CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: mojarean_X

[Tempatan] Ramai terkejut melihat penampilan Rosmah yang lebih langsing ketika Hadir Ikuti Rayuan Akhir Kes SRC Najib

  [Copy link]
Post time 17-8-2022 06:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Still maintain rambut menggerbang
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-8-2022 06:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Sbb tu dah ada tiktok acct.
Senang update weight progress dia kat tiktok
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2022 06:35 PM From the mobile phone | Show all posts
green~tea replied at 17-8-2022 09:50 AM
Dia mmg cerdik pun walau asal kampong, alumni TKC... tak silap iols laa orang2 tua duk bercerita.. ...

  betul kak ros tkc.. masa dia keja island & peninsular arwah ayah iols pernah meeting dia kata cantik manis tapi diva sikit..
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2022 06:47 PM | Show all posts
jihyomelly replied at 17-8-2022 06:35 PM
betul kak ros tkc.. masa dia keja island & peninsular arwah ayah iols pernah meeting dia kata ca ...

harus lah diva.. business development manager.. kohkohkohkoh.. mmg orang pandai je buleh duduk position gitu...
jibby masa tu PR manager.. hahahaha.. iols rasa kak mah lg pandai ler.. logik je dia mendiva because she is already somebody at that young age
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2022 06:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by jihyomelly at 17-8-2022 06:54 PM
green~tea replied at 17-8-2022 06:47 PM
harus lah diva.. business development manager.. kohkohkohkoh.. mmg orang pandai je buleh duduk pos ...


diva tapi bijak atur strategy..sgt firm masa meeting..few times la dia face to face meeting..masa kwin najib ayah iols cakap nampak cunning muka mesti dia control bang jib rupanya betul..tak sempat dia nak tgk era kak ros mendonia sbb dah lama arwah iols ninggal..
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2022 06:54 PM | Show all posts
muka neng mah mcm arwah MJ , tp versi gemssss

sheremmmmmmm
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2022 07:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by green~tea at 17-8-2022 07:06 PM
jihyomelly replied at 17-8-2022 06:51 PM
diva tapi bijak atur strategy..sgt firm masa meeting..few times la dia face to face meeting..masa  ...


I see.. is great to know about kehebatan sorang rosmah... bukan saja2 dia mampu jadi bini somebody, and support her husband jadi pm... cuma tu lah, i ada beberapa experience x best masa i kat corporate zaman najib jadi pm... tp takpe lah.. cam tak seswai citer sini.. kes mahkamah pun masih jalan... mujur lah iols pencacai je... hahahahha

well, as expected from alumni TKC kan.. pandai.. and dia ni mesti faham the end game apa dia nak capai.. sbb tu sheols firm dalam setiap negotiation or discuss and apa dia nak... dia well versed dgn setiap decision nak buat.. yes betul bukan calang2 laa sheols ni pun..
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2022 07:10 PM From the mobile phone | Show all posts
green~tea replied at 17-8-2022 07:04 PM
I see.. is great to know about kehebatan sorang rosmah... bukan saja2 dia mampu jadi bini somebody ...

kan hotak bagus tapi terlebih2 sampai sapu bersih kt dia…kalau guna otak tu bangunan malaysia mesti first woman yg standing madey..iols suka otak madey walaupun x brapa minat dia hehehe
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-8-2022 07:15 PM | Show all posts
helicornia replied at 17-8-2022 10:44 AM
agaknya ds rosmah terkesan dgn gosip laki ada no 2
tu yg pasang badan

aku plak dgr cerita rosmah bagi approval jibby kawin lain
sebab apa aku tak tahu lah...mungkin dia tak sihat


ingat jibby berani ke kawin sorok sorok dari ex piyem rossy



Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2022 07:17 PM From the mobile phone | Show all posts
jihyomelly replied at 17-8-2022 07:10 PM
kan hotak bagus tapi terlebih2 sampai sapu bersih kt dia…kalau guna otak tu bangunan malaysia mes ...

Yes part sapu segala mak nenek tu mmg i pun tak suka... looking at the bright side, boleh la admire..

