Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
105409
View
240
Reply

cari partner sosial (sex)....bila jumpa.....jeng3

[Copy link]

Author: Balbo       Show all posts   Read mode

Post time 4-2-2016 09:13 AM | Show all posts
kalau aku la kann...KALAU,

aku gi jelah jumpa dgn pompuan tu. Tapi takdelah ngeseks (aku ada taste hokay)...just be gentleman. Jumpa jelah then ajak makan ke...just jadikan kawan2.
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2016 09:55 AM | Show all posts
takot berdosa
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2016 11:02 AM | Show all posts
lurve82 replied at 30-1-2016 03:30 PM
entah la..hakak xleh hadam...nk mengangkang kissing2 dgn org yg kita xcinta...

kalau dpt duit relakan jek
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2016 11:12 AM | Show all posts
qronaldo7 replied at 10-2-2016 11:02 AM
kalau dpt duit relakan jek

itu pelacur...dan pelacur tu pekerjaan okek...ni yg for free jah...ishk entah la...
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2016 11:15 AM | Show all posts
lurve82 replied at 10-2-2016 11:12 AM
itu pelacur...dan pelacur tu pekerjaan okek...ni yg for free jah...ishk entah la...

owh. hehe. xtau jgk
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2016 11:02 PM | Show all posts
Knp nak nipu muka? Kalau dah hodoh ke gemuk ke xhensem ke
Hadap je lah jumpa partner tu tutup lampu.kihkih..

Aku dulu chatting lah kenal laki aku,aku hampir lari sbb nampak mamat xhensem ni
Xlah aku CKP laki aku enam,TP mamat ni mmg muka hampeh..aku Ngtkn dia..
Sekali ada mamat tarik aku cakap kenapa kalau tu saya awak nak lari ke,tkejut aku..hihi..
Lpstu terus g dating.kat KFC..belajar lagi hokey xda duit.
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2016 01:25 AM | Show all posts
Kalau masa single dulu, memang tak kisah pun paras rupa...

Dah beristeri ni paling nakal pun thru phone ja, memang tak berani dah nak pi jumpa2

Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2016 02:03 AM | Show all posts
Edited by wan_acca at 20-3-2016 02:14 AM

Ada..aku dulu selalu bosan..saja la mula2 nak test kawan aku cerita senang ke dapat seks melalui internet..try punya try..dapat satu wife orang..ajak jumpe..g je la jumpe..tgk cantik.pastu aku cakap aku tak jadi la..masa tu aku fikir mcm mana kalau wife aku mcm tu..mse tu aku student lagi..siap dia tanya pinggang aku..sebab dia nak anggar saiz aku punye tu..baru aku tahu perempuan tgk saiz juga..yang kedua..kat fb.budak sekolah kat kelantan..siap suruh aku datang sana..dia boleh bg dara dia janji belikan hp untuk dia..tu pun aku tak pergi..yang ketiga..budak kelantan juga.couple ngan dia.siap tunjuk gmbr tut dia lagi..tak jumpa dia..kenal online je..pastu budak perempuan mengajar sekolah tadika..pakai purdah..budak ganu..siap ajak main kat phone seks lagi..aku call dia..aku senyap je..dia punya ah ah ah..tu sampai buat aku terkejut..pakai purdah tu..yg keempat..bini orang..sampai call aku sorok2..aku cakap lupakan aku..dia dah ada suami..siap cakap aku aku ni jenis direct..yang janda jangan cakap la..kelantan satu..aku panggil dia ibu..perak satu(siap ajak naik genting)..melaka satu..ada satu kat wechat pun sama..bini orang..ada sorang lagi ex staff nurse PPUM sekarng dah jadi datin..Ada lagi yg dulu jurutol...USTAZAH SEKOLAH dua orang satu kat melaka..satu kat kundang selangor..satu lagi tunang orang..ayat sikit..terus nak jak tidur..TAPI KESIMPULANNYA AKU TAK PERNAH BUAT SEKS DENGAN DORANG..Cuma jumpa depan2.g tengok wayng dan minum2.pastu putuskan hubungan..KADANG PIKIR BALIK bnyk peluang aku dah lepas..sesetengah dr orang cantik2 beb..semua tu aku dapat kat FB,YM,ADULTFRINDER,WECHAT..DALAM HIDUP NI NAK TAK NAK JE..RISIKO PUN KENA FIKIR JUGA..INDON PUN AKU ada..2 orang sekali..philipana ada..tapi muka nak buat aku nak termuntah..aku pernah kena tipu sekali...masa tu dah air mcm nak banjir sgt dah..aku pergi call..dia minta aku bank in tak de la bnayak sgt..pastu dia tukar nombor phone..nasib baik sikit je duit tu..tapi aku dapat gambar dia..Gambar2 dorang masih  sesetengah aku simpan..gambar tut tu..dah tak simpan lg..mula2 nak taubat..bila air nak naik kepala..terus selongkar balik gmbr tu..tapi aku nekad delete terus..Gmbar2 muka ada la sesetengah aku simpan lg..no phone pun beberapa ada lagi..TAPI NAK KAWIN NNTI AKU AKAN PADAM SEMUANYA..aku ni jenis tak suka couple..dulu pun ada orang kenen2 dekat aku..aku buat tak layan je..tapi kalu bab ni aku suka sgt..aku tak faham diri aku..
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2016 02:34 PM | Show all posts
Ni mesti kes hensem tak pun pandai mengayat...
Aku sebab tak pandai ayat..dan mungkin aku memang tak berminat nak kenal org yg dah kawin ni.
Tambah dah kawin ada anak..jd kena la beringat selalu ye tak..hidup pun bukan lama sgt pun...nanti kat dalam, xde sape nak doa kat aku..abis la kena balun...
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2016 03:26 PM | Show all posts
nasib baik aku xgile dok cari...
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2016 11:43 AM | Show all posts
wan_acca replied at 20-3-2016 02:03 AM
Ada..aku dulu selalu bosan..saja la mula2 nak test kawan aku cerita senang ke dapat seks melalui int ...

fuh

giler hebat experince ko bro

ym tu,ko org lame nih.........misti dax zmn mirc.............sbb yahoo room tutup 2012.kehkehkeh

tpi,x dek lar naseb bek cam ko

ko x dek rase nk tulis karya agung cam cerita cikgu suraya ker
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2016 02:28 PM | Show all posts
wan_acca replied at 20-3-2016 02:03 AM
Ada..aku dulu selalu bosan..saja la mula2 nak test kawan aku cerita senang ke dapat seks melalui int ...

byknye satu sana satu sini sinun lg......

Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2016 03:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Untung la der..sezaman ni
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2016 11:08 AM | Show all posts
skg kt wechat ngan wasap pn betina bertudung dok offer2 pukeeyy free..bertudung skdr fesyen
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2016 12:12 AM | Show all posts
semalam aku try, sekali dtg rupanya bini aku..
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2016 06:43 PM | Show all posts
kelip2_07 replied at 25-8-2016 11:08 AM
skg kt wechat ngan wasap pn betina bertudung dok offer2 pukeeyy free..bertudung skdr fesyen

mintak sorg leh
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2016 01:11 PM | Show all posts

pegilah ko cari sndiri
Reply

Use magic Report

Post time 4-9-2016 02:11 AM | Show all posts
rahsia sulit nie..
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2016 08:35 AM | Show all posts
haahha ade gak thread mcm ni
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2016 03:28 PM | Show all posts
thread ni still valid tak? kalau still valid, nak gak share experience aku kat sini hahaha
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.094900s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list