CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: ipes2

[Dunia] QUEEN ELIZABETH II TELAH MANGKAT

  [Copy link]
Post time 10-9-2022 10:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Family dorang tau pasal kematian Diana tu. Even abang Diana pun tau, tp dorang merelakan je. Dorang ni bukan ada agama pun. Banyak amalkan ritual2 pagan yg memuja setan & ilmu sihir. Hal2 pasal pemujaan & korban ni biasa je bagi dorang
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-9-2022 10:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Tadi aku tengok raja baru ikrar akan jaga agama protestan diorang, aku tergelak pulak
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2022 10:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by kakikuDibibirmu at 10-9-2022 10:53 PM

Tauhid lah sangat, ini bukti Nabi Mohammed S.A.W. sembah dan sujud kepada batu berhala Al-Latt, Al-'Uzza dan Manat sempena penurunan ayat sajdah yang pertama dalam surah An-Najm selama 8 tahun sampaikan Elohim S.W.T. turunkan ayat larangan kepada Nabi Mohammed S.A.W.  supaya tinggalkan Ar-Rujz (sembah berhala) dalam surah Al-Muddassir ayat ke-5 (ayat holy koran 74:5)

Tercatat kisah ini dalam kitab tafsir holy koran oleh At-Tobari dan dijadikan rujukan peristiwa memalukan Islam ini oleh pentafsir holy koran tafsir Ibnu Kasir tentang peristiwa The Satanic Verse.

Ujung-ujung, Salman Rushdie yang kena tikam sebab buat novel The Satanic Verse

Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2022 11:45 PM | Show all posts
sharlenetexas replied at 10-9-2022 08:52 PM
Waiting for cite darkside, bila onyang dah mati , bakalan ada yg spill the tea, press ke, sape ke? S ...

salah satu gosip yg semua org nak tahu: betol ka Philip bukan bapak kandung Andrew? gitu ai mengumpat mendiang Lilibet
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2022 11:47 PM From the mobile phone | Show all posts
dani-rox replied at 10-9-2022 11:45 PM
salah satu gosip yg semua org nak tahu: betol ka Philip bukan bapak kandung Andrew? gitu ai mengum ...

Iols nak tau pasal william mencurang? Betul ke?


Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2022 11:49 PM | Show all posts
Terbaca soksek2 acik bawang international, Lilibet meninggal akibat kanser tulang. Dia tahu masa dia kat dunia nan fana nih makin singkat - so musim panas tahun lepas, QE2 sendiri jemput just heri dan megatron datang bercuti bersama ke Balmoral utk berbaik2 tp atas alasan yg hanya the Harkles jah yg tahu, dia org tolak jemputan tuh.
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2022 11:52 PM | Show all posts
sharlenetexas replied at 10-9-2022 11:47 PM
Iols nak tau pasal william mencurang? Betul ke?

ai percaya jah dia mencurang. tp bukan dgn minah yg disebut2 sugar tuh. kalo tak silap dulu ada gambar william di paparazi tgh syok berjoget dgn pompuan lain
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2022 12:01 AM From the mobile phone | Show all posts
dani-rox replied at 10-9-2022 11:49 PM
Terbaca soksek2 acik bawang international, Lilibet meninggal akibat kanser tulang. Dia tahu masa dia ...

Mesti menyesal tak sudah cucu bertuah tu.


Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-9-2022 12:07 AM | Show all posts
Edited by dani-rox at 11-9-2022 12:08 AM

satu lg gosip, open secret psl bonda Lilibet: bukan anak kandung Lady Glamis tp hasil hubungan Lord Glamis dgn tukang masak mansion dia org di Scotland. Tambahan pula, tarikh dan tempat lahir queen mom tu pun agak kabur. Dikatakan dlm rekod, Lady Glamis tak pernah berada dan beranak di tempat kelahiran anaknya pd tarikh yg diberikan. Nama pun suspicious jugak, salah satu nama queen mom sama dgn nama si tukang masak. Psl tu la, bila dia perang dingin dgn bekas king edward dan wallis simpson, laki bini tu ejek dia dgn panggilan "Cookie" drpd perkataan cook. bila org luar tanya eh apasal "cookie"? utk mengkoverina cerita sebenar, terpaksa la org istana buat cerita.. ohh sbb dia org body shaming queen mom yg pendek gemuk, ohh sbb dia suka makan cookie dan benda manis2

