CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: CARI-MAL

Ibu Tertekan Aliff Syukri Insaf Tak Sampai Seminggu

[Copy link]
Post time 16-8-2022 11:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Rozita ni mcm mana dia boleh kurus bebeno yek? Potong usus jugak ke?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-8-2022 11:06 PM From the mobile phone | Show all posts
drama nye. pdhl drama anak die ni same je pesen nye dr dulu smpi skrg. bile nye anak die penah insaf? diam sekejap je kot pas dh aman damai dgn bini.

ni naseb baek sajat jauh. kalau dkt ni lg mcm2 drama dua ekor tu rancak buat
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2022 11:10 PM From the mobile phone | Show all posts
dgn alif ni i stuju je mak die marah kat soc med sbbnya kalau in private mungkin x jalan sgt atau org ckp mak dia x tegur or org sekeliling x tegur ke? alif ni lebih pentingkan kata2 netizen dari kata2 org lain.
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2022 11:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Atas sebab itulah. I sokong.

Orang tua tk leh main Phone.

Suka menceceh benda merapu publicly.

Eee nyampah orang tua cam ni.
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2022 11:33 PM From the mobile phone | Show all posts
selera pulak bini dia dgn dia ni ye
mertua pun mesti rasa malu


eh sng cite, seluruh keluarga dia ni da xde rasa malu keee
cuba sapa² lelaukan belakang mamat ni
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2022 11:36 PM | Show all posts
Drama swasta ulang tayang episode ke berapa ni.................hari tu adengan raya..lepas tu adengan atas katil..,,sapa yang simpati dan percaya..memang penjilat tegar kot
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 16-8-2022 11:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Satu family sial
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2022 11:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Hmmm mak borek anak rintik
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-8-2022 12:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Mak pn sama 2x5. Mcm la takde whatsapp ke kol terus ke nak nasihat. Tetap jugak nk komen kat socmed. Ntah ape2 je
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2022 05:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Aliff syukri ni mungkin alami kecelaruan identiti or seksualiti. Aku rasa deep down inside dia nak sangat jadi mcm Sajat tu, buang bebird & jadi diri dia yg sebenar. Aku just kesian kat anak2 dia je dpt bapak hamjad mcm ni. Malu tau
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2022 07:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Dlm kepala ada batu besau . Stop bila rumah dah terpacak batu nisan. Nak sangat tegur pergi jumpa depan2 tampar aje 20/30x bior berpinar kepala alipsokri tu

Kak yati lek lek aje bercuti dgn family bawak mil.
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2022 07:24 AM | Show all posts
Diam la.
Tetiap kali dok meratib KRI KRI.
Rase nk lempang je makcik ni
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2022 07:27 AM | Show all posts
maknya kata dah berbuih tegur secara private..tak jalan..tu yg tegur kat socmed..pon tak jalan jugak..lama2 kita yg jalan baca kisah diaorang ni..

eh by the way..apa cerita anak dia ajah tu yer..lama betul tak nampak kat ig mak dia dah..
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2022 07:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Cara menegur pun.. Lagi2 kat soc med.. Dah tahu kenapa anak pun lagu tu.
Moga yg baik2 je lah.
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2022 07:31 AM | Show all posts
netijen dah ignore monkey2 dua ekor ni
tapi dorangbayar page2 sendu utk up story
and page sendu pun happy sebab trafic masuk
sampai mamposs la ada insap nangis telanjang
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2022 07:41 AM From the mobile phone | Show all posts
dah kenapa ko leh main sosial media
duk haramkan anak cari ko segala kat sosial media
tapi anak uols xleh pulak main sosial media?

dua2 sama je
cari secebis perhatian dengan “cara dan watak” berbeza di platform yang sama

so?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-8-2022 07:57 AM | Show all posts
alah korg ni pon..kang die tegur private nnti korg gak kata mak die tak tegur..so die tegur la public dh anak die wat kesalahan kt public ..serba tak kene dimata korg kan
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2022 08:05 AM | Show all posts
airmineral replied at 16-8-2022 11:33 PM
selera pulak bini dia dgn dia ni ye
mertua pun mesti rasa malu

semua demi duit uollsss... demi rumah mewahh... demi kemewahan....
demi harta.... demi hidup senang... hahahahhaa......

yang penting hidup senang, boleh mewah, makan sedap...
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2022 08:30 AM | Show all posts
yaahhh....ulang2 cyclenya sampai AJM
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2022 08:34 AM | Show all posts
semoga x ada sorg pun anak dia
mewarisi perangai ponen tergedik
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-6-2023 01:04 AM GMT+8 , Processed in 0.207368 second(s), 37 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list