Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
106958
View
237
Reply

cari partner sosial (sex)....bila jumpa.....jeng3

[Copy link]

Author: Balbo       Show all posts   Read mode

Author
Post time 29-9-2010 12:21 PM | Show all posts |Read mode
Post Last Edit by Balbo at 29-9-2010 12:47

aku yakin ramai kaum lelaki kat sini suka cari partner sex kat tenet....be honest ok

misalnya korang carik teman sosial (for sex purpose) kat tenet pastu buat laa temujanji ngan that girl.... tempat sekian2, waktu sekian2....

tapi bila jumpa, dia punya fizikal/appearance tak menyelerakan (sgt) taste korang utk main....tp sbb tak tahan korang belasah je

adakah korang akan cabut lari atau teruskan memperkenalkan diri....?
Single Polls, Total 424 Users voted
84.20% (357)
15.80% (67)
Your User group have no permission to vote
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2010 12:34 PM | Show all posts
ramai ker jejanz mcm ni?
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2010 12:34 PM | Show all posts
girl mana yg bengong sgt yer yg cr sex partner
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 29-9-2010 12:37 PM | Show all posts
girl mana yg bengong sgt yer yg cr sex partner
yuenmie Post at 29-9-2010 12:34



    ada...banyak...jgn tak tau...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 29-9-2010 12:38 PM | Show all posts
ramai ker jejanz mcm ni?
yuenmie Post at 29-9-2010 12:34



    u laki ke pompuan ea?
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2010 12:40 PM | Show all posts
Mcm ni punya soalan pn ada ke?!  {:2_67:}
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2010 12:51 PM | Show all posts
{:2_72:}
kita ni duk kat negara Malaysia ke Amerika...?
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2010 12:54 PM | Show all posts
aku vote no 2, tapi ramai je yg feeling2 american skrg ni..tu yg sana sini parti seks tu hapanye
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 29-9-2010 12:56 PM | Show all posts
kita ni duk kat negara Malaysia ke Amerika...?
munkey Post at 29-9-2010 12:51



tulaa awak tak tau....kena bergaul sikit....hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2010 01:17 PM | Show all posts
kalau xtahan sgt sila ke lorong haji taib
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2010 01:29 PM | Show all posts
bagi tau la untuk kami yang mmg x tau
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2010 01:31 PM | Show all posts
senangnya mencari pasangan..
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2010 01:34 PM | Show all posts
tulaa awak tak tau....kena bergaul sikit....hehehe
Balbo Post at 29-9-2010 12:56



   bergaul pun ada batasanY balbo ....   tapi sekiranya kita nk bergaul ngan abu jahal,firaun dan sekutu kat akhirat kelak...
   xjd masalah.....
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2010 02:21 PM | Show all posts
ade kaa ?? apsal aku xtau pon kewujudannye?..
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2010 02:23 PM | Show all posts
haiyo...ingat senang ke nak one night stand nie
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2010 02:29 PM | Show all posts
u laki ke pompuan ea?
Balbo Post at 29-9-2010 12:38



    i perempuan okeyh... tp ada ke perempuan semurah itu...kt mana nak cr eh uhuhuh
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2010 02:33 PM | Show all posts
byk je..tapi yg lelaki pun asal bengap sgt trus pi jumpe?? ape gune ade webcam?? er sy xterlibat dlm ini cerita ok...hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2010 02:36 PM | Show all posts
bergaul pun ada batasanY balbo ....   tapi sekiranya kita nk bergaul ngan abu jahal,firaun  ...
munkey Post at 29-9-2010 13:34



sy pn kurang bergaul  xtahu plak sni pn dah cm Amerekaa...
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2010 02:52 PM | Show all posts
Reply 18# yuenmie

sy pun xtau...terkejut jugak mule2 bace pengalaman dorang sume ni...
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2010 02:59 PM | Show all posts
for those yg tak tau..bersyukur la, menunjukkan dunia2 begitu dihindar dr anda2 sume...kepada pengamal..kembali ke pangkal jalan, yg tak kawin lagi tu...cepat2 la kawin...yg dh kawin, bedal yg halal udah le..ingat2 kisah isra' mikraj..nabi nampak lelaki yg memakan daging mentah..walaupun di hadapannye terhidang makanan yg sudah dimasak enak


pada aku banyak je kes2 ni...kot tak mana kan kluar harian metro tu
sekian.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.136498s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list