Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
109924
View
237
Reply

cari partner sosial (sex)....bila jumpa.....jeng3

[Copy link]

Author: Balbo       Show all posts   Read mode

Post time 30-9-2010 10:15 AM | Show all posts
Reply 59# Iqbal_Absmd


    mohon kembali ke pangkal jalan dan sadar ya
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-9-2010 10:18 AM | Show all posts
Reply  Balbo


    err kalo yang kenekan bayaran tuh bukan kire hooker kah?
siputsedut Post at 30-9-2010 10:11



    emmm....saya ada kawan sorang....dia kenal partner seks kat tenet...pastu dah nak jumpa ni, tp last minute dia mintak bayaran rm150....pastu member saya tak respond lagi....

selang 2-3 hari awek tu call ajak main free....apa lagi member saya terkam laa....
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2010 10:20 AM | Show all posts
Reply 61# siputsedut


   baik la cik siputsedut...
akan ku kembali ke jalan yg benar
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2010 10:37 AM | Show all posts
Reply 62# Balbo


    hohoho part time hooker kah?
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2010 10:38 AM | Show all posts
bleh plak ye jejanz2 ni tidur ngn orang suke2 ati tanpa perasaan shenntta dan sayang?
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2010 10:38 AM | Show all posts
runtuhnya institusi kekeluargaan...
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2010 10:38 AM | Show all posts
harap dapat ketemu suami yang menjaga nasab keturunan
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2010 10:41 AM | Show all posts
Reply 63# Iqbal_Absmd


    bagus...
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2010 10:42 AM | Show all posts
kepada awek2 yg sedang mencari partner sosial, sila pm saya...

maklumat dirahsiakan...kepuasan terjamin...

(iklan)
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-9-2010 10:45 AM | Show all posts
kepada awek2 yg sedang mencari partner sosial, sila pm saya...

maklumat dirahsiakan...kepuasan te ...
kenesep Post at 30-9-2010 10:42



    aik....macam biasa je buat.....iklan ni pun mcm pernah tgk je....tp kat mane ea
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2010 10:46 AM | Show all posts
kepada awek2 yg sedang mencari partner sosial, sila pm saya...

maklumat dirahsiakan...kepuasan te ...
kenesep Post at 30-9-2010 10:42


sambung lagi la


kepuasan terjamin, dosa free2, neraka itu benar..hihihi
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-9-2010 10:48 AM | Show all posts
Reply  Balbo


    hohoho part time hooker kah?
siputsedut Post at 30-9-2010 10:37


konsep lebih kurang kot....tp dia jalankan aktiviti cara semnyap kat tenet.....
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2010 10:57 AM | Show all posts
bleh plak ye jejanz2 ni tidur ngn orang suke2 ati tanpa perasaan shenntta dan sayang?
siputsedut Post at 30-9-2010 10:38



   ish..bebetinz pun bole je skrg ni tanpa shentta dan sayang
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2010 11:06 AM | Show all posts
Reply 72# Balbo


    huhuhu takutnya..kalau2 hadik2 ke habang2 ke bakal somi iols pon terjatuh dlm lembah nan gelap ni information accessible kat mane2 katenye
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2010 11:10 AM | Show all posts
Reply 73# hike80


    huhuhu...same sajorkkk golongan2 ni..tak kire jejanz ke bebetinz.. skeris yahamats..harap hadik2 iols diselamatkan dari gejala2 sosial ni
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-9-2010 11:12 AM | Show all posts
Reply  Balbo


    huhuhu takutnya..kalau2 hadik2 ke habang2 ke bakal somi iols pon terjatuh dlm ...
siputsedut Post at 30-9-2010 11:06



    lelaki hafsu 1 tau kena ingat....so kalau awak dah kawin nanti jg laki bebaik....nak main pun mekap....biar sentiasa lawa....
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2010 11:17 AM | Show all posts
Reply  hike80


    huhuhu...same sajorkkk golongan2 ni..tak kire jejanz ke bebetinz..  skeri ...
siputsedut Post at 30-9-2010 11:10



   berdoa dijauhkan dr kite, keturunan kiter dan umah islam seluruhnye...kepada yg dah terlajak tu..kembali lah..sesungguhnye neraka itu benar
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2010 11:18 AM | Show all posts
org laki memg nak lebih satu pempuan
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2010 11:19 AM | Show all posts
Reply 76# Balbo


    ya hampunnnnn..takutnye... kalau bace kat family discussion tuh..rase kesian lak..yer la..wife busy nk jage anak lagik..dpt somi pemalas nk tlg wat keje rumah..keje lagik sbb nk tlg support sikit duit belanje rumah..semua atas bahu wife..bile wife penat..husband start carik alasan  nk makan luar

harap dapat suami yang sanggup sapot pegi facial, spa, saloon dengan manicure
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2010 11:20 AM | Show all posts
Reply 77# hike80


    ya hampunnnnn takutttt iols bersheta sheta mau anak jadik hafiz ke hafizah...  kengkadang mende ni efek gak kan?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.101904s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list