CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

123Next
Return to list New
View: 3984|Reply: 42

Amboi, Masya Masyitah Dah Pandai Main Pegang-Pegang Pula!

  [Copy link]
Post time 26-8-2022 10:35 AM | Show all posts |Read mode
Jika sebelum ini penampilan peliknya mencuri perhatian warganet, tindakannya membelai wajah lelaki dalam muzik video (MV) lagu barunya pula hangat diperkata.




Kredit foto: IG




Masya Masyitah menerusi Instagram berkongsi sedutan klip muzik video memaparkan adegan dia sedang menyentuh wajah lelaki dalam video berkenaan.




Kredit foto: IG



Wah, dah berpegangan pula ya?




  



Rata-rata warganet kurang senang dengan tindakan Masya menyentuh wajah lelaki bukan muhrim itu.






Kredit foto: IG




Siapa lelaki itu? Dah pandai main pegang-pegang pula dia. - CARI




Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-8-2022 12:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Die ni mcm nk dress up org free hair..tp org free hair pn xde la pakai sexy mcm ni..bezanya die pakai inner ttp kulit je n pakai tudg..lagu n suara mmg iolls xtao la..mmg nk raih popularity thru issue mcm ni kot..lantak kome la dik..ko free hair pakai dress pn xde org kisah
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2022 12:54 PM | Show all posts
dress up udoh.
klo mcm dolla tu xkisah la..
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2022 01:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Jiwa tengah memberontak kerrrr
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2022 01:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Geng peluk berlapik

Dik klo x mampu bukak je la dik
Tgok akak2 lain yg bkk ok je hahahaha
Drpd cmnie buruk kn imej je
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2022 01:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak kisah kalau kau tak bertudung. Tapi kau bawak imej tudung dik
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2022 01:43 PM | Show all posts
Edited by dudaberhias at 26-8-2022 01:52 PM
missyL replied at 26-8-2022 01:39 PM
Geng peluk berlapik

Dik klo x mampu bukak je la dik

khen... lagipun heshe cantik... jadi jangan risau... kena kecam kejap je tengok macam ungkasha dulu tu... kejap je musim mengecam siap ada piyu ke makhluk mana tah bagi surat terbuka hujung2??
sebab tengok dressing sheols ni dah memang tak puas lagi nak menyeksi... so pergi je lah menyeksi time2 muda ni ketika masih laku
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2022 01:55 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 26-8-2022 01:43 PM
khen... lagipun heshe cantik... jadi jangan risau... kena kecam kejap je tengok macam ungkash ...

Kan kaka
Hahahaha
Kene la kecam sekeja pastu jadi idola balik hahahaha

Tgok je la contoh2 tu
Helok dh masing2 jadi diri sendiri katenye
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-8-2022 02:01 PM | Show all posts
cringey achik tengok
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2022 02:14 PM | Show all posts
bila nurtizen kepoh paksa pakai tudung…  padahal yang perlu dititikberatkan adalah menutup (bukan balut) aurat…  so, stop la paksa retis2 or influenza ni pakai tudung…  habis jahanam nama islam…
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2022 02:45 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 26-8-2022 01:43 PM
khen... lagipun heshe cantik... jadi jangan risau... kena kecam kejap je tengok macam ungkash ...

Betul kaka..nmpk sgt pki tudung sb trpksa.   
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2022 02:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Rocketfuel ni company based on elit punya agent ke? Lain macam tarik retis hijab jadi macam pornstar bercosplay anime.. done hencap!
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2022 02:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Memang dia berhijab tapi aku nampak dia bogel dalam mv ni
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2022 02:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Goodluckdontcry at 26-8-2022 02:57 PM

Maafla den nk mencelah sikit..

Kalau blh hentikanlah penggunaan kata2 bertudung ni.. terutama geng2 Artis ni Dan sewaktu dgnnya.. SBB BG den..spesis mcm ni..adalah geng tutup rambut shj..sedangkan dlm islam...istilahnya HiJAB tp konteks melayunya 'Bertudung'..adalah lebih besar maknanya..hijab/bertudung maksud luasnya menutupi & melindungi aurat, aib, maruah dan HARGA Diri dari pandangan manusia2.. supaya tidak ditimpa fitnah yg merosakkan..

Yg kome2 tgk ni..geng tutup atau balut rambut je..bknnya die jg maruah Dan HARGA Diri die..so?? So so scandalous..

Tahla labu..tepuk dada tny selera..off course definisi msg2 berbeza..aaaaaaaaaa ( ooo den tgh nganga mulut tny selera nk mkn apa ni...perut nyanyi lagu keroncong.. kehkehkeh)
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2022 02:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Kadaisaku replied at 26-8-2022 02:48 PM
Rocketfuel ni company based on elit punya agent ke? Lain macam tarik retis hijab jadi macam pornstar ...

Mcm agen sugar baby pulak kan
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2022 02:59 PM | Show all posts
Sheolls ni la kan yg asik2 dress up buat tudung macam rambut. Siap buat tudung terkepak2 macam rambut. Tah hape2. Sorry la dik, kau bukan zaman hakak. Ni pon hakak jumpa gambar kau dik konon pakai wig bawah key.



This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-8-2022 03:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Trying hard sgt ni.
Nak seksi tapi badan cekediang, bertutup pulak gambut.
Buka je lain kain lapik kepala tu.
Gimas aku nengok.
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2022 03:13 PM | Show all posts
msdummy.2018 replied at 26-8-2022 02:45 PM
Betul kaka..nmpk sgt pki tudung sb trpksa.

tapi masa join ceria pop star ke apa ntah rancangan kanak2 tu dia mmg pakai tudung dah
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2022 03:33 PM From the mobile phone | Show all posts
pembacagosip replied at 26-8-2022 03:13 PM
tapi masa join ceria pop star ke apa ntah rancangan kanak2 tu dia mmg pakai tudung dah

I know...tp dh umur pnjg pun xfhm konsepntusung tuh apa kan...nmpk sgt dia mcm dipksa..fhm tak dipksa? Ada certain budak2 ya...parwnts mmg pksa pakai tsung dr umur 3thn 5thn lah apalah...konon2 nk biasakan..sdgkan ht dia xnk pki tdg pun....

Mcm ank aku dia terang2 ckp xnk pki tudung..takkan aku nk libas nk pksa dia...so aku slowly2 terang2 apa bagusbya pakai tdg.lama2 dia terbuka hati...pki tdg sb sndr nk pki...walau skrg kdg2 on off..tp nmpklah effort dia sndr nk cover aurat...

Najwa latiff tuh, si aina abdul, even korang punya yuna tuh berpesen gak...walau hauk tp xderlah nk nmpk menyeksa...
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2022 03:33 PM | Show all posts
oooo ingat ke dengan budak yang rumors dia khawin tu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-12-2022 08:08 AM GMT+8 , Processed in 0.118828 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list