CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12Next
Return to list New
View: 4372|Reply: 30

King Charles III Keji Sangat Perangai

[Copy link]
Post time 11-9-2022 03:36 PM | Show all posts |Read mode
Boleh je angkan kuis-kuis alihkan sendiri letak tepi sikit tapi tak, nak suruh hamba dia yang buat jugak.



Ni bahagian ke-dua. Cam hanat perangai.


The true face of the Monarchy

Perangai King Charles III kini mula didedahkan:
"His pyjamas...and shoelaces are pressed flat with an iron, the bath plug has to be in a certain position and the water temperature has to be just tepid...his valets squeeze one inch of toothpaste onto his toothbrush" ????

PS: Amacam mamat yang peluk gambar queen haritu?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-9-2022 05:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Biasalah anak raja. Cuba ingat anak raja kau sendiri si Tengku Jamaika de Johor tu gimana perangai.
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2022 09:59 AM | Show all posts
dua_chzy replied at 11-9-2022 05:59 PM
Biasalah anak raja. Cuba ingat anak raja kau sendiri si Tengku Jamaika de Johor tu gimana perangai.

mesti la perangei pelik2..nasib berak tak suruh hamba tolong teran kan
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2022 01:11 PM | Show all posts
Sebab tu dia kurang diminati walau dah naik tahta.  Ramai yang mohon agar anaknya segera ambil alih darinya.
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2022 02:25 PM | Show all posts
dua_chzy replied at 11-9-2022 09:59 AM
Biasalah anak raja. Cuba ingat anak raja kau sendiri si Tengku Jamaika de Johor tu gimana perangai.

blom lagi part ikat tali kasut pon suruh kadammm
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2022 02:27 PM | Show all posts
Kebetulan iolls tengok masa ni. Part yg Charles buat muka suruh alih tray ink masa nak sign lagi satu paper tu lagilah menyampah iolls tengok. Rasa mulut ni auto cakap pegi mampos dekat heolls.
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2022 02:39 PM | Show all posts
dah 70an baru merasa naik takhta..
yg dalam Msia ni pun ape kurangnya..
yg takde darah diraja pun over the top
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2022 02:46 PM | Show all posts
laaa baru brp hari jadi King
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-9-2022 03:09 PM From the mobile phone | Show all posts
ayukpingu replied at 12-9-2022 06:25 AM
blom lagi part ikat tali kasut pon suruh kadammm

Aiol memang terbayang2 gambar ikat tali kasut tu bila taip post di atas.
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2022 04:20 PM | Show all posts
sebab tu ramai rakyat cakap patut anne yg first born..merasa dpt queen yg no nonsense and kuat kerja..
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2022 04:27 PM | Show all posts
Lantaklah... bukan raja kita, raja dorang pun...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 12-9-2022 08:21 PM | Show all posts
ally9970 replied at 12-9-2022 04:27 PM
Lantaklah... bukan raja kita, raja dorang pun...

benda2 macam ni ibarat arab spring ler you. nampak macam takde kaitan ngan kita tapi jika satu hari rakyat diorang rijek dan jatuhkan raja ni, tak mustahil benda sama kita buat pada raja kita jugak. Benda dah memang wujud atas borrowed times. Ni sana berhabes berbilion buat protokol pemakaman, nanti2 kalau ekonomi masih tak pulih elok macam sebelum covid benda2 perbelanjaan macam ni akan lebih kuat dipersoal.
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2022 10:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Yg kt Malaysia tu bila nk jd PM pulaknya? Umo pun lbh kurang Charles jugakkan? Ke muda sikit?

Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2022 10:33 PM | Show all posts
Alah.. atok2 dah umur 70-an.. dari kecik sampai la umor 70 lebih duduk bawah ketiak Queen mama. mau tak cerewet. pastu silap2.. Atok ni ada OCD. King Thailand pon perangai pelik gak.. jangan lupa!
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2022 11:57 PM | Show all posts
Dengar2 doomsday brf lepas queen E mangkat
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2022 12:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Umur 70an pn mesti taat setia dgn mak dia kn
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-9-2022 07:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Patutlah lady d menyampah ..terpikir pulak camana si camil boleh bertahan
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2022 07:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Tgk muka pon rasa benci. QE tu walaupon org ckp jahat, keturunan firaun ke apa, tp air muka dia mcm cool jah. Muka charles ni nmpk evil. Harap he cpt2 mati
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 03:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Acik kamila mcm serbasalah je nengok pangai charlie yg hanat tu...
Harap acik kamila boleh pelangkong kepala honeycharlie masa dlm bilik nnt
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 03:37 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 11-9-2022 05:59 PM
Biasalah anak raja. Cuba ingat anak raja kau sendiri si Tengku Jamaika de Johor tu gimana perangai.

Yg anak jamika tu bak kata tun dia tu budak.bodoh
Yg ni dah tua 73 umo dh elok² umo warga kuburan..
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

31-1-2023 02:39 AM GMT+8 , Processed in 0.126096 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list