CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: ipes2

[Dunia] QUEEN ELIZABETH II TELAH MANGKAT

  [Copy link]
Post time 9-9-2022 07:51 AM From the mobile phone | Show all posts
stingergrumpy replied at 9-9-2022 07:49 AM
Dapat  5 hari unrecorded leave….semua boleh jadi….

Kahkahkahkahkah

Sapa? Hang ka? Pi mampuih nak coti berapa lama pon
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-9-2022 07:52 AM From the mobile phone | Show all posts
takayama replied at 9-9-2022 07:50 AM
amboiiii amboiiii amboiiii sedapnya mengata
(sambil cekak pinggang)

Dengki ke katanyehhhh
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2022 07:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Ms baca berita ni kt twitter hampir aje kaka nk ucap innalillahiwainnailaihirrajioun
terkejut sebenarnya walau ada desas desus dia gering, dah smp ajal maka ke negeri abadi plk lah dia
takziah buat family QE
akhirnya Charles dpt jd King dan paling x sangka Camelia jd Queen
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2022 08:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Semua bertukar jd his.
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2022 08:50 AM | Show all posts
Edited by mbhcsf at 9-9-2022 11:59 PM

Takziah.
Deepest condolences to her family.

hmm...i baru tahu pagi ni...tapi baginda mendiang memang dah sakit kan a few days before.

So, Charles III punya era la  dah bermula.
Deepest condolences to ALL her Subjects


Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2022 08:53 AM From the mobile phone | Show all posts
BartholomewKuma replied at 9-9-2022 07:51 AM
Sapa? Hang ka? Pi mampuih nak coti berapa lama pon

Janji ko dapat reply kheunz? Dasar sundel bolong...

Kahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2022 08:54 AM From the mobile phone | Show all posts
@Samerosie ini nama betul QE kah masih guna saxe cuborg gotha ingat sudah tidak guna..... Bukan sudah lama brf tidak guna hanya guna windsor.... Sebab dulu tahu deoa tukar ke windsor sebab nama apa albert kah apa anti german... Tanya sebab sudah confused...
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2022 08:56 AM | Show all posts
UK/England's national anthem dah kena tukar dari 'God Save the Queen' ke 'God Save the King' la nampaknya
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-9-2022 08:56 AM From the mobile phone | Show all posts
mbhcsf replied at 9-9-2022 08:50 AM
Takziah.
Deepest condolences to her family.


Do update your templates..it's GOD SAVE THE KING now...not THE QUEEN.....
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2022 08:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Dwdrum replied at 9-9-2022 08:54 AM
@Samerosie ini nama betul QE kah masih guna saxe cuborg gotha ingat sudah tidak guna..... Bukan suda ...

Nama anak anak ko, ingat tak?

Kahkahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2022 08:59 AM | Show all posts
Suruh God save the rakyat jek sudah. Kings can take care of themselves, duit banyak
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2022 09:05 AM | Show all posts
drpd smlm lagi bbc world chanel dok cover pasal baginda gering..takziah la kpd seluruh ummah uK
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2022 09:13 AM | Show all posts
setiap yang bernyawa pasti akan merasa MATI

no other comments, sebab aku tak amik tau kehidupan org lain lagi2 org kaya ni.
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2022 09:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Nnoor2 replied at 9-9-2022 06:38 AM
Ever looked at pictures of the royal family out and about and wondered, how do they afford that? The ...

Tu blom lg ada sejarah sbg bangsa perompak
Rompak khazanah negara lain pastu fefeling mcm bangsa dia punya
Smpi ummah lain ckp, sib baik zmn firaun dulu depa bikin piramid sebesar alam kat mesir sana..so ummah brits takde la nak sakau rete nan satu ni utk letak kat muzium british sana
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2022 09:18 AM | Show all posts
Dwdrum replied at 9-9-2022 08:54 AM
@Samerosie ini nama betul QE kah masih guna saxe cuborg gotha ingat sudah tidak guna..... Bukan suda ...

Ya sudah officially tukar lama kan ke Windsor masa wwI, anti german sentiment.  QE punya great granddad si Albert kan German, great grandma dia QV pun was known as mother of europe, anak 8 ke camtu ramai tapi kawin2 dgn prince merata europe huhu
My fav actress Emily Blunt ada berlakon as QV in biopic "the young victoria" dari cantik terus gundu lepas Albert mati huhuhu.

Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2022 09:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Takziah la
Lilibeth hidup ke,mati ke, takde impak pun pada aku..akak tetapppp dpt gaji stp bulan cam biasa
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-9-2022 09:18 AM | Show all posts
Queen Elizabeth ni lawa masa muda2....
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2022 09:35 AM | Show all posts
rip kweeennn.
malaysia x dapat cotikah??
bosan keje.. eh tiberrrr
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2022 09:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Samerosie replied at 8-9-2022 05:18 PM
Ya sudah officially tukar lama kan ke Windsor masa wwI, anti german sentiment.  QE punya great gra ...

Honestly tidak pernah tahu her real name guna house of saxe cuborg.... Tahu elizabeth of york.... Hanya tahu QE masih ikut german tradition celebrate christmas....
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2022 09:53 AM From the mobile phone | Show all posts
EJALTI replied at 9-9-2022 08:56 AM
UK/England's national anthem dah kena tukar dari 'God Save the Queen' ke 'God Save the King' la namp ...

Many things to be changed in the near future... national anthem, bank notes etc.. few bank holidays will effect the stocks with foreseen kerugian worth billions pounds
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-2-2023 09:57 PM GMT+8 , Processed in 0.116459 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list