btw sebelum kawen dgn bapak Lilibet, queen mom sebenarnya ada hati nak kawen dgn david/king edward. tp direjek mentah2 oleh david yg turn off dgn keturunan tukang masak queen mom. itulah antara alasan queen mom benci dan dendam yg amat dgn david dan wallis.
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2022 12:41 AM From the mobile phone | Show all posts
BartholomewKuma replied at 9-9-2022 06:44 AM
Wei mangkaq, hang jadi mod hang tak dak otak ka? Dok spam tred hat sama satu hal. Yg hang pi dok j ...

Omgggg berani hang cakap gitu kat dia?
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2022 12:44 AM From the mobile phone | Show all posts
rospinki replied at 9-9-2022 08:13 AM
setiap yang bernyawa pasti akan merasa MATI

no other comments, sebab aku tak amik tau kehidupan org ...

Konon tak ambik tau tapi tadi I baca makcik ponki kemain ngutuk orang.
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2022 12:50 AM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 11-9-2022 12:44 AM
Konon tak ambik tau tapi tadi I baca makcik ponki kemain ngutuk orang.

Katak twmpurong ni tak puashti lagi kau eh..pegila mampus kau. Hebat sgtkan hahahah
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2022 12:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by sharlenetexas at 11-9-2022 02:15 AM
dani-rox replied at 11-9-2022 12:07 AM
satu lg gosip, open secret psl bonda Lilibet: bukan anak kandung Lady Glamis tp hasil hubungan Lord  ...


Andrew anak mak ketar lutut tak? Mana tau ada lagi kes.
Beza sangat kan muka charles dengan andrew.
Banyak lagi gosip ni. Bideo lelaki bogel lompat dari tingkap yestane.


Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2022 01:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Cantik queen ni zaman remajanya.
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2022 02:08 AM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 11-9-2022 12:41 AM
Omgggg berani hang cakap gitu kat dia?

Awat dia tu sapa? Buleh buat pa ?
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2022 02:23 AM From the mobile phone | Show all posts
dani-rox replied at 10-9-2022 11:45 PM
salah satu gosip yg semua org nak tahu: betol ka Philip bukan bapak kandung Andrew? gitu ai mengum ...

Bukan takat Andrew je kan, Edward pun gosipnya anak orang lain. Like Charles n Anne muka sama, alih2 adik dua orang beza muka
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-9-2022 02:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Samerosie replied at 10-9-2022 06:06 PM
Amboi mengugut pulak.  Pijak le pedulik apa aku besar sangat ke engkau.  Dari mula aku tanya dr ma ...

At least British tu masih boleh mencari keturunan they all sampai kurun ke 15 sebab documented. Kita ni? Sampai moyang atau atas dia, pastu nasib2 la
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2022 04:42 AM From the mobile phone | Show all posts
rospinki replied at 10-9-2022 11:50 PM
Katak twmpurong ni tak puashti lagi kau eh..pegila mampus kau. Hebat sgtkan hahahah

Hihihi gitulah kalau dah makcik kerepot
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2022 06:32 AM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 11-9-2022 04:42 AM
Hihihi gitulah kalau dah makcik kerepot

Kau tu katak tempurong cacat
Kerepot..tah2 esok pon blom tentu ko masih bernyawa. Sakit hati kt org kau igt kau sapa haa
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2022 07:47 AM | Show all posts
Edited by FOTHER-MUCKER at 10-9-2022 03:49 PM

Cis ko orang ni … seperti kulit manggis lupakan isi!


Masa indonesia serang Malaysia pada tahun 1963/1964 pun British yang datang tolong settlekan.

Jikalau tak Ada British hang semua Sekarang ni jadi WONG JOWO dan guna RUPIAH la

Tak ada ko orang boleh kutuk friska kerana ko orang juga sama sama indon!


Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-2-2023 10:44 PM GMT+8 , Processed in 0.121455 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list