CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: ipes2

[Dunia] QUEEN ELIZABETH II TELAH MANGKAT

  [Copy link]
Post time 12-9-2022 12:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku lg tertarik nak bc part gosiping ni, hahahah

Tp jd turn off bila ade part berkaitan dgn Rasulullah.......  

Haaaaaiiihhhh...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-9-2022 02:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Berkata benarlah walaupun pahit
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2022 07:02 AM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 11-9-2022 04:01 PM
Banyak lg kejahatan dia dgn lady D
Dia yg suruh charles ceraikan sheols
Tp sheols berjuang sorang2 ...

Diana tu mmg sorang2 berjuang. Princess Anne bestfrend dgn ex laki Camilla sampai skrg. Patu Charles pulak god father pd anak kedua Camilla yg lelaki tu. Queen E  pulak godmother pd adik Diana si Spenser tu. Yang gang dgn Diana adalah mak Queen E sbb org tua tu pon 'marhain' mcm Lady D so dia rasa mcm kesian lah cumakan dia xde suara la sgt nak membela Diana tu.
Tapi mmg byk kes Diana kene tuduh nak up stage Queen. 1 kes tu pasal Diana dadan rambut mcm buat siput n nampak leher. Lepas tu byk kali kene tuduh Diana up stage laki dia. Charles n Queen mmg insecure sgt la dgn Diana dari sudut popularity tu. Takat gitu pon nak sound Diana suh behave.
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2022 07:31 AM From the mobile phone | Show all posts
dani-rox replied at 10-9-2022 11:45 PM
salah satu gosip yg semua org nak tahu: betol ka Philip bukan bapak kandung Andrew? gitu ai mengum ...

QE nampak decent kot.mana2 pergi ada body guard bila la nak mencurang.kalau adik dia,princess margaret tu aku caya la.princess margaret tu wild sikit siap gossip dengan mick jagger
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2022 08:45 AM From the mobile phone | Show all posts
memcm cerita dlm ni rupanya
spill lg lah utk bacaan kaka di hr isnin yg x berapa nk bersemangat ni
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2022 10:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Samerosie replied at 11-9-2022 06:22 AM
Cuba cerita sikit part mana yg menyesatkan orang?  Melainkan ikut setat youtube conspiracy theory  ...

Ustaz tu ade master bagai..kau apa adeee???bingai ngn bodoh dengan suka menyesatkan org lain aje adelah..org tu ngaji abis..yang kauu???habukk pun x ada ..spesis org mcm kau ni yg suka makan riba...x tabayun dulu apa2..itu sbb kau cucuk berkali2 sebab otak kau tepu dah banyak sangat makan benda Tah apa2...malas aku layan org sewel cam kau ni... kowserrrr iols....
Baik kau baca balik lah apa yang Kau tulis tu....tetiba terjah org pastu ckp nabi Muhammad saw ade darah firaun..darah firaun ayah kauuu...kau yeee kot yg ade darah firaun sbb perangai kau pun macam firaun...bingai
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2022 12:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Yg bodoh mcm samiramis ngaji x abis lps tu duk suka suki taik Gigi ayah die je duk ckp bkn2 ni haaa bukti qe tu keturunan apa ..bingai x abis2 samiramis ni....

Susur jalur qe yg darah firaun ni Dr suku sakat jermanik anglo Saxon...salah satu lelujurnya adalah Richard 1 pemimpin terpenting perang salib...bingai punya samiramis ..bodoh nak mampus asiklah nak huznuzon dengan puak2 firaun ni bingai oiiii

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 08:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Kan dah kena tegur dengan tok mufti

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-2-2023 09:42 PM GMT+8 , Processed in 0.086427 second(s), 28 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list