Some people are too ambitious and creative in achieving their goal... so benda2 yang control diri seperti iman, integrity, compassion ni laa yang boleh jaga kita dari buat decision too selfish sampai jahanam kan negara
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2022 07:27 PM | Show all posts
jihyomelly replied at 17-8-2022 06:35 PM
betul kak ros tkc.. masa dia keja island & peninsular arwah ayah iols pernah meeting dia kata ca ...

bos i ex TKC dan ex I & P, dia junior Kak Mah dan jadi balaci Kak Mah

dia pernah cerita masa Kak Mah baru divorce dari ex dia, ada 3 org minat Kak Mah. Yg 3 org ni VIP  dan ofkos lah kaya, selalu bagi hadiah kat Mak Mah. Ada sekali tu bos aku  kena pergi kedai emas ambil hadiah set berlian for Kak Mah. Menggigil dia drive kereta balik, takut kena rompak. Banyak lagi lah cerita dia

masa tu Najib not in the picture lagi
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2022 07:32 PM | Show all posts
green~tea replied at 17-8-2022 07:17 PM
Yes part sapu segala mak nenek tu mmg i pun tak suka... looking at the bright side, boleh la admir ...

jadi ambitious tak salah, tapi sapu bersih utk kepentingan diri  tu dah sifat Firaun
mcm Madey pun sapu bnyk juga utk anak beranak dan kroni tapi dia buat cara bijak....tak blatant dan gelojoh. Mana pernah tgk Tun Siti Hasmah show off handbag.

lagi satu Kak Mah tak sedar rakyat semakin bijak, social media meluas.




Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2022 07:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Incanto replied at 17-8-2022 07:27 PM
bos i ex TKC dan ex I & P, dia junior Kak Mah dan jadi balaci Kak Mah

dia pernah cerita masa Kak ...

bab scandal betul pojaan ramai kata ayah iols..huntung dari muda pojaan ramai akhirnya tersungkor dek ketamakan sendiri.. umpama hantu makan tuan abis masa depan
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2022 07:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Makan hti sungguh ni kakmah
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2022 07:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Incanto replied at 17-8-2022 07:32 PM
jadi ambitious tak salah, tapi sapu bersih utk kepentingan diri  tu dah sifat Firaun
mcm Madey pun ...

madey jenis pandai agih2 apa patut anak branak tapi senyap2..bini main peranan xyah nak over shadow jadi takkan tertangkap..
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2022 07:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Incanto replied at 17-8-2022 07:27 PM
bos i ex TKC dan ex I & P, dia junior Kak Mah dan jadi balaci Kak Mah

dia pernah cerita masa Kak ...

Dia masa muda cantik manis kan.. pandai.. pehh what a package...

Tak sangka citer sheols jadi rebutan...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-8-2022 07:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Incanto replied at 17-8-2022 07:32 PM
jadi ambitious tak salah, tapi sapu bersih utk kepentingan diri  tu dah sifat Firaun
mcm Madey pun ...

Madey pandai uols.. dia buat decision semua atas sitting AJK (lupa nama ajk apa)... zaman paklah yang start lobby2 projek ni... pastu jibby follow.. sbb tu madey tak pernah tertangkap apa2... sbb heols pandai...
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2022 07:43 PM From the mobile phone | Show all posts
chandrahusin replied at 17-8-2022 10:24 AM
Oh ya.. ai mislooked Permata Pintar
Ada jgk baca good comments abt this
Ye Kak Mah ptt keluarkan l ...

Kak Mah kan memang pandai. Dia belajar dekat US dulu. Tapi aku rasa orang tak suka dia sebab dia tak bertudung and berisi. Walaupun ramai dah dia tolong dekat Permata Pintar tu. Ada kawan laki ai, memanjang kutuk BN zaman nak jatuhkan Najib dulu. Gila2 punya tak suka. Tapi hadap jugak permata pintar kak Mah. Meluat aku
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 17-8-2022 09:00 PM | Show all posts

Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2022 09:05 PM | Show all posts
green~tea replied at 17-8-2022 07:37 PM
Dia masa muda cantik manis kan.. pandai.. pehh what a package...

Tak sangka citer sheols jadi re ...

Kak Mah masa muda mmg  sweet, badan berisi tp tak lah bam bam

bos aku cerita Kak Mah selalu pakai lipstick sama kaler dgn nail polish, brand Estee Lauder.....jenis matchy matchy


dia charming dan pandai berborak tp ada gak hangin diva dia.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-11-2022 07:52 PM GMT+8 , Processed in 0.151599 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list