CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 594|Reply: 1

Afgan Bakal Berkahwin Tapi Bukan Dengan Rossa?

[Copy link]
Post time 13-9-2022 08:50 AM | Show all posts |Read mode
tak sure dh ada kt porem ke belum tapi kecoh kt seberang skrang ni pasal Afgan nak kawen dah dgn seorang wanita biasa bukan artis bernama Malika Bestari.  Bawah ni wajah gadis bertuah tu. Kantoi lepas bocor majlis harijadi Afgan bebaru ni.



Rossa takde nak komen ape-ape tapi dia tetiba je ngaku dah kawan rapat dgn Afgan since 10 tahun yang lalu. Padahal Disember tahun lepas helok jah sheols up post special utk Afgan ucap terima kasih gitu siap Afgan leave comment love gitu tapi bile netizen carik komen tu dah dipadam.

kot korang nak tambah silakan uols

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-9-2022 09:08 AM | Show all posts
ada jgk baca psl ni.katanya kenal masa buat vc produk ke vc afgan ke mcmana eh.yg ada afgan pki baju mcm wedding tu.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-11-2022 12:06 AM GMT+8 , Processed in 0.081712 second(s), 26 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list