Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
108680
View
237
Reply

cari partner sosial (sex)....bila jumpa.....jeng3

[Copy link]

Author: Balbo       Show all posts   Read mode

Post time 11-11-2017 12:38 AM From the mobile phone | Show all posts
lkick2113 replied at 28-9-2016 10:39 AM
FUBU (fuck buddy) ni lagi ok dari berskandal, sebab kalau skandal ko pompuan melayu memang last2 tan ...

susah nak cari FuBU kt malaysia nim kalau ada pn, hmmm, 0.01% - 5%. ceewahhh, mcm saintis pla.

FuBu ni bkn skdar touch n go je. boleh ja set bila lg nak main. kahkahkah.
Senang crita mcm ni la, korg tgk movie Friends with Benefits. ..

stakat ni tak prnah lg cari partner sosial kt tenet
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2017 03:02 PM From the mobile phone | Show all posts
rangerx replied at 11-11-2017 12:38 AM
susah nak cari FuBU kt malaysia nim kalau ada pn, hmmm, 0.01% - 5%. ceewahhh, mcm saintis pla.

...

Ada je... Install app tinder
Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2017 11:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Hahahaha org jantan ni asalkan air kumbahan drg da kuar ok je even though pompuan tu x fun..btl x org laki
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2017 02:22 AM From the mobile phone | Show all posts
lkick2113 replied at 11-11-2017 03:02 PM
Ada je... Install app tinder

My fren (single) dia ckp man kt tinder mcm x hormat pompuan, terus ajak tidur.gile
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2017 05:33 PM From the mobile phone | Show all posts
noraidil_06 replied at 31-12-2017 02:22 AM
My fren (single) dia ckp man kt tinder mcm x hormat pompuan, terus ajak tidur.gile

Yang tu bodoh. Patut kita kena treat gentally... Baru boleh yakin kan pompuan tu kalau nak ajak tido
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2017 05:39 PM From the mobile phone | Show all posts
lkick2113 replied at 31-12-2017 05:33 PM
Yang tu bodoh. Patut kita kena treat gentally... Baru boleh yakin kan pompuan tu kalau nak ajak ti ...

Hahahah.so objektif nye tetap la nk ajak tidur eh? Lurus betul jwpn
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2017 05:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Tapi sekarang ramai suka swing lei huhuu
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2018 11:12 AM From the mobile phone | Show all posts
noraidil_06 replied at 31-12-2017 05:39 PM
Hahahah.so objektif nye tetap la nk ajak tidur eh? Lurus betul jwpn

Ye lah....
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2018 09:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Tidak pernah terfikir sampai nak cari sex partner....
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2018 07:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Layan ajelaaa,janji air keluarr... Haha
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2018 12:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Main doggie style la..tak pon tutup muka dia dgn bantal
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2018 03:17 PM | Show all posts
i ada my story sendiri
kenal dalam chat pastu bile first meet
i tgk dia mmg comel lawa ..n then she tertarik jgak ngn i
soo dia pon on i pon ok je..kes ni da blalu 4tahun lepas hahahha
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2018 07:07 PM From the mobile phone | Show all posts
kamil8891 replied at 17-3-2018 03:17 PM
i ada my story sendiri
kenal dalam chat pastu bile first meet
i tgk dia mmg comel lawa ..n then sh ...

Dlu main we chat banyak dapat hasil mcm ni.. Setiap minggu tak pernah sunyi,ade je yg baru.. Hihihi
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2018 11:44 PM | Show all posts

gais yang terlibat camni pernah tak jadi fatal attraction?
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2018 05:48 AM | Show all posts
jusmadu replied at 1-8-2018 11:44 PM
gais yang terlibat camni pernah tak jadi fatal attraction?

fatal attraction berlaku apabila hubungan itu kerana nafsu...

dah dapat madu....sepah di buang lah...
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2018 08:51 AM From the mobile phone | Show all posts
nbtech78 replied at 15-9-2018 05:48 AM
fatal attraction berlaku apabila hubungan itu kerana nafsu...

dah dapat madu....sepah di buang  ...

Rugi dibuang,baik simpan utk masa akan datang..hihihi
Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2019 05:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku baru tau term fubu.. fwb.. cubu dr twitter. Xsgka trok jgk msyarakat kita. Kebaratan sgt
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2019 09:00 AM | Show all posts
aku ngn tunang aku pernah try....
sekali jumpe gemok x lawa....
tunang aku jumpe yg kurus x hensem hahaaha
jumpe tempt yg sama pulak tu....
ape lagi cabut lari.... kot2 diorg yg tertinggal tu berkenan heeehhehe
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.100178s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list