp harus move on... hohohoho.. yg a ...

Pelik2 forumer cari ni.


Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2022 08:59 PM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 18-9-2022 08:54 PM
Pelik2 forumer cari ni.

Ontahh.. lantakkan depa laaa... patutlaa jah buat buat tnjuk kote bili laa.. tinge kaki kuku tgn stokin spende.. dah ade yg taksub.. sama jgk dgn fazura jual tudung laku.. depa dua dua ni ade pentksub..
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2022 09:02 PM | Show all posts
insulin replied at 18-9-2022 07:53 PM
At least muziknya tak kuat badaboom badaboom

lg kuat lagi syok oooo
sampaikan bila dlm konsert bassnya menggegarkan jantung
mcm roh halimunan lalu menembusi badan

Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2022 09:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Orix replied at 18-9-2022 08:47 PM
naifnya x tahu cucuk langit tu gi mana

Istilah pelik2 ni manalah den tahu.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-9-2022 09:06 PM From the mobile phone | Show all posts

Masuk club kepala kena penuh, baru syiok nak goyang
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2022 10:50 PM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 18-9-2022 08:45 PM
Laaaa chuols pon kena cop lobenak?

Sesapa yg kata patah suka cikpah, atopon habaq menda baik psl cikpah, akan dicop sbg lobenak.. panatik pajura saiko sgt.. menakutkan.. iols dah nampak 2 org pakai tudung pajura..
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2022 10:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Buritan replied at 18-9-2022 08:46 PM
Aku rasa komen aku biasa jahh.. dah aku tgk mmg masa tuu patah mcm suke pd jah..terus kena cop lob ...

Iols tak berapa suka personaliti pajura.. tapi kuarga cikpah pulak saiko.. patah tu mmg tak suka cikpah.. tapi dia suka pajura.. biar la deme dah jumpa jodoh masing2.. iols tak koserr nak baca benang2 berkaitan deme sumer nih.. takat baca ayat2 mengong panatik2 deme ni, wat bazir masa jahh..
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2022 11:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Tinot7 replied at 18-9-2022 10:50 PM
Sesapa yg kata patah suka cikpah, atopon habaq menda baik psl cikpah, akan dicop sbg lobenak.. pan ...


Tak sanggup nk pakai terpampang perkataan fazura. Besar pulak tu. Abislah iols kena lahar


Comments

Uols tak takut ke hahahaha  Post time 19-9-2022 02:50 PM
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2022 11:41 PM From the mobile phone | Show all posts
AbukRokok replied at 18-9-2022 09:02 PM
lg kuat lagi syok oooo
sampaikan bila dlm konsert bassnya menggegarkan jantung
mcm roh halimunan l ...


Kat avenue k ada club, sampai ke tingkat 55 iols dengar bunyi berdentum dentam.


Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2022 11:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Jangan sampai muntah2 ye adik2. Know where to stop.

  



Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2022 11:47 PM From the mobile phone | Show all posts


  



Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2022 11:49 PM From the mobile phone | Show all posts
mia ke sapa eh..
pernah g club sblm covid..dlm dua kali jer la...i xterjebak pun..bkn sdp pun..bingit ada la..masatu join kwn ofis..dia kaki kelab ngn bf kertu dia..
pastu i resign dh xkerja sama dh xfren dh ngn she..so i pun insaf..circle i bebetul rapat ke arini bkn jenis kaki kelab..kaki shopping jah
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-9-2022 11:51 PM | Show all posts
Buritan replied at 18-9-2022 08:46 PM
Aku rasa komen aku biasa jahh.. dah aku tgk mmg masa tuu patah mcm suke pd jah..terus kena cop lob ...

Forumer bod gossip pemenats pattahvk missfake tu ramaii yg tahap sembahh dorg, aku tak minat retis dua2 eko ni so aku kutuklah teruss forumer2 pentaksub missfakfattah serang aku mcm hanjengg gilee huh

Comments

Hi kaka Oren long time no see, itulah bila I tegur kaka say hi pun kena maki tau, do drop by bod gosip sometime pls  Post time 19-9-2022 02:52 PM
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2022 11:52 PM | Show all posts
tupaiterbang replied at 18-9-2022 09:06 PM
Masuk club kepala kena penuh, baru syiok nak goyang

phenggg tau! lol
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 12:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Buritan replied at 18-9-2022 08:49 PM
Aah.. hohoho.. pdhl aku suke je patah dgn fazura.. terus kena ckp harus move on... hohohoho.. yg a ...

Tu la.. taksub sampai xleh kutuk @ puji salah sorg satgi dituduh benak yg ini atopon benak yg itu.. hahaha.. kdg aku rsa panatik depa ni umor big stage ke gegar vaganza? Gaduh ala bbnu ja..

Hoho.. melalut dh ni
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 12:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Tinot7 replied at 18-9-2022 09:50 PM
Sesapa yg kata patah suka cikpah, atopon habaq menda baik psl cikpah, akan dicop sbg lobenak.. pan ...

Hihihi sungguh bagi dikata. Apatah lagi kalau mengutuk mekjurah memang kena hentam.
Tengok je karatz2 ni komen merata petik nama lopak, pubird now bilal pulak walau benang langsung xde kena mengena dgn tiga ni. Semua benda they need to compare dan menangkan mekjurah. Pathetic betul. Most of the things they said of lobenaks are them karatz sebenarnya. Melampau sampaikan bodyshaming baby and beri gelaran bagai kat baby Bilal. Tapi kalau cakap Fatima muka biasa2 kemain dituduhnya kita kutuk hina budak.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-2-2023 06:17 PM GMT+8 , Processed in 0.123291 second(s), 41 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list