CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: ipes2

[Dunia] QUEEN ELIZABETH II TELAH MANGKAT

  [Copy link]
Post time 9-9-2022 10:22 AM From the mobile phone | Show all posts
ipes2 replied at 9-9-2022 05:38 AM
QE2 masa kecik dari still image from a video capture, giggling

Nampak comel & ceria je kat gambar ni
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-9-2022 10:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Acikgomen replied at 9-9-2022 07:42 AM
Raja msia tebang balak sampai abih ranap rumah rakyat, lepas tu dia mai masak bagi depa makan sete ...

Kawan i lahir Pahang marohhh betul kalau i sindir bendera kuning tu tau... Untuk rakyat katanyerrr, untuk pembangunan gitu
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2022 10:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Cantik gak sheol masa muda ye
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2022 11:10 AM | Show all posts
miemiecha replied at 9-9-2022 09:35 AM
rip kweeennn.
malaysia x dapat cotikah??
bosan keje.. eh tiberrrr

Jangan cakap macam ini nanti majikan terpaling sengkek akan kata adik pemalas
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2022 11:27 AM From the mobile phone | Show all posts
miszclassique replied at 9-9-2022 10:42 AM
Kawan i lahir Pahang marohhh betul kalau i sindir bendera kuning tu tau... Untuk rakyat katanyerrr ...

Haiz highway karak tuh togel dahhh wehhh..celah mana pembangunan..mlm2 belah pahang highway tuh mana ada lmpu..belah selangor elok jer ada lampuu
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2022 01:09 PM From the mobile phone | Show all posts
ipes2 replied at 9-9-2022 05:38 AM
QE2 masa kecik dari still image from a video capture, giggling

Charles ni iras QE rupanya
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2022 01:19 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 9-9-2022 09:17 AM
Tu blom lg ada sejarah sbg bangsa perompak
Rompak khazanah negara lain pastu fefeling mcm bangsa d ...

Teringat lak pulau Diego Garcia yg dia dok halau org asli kat situ..
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2022 02:47 PM | Show all posts
bertuah Liz Truss sebab sempat menemui QE dalam her last few days dan diperakui PM of England.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-9-2022 02:51 PM | Show all posts
Charles III lah ye, selamat maju jaye lah, sebab penama Charles I and II tu pun ade history, satu kene executed , satu lagi restored. Yg ketiga ni dalam 21st century ...hmm.

I rasa elok bagi William je.
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2022 04:07 PM | Show all posts
white_musk replied at 9-9-2022 11:10 AM
Jangan cakap macam ini nanti majikan terpaling sengkek akan kata adik pemalas

alaaaaa.. terus mek hinsaffff..
rasa nak hug kakak.. tq tegur..
mek semangat buat keroje semulaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2022 04:25 PM | Show all posts
Takziah pada keluarga sheols

Takziah pada England dan pendokong sistem beraja di seluruh dunia nan fana'

Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2022 04:32 PM | Show all posts
che-cikL replied at 9-9-2022 07:27 AM
Dahlah walaupun ada threads lain lebih awal bukak, sebelum YgBenar tukar tajuk thread gering kpd man ...

thread tukar tajuk tak aci.

any TT can basically up thread zaman kuno update tajuk terus boleh claim bukak dulu


Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2022 04:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Innalillahi wa inna ilaihi roji'un

ayat holy koran 2:156
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2022 05:27 PM From the mobile phone | Show all posts
RIP queen...
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2022 05:30 PM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 9-9-2022 02:37 AM
Oklah tu. Lama betul dia hidup. As Queen pun sejak umur 27.

Panjang umur late queen. Tapi Tun M tua setahun dari dia. Tun masih steady i tengok. I wonder kalau umur Tun M sampai 100 tahun.
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2022 06:01 PM From the mobile phone | Show all posts
mrsLucky replied at 9-9-2022 05:30 PM
Panjang umur late queen. Tapi Tun M tua setahun dari dia. Tun masih steady i tengok. I wonder kala ...


Ikut matahari atokcow ijau mumia fosil ron97tahun umur 97 tahun, kira ikut bulan kalu (yang mana setahun Hijrah hanya ada 355 hari jah dalam setahun Hijrah bukan 365 hari setahun macam kalendar Masihi Ad-Dajjal) atokcow ijau mumia fosil dah lama dah cecah 100 tahun, holy koran suruh kira umur guna bulan bukan kira guna tawaf orbit keliling Mata Hari
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-9-2022 07:57 PM | Show all posts
King Charles III  hmm terasa janggal menaip KING  CHARLES III  huhuhu
akan buat oerutusan khas at 6 pm UK GMT , so lebih kurang pukul 1 am kite...
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2022 07:57 PM | Show all posts
isk tak leh bagi Takhta kat William ke ye? best gakss
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2022 07:59 PM | Show all posts
i think kalau sesiapa yg ada parents yg bersekolah Inggers zaman penjajah yg berumur circa 10 thn time 2/06/1943 , depa mungkin bernostalgia dengan sejarah QE ni naik  takhta...
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2022 08:00 PM | Show all posts
eh   Ipes ni , kalau you  kalau kat London , pi lah sat capture berapa tinggi bunge bunge di gate  Buckingham palace tu

masa Diana tinggi bunga bunga tu.....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-2-2023 09:26 PM GMT+8 , Processed in 0.133478 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list