CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: mojarean_X

[Tempatan] Ramai terkejut melihat penampilan Rosmah yang lebih langsing ketika Hadir Ikuti Rayuan Akhir Kes SRC Najib

  [Copy link]
Post time 17-8-2022 10:55 AM From the mobile phone | Show all posts
chandrahusin replied at 17-8-2022 02:24 AM
Oh ya.. ai mislooked Permata Pintar
Ada jgk baca good comments abt this
Ye Kak Mah ptt keluarkan l ...

Kan Kak Mah level mampo berunding dengan Putin gitu. Ya Allah sangattttttt....bodoh betul Najib tu sampai bior bini dia masuk campo urusan negara, urusan antarabangsa.

Permata Pintar tu dari golongan T20 ke B40 hada. Ada anak2 petani (2 orang) ja pon kat daerah aiol ni yang dapat masuk sekolah tu. Mula2 mak pak dia tanak hantar sebab beli tiket flight pun takda duit tapi bila kelig ai tau (anak dia pun di sana), dia terus usaha mintak bantuan hapa segala dari PPD, JPN. Dapat la meka masuk situ...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-8-2022 10:56 AM From the mobile phone | Show all posts
green~tea replied at 16-8-2022 11:53 PM
Nah iols tolong throwback...

Hadoiiii.....tersembur kopi o iols pagi nih
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2022 11:00 AM From the mobile phone | Show all posts
kedekek replied at 17-8-2022 10:53 AM
Macam mana teori ni utk mat sabun kemetot.adkh terpakai?hehehe

Cunning atau licik tak semesti nya cerdik pandai ye dok...

Elephant fight elephant
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2022 11:01 AM From the mobile phone | Show all posts
green~tea replied at 17-8-2022 03:00 AM
Cunning atau licik tak semesti nya cerdik pandai ye dok...

Elephant fight elephant   : ...

Lebey tepat lagik teori ni tak terpakai untuk jantan.
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2022 11:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by green~tea at 17-8-2022 11:41 AM
dua_chzy replied at 17-8-2022 11:01 AM
Lebey tepat lagik teori ni tak terpakai untuk jantan.


Entah2 dia cerdik je sebenarnya... sbb tu heols boleh sustain dlm career politik... iols malas nak check biodata mat sabun.... cuma penampilan heols je nampak kekampungan kot..  sbb african proverb tu mmg wujud "when elephants fight, it is the grass that suffers" org terkonpius dgn peribahasa melayu gajah bertarung, pelanduk mati di tengah... orang ingat mat sabun direct translate.. tp sbb english heols haukkkkk... orang tak caya la dia mampooooo  quote african proverb.. in fact mat sabun tu berucap ikut scripted lah.. tetap bunyi kampung habis

Another good example mat maslan 4 flat tuh.... asalnya cerdik.. tp masuk career politik, jadi badut masa nak terangkan GST... wrong appointment la heols masa tu... terus jadi bahan puak PH utk hapuskan GST..
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2022 11:04 AM | Show all posts
dahla pendek leher pendek
org katek hati besar oo
mana mau kalah yinni org
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2022 11:25 AM From the mobile phone | Show all posts
green~tea replied at 17-8-2022 03:04 AM
Entah2 dia cerdik je sebenarnya... sbb tu heols boleh sustain dlm career politik... iols malas nak ...

Hahaha boleh jadik~
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2022 02:14 PM From the mobile phone | Show all posts
moonela replied at 17-8-2022 09:14 AM
Kalau kak mah tak alter muka dan hidung tentu
masih manis macam waktu muda...

Muka ori dia ada taik lalat size doposen kt tepi mulut
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-8-2022 02:23 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 17-8-2022 10:20 AM
Tapi aiol hargai sekolah Permata Pintar si Kak Mah ni kak. Cuma tak tau apsal sekolah tu low profi ...

Citer pasal permata pintar ni...masih on mcm biasa. Td baru meols borak dgn kwn tnya ank buah dia tu kat mana skrg nu...sbb masa dia form 1 dpt msuk sana. Dia amek test kemasukan tahun 6 kat sekolah biasa. Kwn meols kata dah 16 thun dah umurnya dan tgh stdy kt jepun
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2022 02:35 PM From the mobile phone | Show all posts
green~tea replied at 17-8-2022 11:04 AM
Entah2 dia cerdik je sebenarnya... sbb tu heols boleh sustain dlm career politik... iols malas nak ...

u komen best pulak baca, taknak OT komen pasal muntri kasisehat air suam ke aritu siapa entah up gambar heshe tgh bercakap ayoyo gigi dia sis….  pakcik2 b40 pun ada yg jauh lebih lawa/tersusun sis …. heshe sblm join politik boleh tahan berduit… aleh2 jadi muntri macam miskin balik pulak
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2022 02:38 PM | Show all posts
Untung Kak Mah, banyak yg dia dapat kat thread nie,
dah ramai yg rugi kat sini.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 17-8-2022 02:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Semoga kak mah mengambil alih kerusi pekan jika bang jib masuk penjara. Iols yakin beliau mampu menjadi spt benazir bhutto, sheikh hasina atau sonia gandhi. Beliau wanita yg bijak sebenarnya
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 17-8-2022 02:56 PM From the mobile phone | Show all posts

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2022 03:01 PM | Show all posts
yasss kak mah is slayinnnnn hewhewww
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2022 03:05 PM | Show all posts
So Imelda Marcos in the making
though she is the richer of the two
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2022 05:27 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 17-8-2022 10:02 AM
Bijak dan cunning plus evil tu perlu untuk dok atas uols. Orang baik susah nak naik.

Sokong...ni ciri2 org2 yg dpt naik pegang top posts dlm gomen
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-8-2022 05:29 PM From the mobile phone | Show all posts
wahh jelessss..jom diet gak..
dia kuwus sbb diet or sbb mkn hati
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2022 05:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Potpouri replied at 17-8-2022 01:19 AM
BIla dah tua,  cara jalan pun berubah kan.. tiba2 terfikir bila tgk cara dia berjalan

Kaki mcm dh pengkor...mcm nyonya2 tua..
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2022 05:45 PM From the mobile phone | Show all posts
nw111 replied at 17-8-2022 09:27 AM
Sokong...ni ciri2 org2 yg dpt naik pegang top posts dlm gomen

Politicians, jutawan - suma hada ciri2 nim.
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2022 05:47 PM From the mobile phone | Show all posts
makita replied at 17-8-2022 06:23 AM
Citer pasal permata pintar ni...masih on mcm biasa. Td baru meols borak dgn kwn tnya ank buah dia  ...

Iya memang diteruskan. Awal tahun ni pun hada ujian kemasukan. Budak2 Muslim boleh try seawal usia 8 tahun. Non Muslim, 9 tahun. Jangan tanya mungapa.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-2-2023 09:34 AM GMT+8 , Processed in 0.144464 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list