CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: mojarean_X

[Tempatan] Ramai terkejut melihat penampilan Rosmah yang lebih langsing ketika Hadir Ikuti Rayuan Akhir Kes SRC Najib

  [Copy link]
Post time 17-8-2022 11:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Mary_jane replied at 17-8-2022 09:46 PM
Mengalahkan potus dah & retis2 hollywood yang rimas dikejar paparazzi.

Pernah menjadi orang prnting. Hanya dengan satu panggilan telefon. Zassss!


Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-8-2022 11:18 PM From the mobile phone | Show all posts
jalfa replied at 17-8-2022 11:07 PM
Cantiknya.hidung terletak.skrg dah jd hidung witch.

Nikmat yg kakmah dustakan.


Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2022 11:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols harap ada pilem biopic kak mah, jom pikirkan tajuknya.
Tp biasanya pilem ni adaptasi drpd buku biografi masalahnya ada ke tak bukunya.
Menarik gak kisah hidup dia ni iols suka tgk  pompuan2 yg bijak dan licik nih
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2022 11:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah dapat aura asal nampaknya
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 17-8-2022 11:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Suchi replied at 17-8-2022 11:19 PM
Iols harap ada pilem biopic kak mah, jom pikirkan tajuknya.
Tp biasanya pilem ni adaptasi drpd buku  ...

Menarik idea ni. Boleh dimulakan dari kisah kelahiran beliau dan kehidupan membesar sbg gadis kampung di Kuala Pilah sehinggalah bergelar first lady di Putrajaya sambil disulami kisah pahit manis rumah tangga. Beliau adalah watak yg cukup menarik utk diangkat sbg sebuah filem biopic. Iols sanggup utk g tgk. Tapi mana sumber utk penghasilan skrip filem tu. Kebanyakan kisah hidup kak mah berdasarkan hearsay dan beliau kekal misteri sehingga sekarang
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2022 11:32 PM From the mobile phone | Show all posts
mojarean_X replied at 17-8-2022 09:38 PM
Kak mah zaman UM. Sudah terang lagi bersuluh dia mmg cantik masa muda
Kredit: Facebook Kak Mah

Cantik dia mengalahkan artis...
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2022 11:32 PM | Show all posts
mojarean_X replied at 17-8-2022 09:38 PM
Kak mah zaman UM. Sudah terang lagi bersuluh dia mmg cantik masa muda
Kredit: Facebook Kak Mah

dulu dia ada tahi lalat kat pipi
dah buang kot masa gambar ni

nickname dia masa kat UM Rosmah dot...uncle aku cerita, tak tahu kalau  dia temberang
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2022 11:40 PM | Show all posts
subee replied at 17-8-2022 10:22 PM
Salah sorangnya Rahim Thambi ex CM Melaka tu kan?



yg aku ingat ada sorang businessman Sabah

RTC aku tak pasti
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-8-2022 11:43 PM | Show all posts
Suchi replied at 17-8-2022 11:19 PM
Iols harap ada pilem biopic kak mah, jom pikirkan tajuknya.
Tp biasanya pilem ni adaptasi drpd buku  ...

mesti best...tapi kena tunggu dia dah takde baru boleh cerita yg juicy, sensasi

kalau tak kena cerita versi yg baik baik saja mcm dokumentari
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2022 12:50 AM From the mobile phone | Show all posts
mojarean_X replied at 17-8-2022 09:38 PM
Kak mah zaman UM. Sudah terang lagi bersuluh dia mmg cantik masa muda
Kredit: Facebook Kak Mah

Cantiknya Kak Mah. Anak Kak Mah dengan Najib yang cantik2. Yana dengan Ashman tu. Bila dengan pasangan lain2 semua tak cantik, macam bini Fazley and Riza Aziz.
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2022 01:13 AM From the mobile phone | Show all posts
mojarean_X replied at 17-8-2022 09:38 PM
Kak mah zaman UM. Sudah terang lagi bersuluh dia mmg cantik masa muda
Kredit: Facebook Kak Mah

Cantik nya!
Manissss
Bini fazley iras2 kak mah. Yana x sgt, more to najib kot
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2022 09:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Sebenarnya mak fazli n nek mah tu kenalan lama. Asal pon dari negeri yg sama. Dua2 mmg terang2 ngaku nk cari laki ado2 dan dua2 berjaya dapat laki kayos.
Utk nek mah ni utk zaman dia..msuk UM..berkerjaya di kala anak2 dara yg nk abeskan spm pon payah...mmg menjadi rebutan la
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2022 09:05 AM | Show all posts
Note: Thread has been banned by manager
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2022 09:07 AM | Show all posts
bini muda tak turun ke bg sokongan
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2022 09:20 AM From the mobile phone | Show all posts
mojarean_X replied at 17-8-2022 10:38 PM
Kak mah zaman UM. Sudah terang lagi bersuluh dia mmg cantik masa muda
Kredit: Facebook Kak Mah

Sebijik rupa bini fadzley...versi kurus
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2022 11:00 AM | Show all posts
cm_vungtau replied at 18-8-2022 12:50 AM
Cantiknya Kak Mah. Anak Kak Mah dengan Najib yang cantik2. Yana dengan Ashman tu. Bila dengan pasa ...

aku plak rasa terbalik


Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-8-2022 12:00 PM | Show all posts
mojarean_X replied at 17-8-2022 09:55 PM
Bilalah mereka nk berbaik. Sian sgt anak beranak berjauh hati...

anak tu pernah cakap
bila2 saja kalau hati maknya terbuka
Tun Rahan meninggal aritu pun sheols curik2 pi lawat
tapi kan, dari foto2 lama  
kaka tertanya tanya mana tokmah ni sorok anak2 dia dari first marriage?
yang gigih ada dalam gambar biasanya besfreng jlo yang rupa mr, Bean tu
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2022 12:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Cantik jugak kak mah time muda
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2022 12:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Masa Muda dia memang cantik kan. Baik jaga balik badan tu. Potong je usus. Filler dkt muka tu buang semua. Buat cara lain pulak Untuk tegangkan muka.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 18-8-2022 01:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Sian kak mah

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-11-2022 06:46 PM GMT+8 , Processed in 0.152470 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list