CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: mojarean_X

[Tempatan] Ramai terkejut melihat penampilan Rosmah yang lebih langsing ketika Hadir Ikuti Rayuan Akhir Kes SRC Najib

  [Copy link]
Post time 17-8-2022 09:50 AM From the mobile phone | Show all posts
chandrahusin replied at 17-8-2022 09:32 AM
Bukan pempuan pendek
Mmg cunning kaaa
Rosmah ni org kampung Kuala Pilah N9

Dia mmg cerdik pun walau asal kampong, alumni TKC... tak silap iols laa orang2 tua duk bercerita.... sheols keje PNB (island and peninsula berhad) tu kan sama2 jibby (heols under petronas-pnb)...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-8-2022 09:51 AM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 17-8-2022 09:32 AM
Macam kurus kerana sakit kan? Stress barangkali dah tabley mewah2 tunjuk kuasa macam dolu.

I tak reti tengok la melainkan dia bukak mask tu

Mcm adibah noor tu kan mcm obvious kurus sbb sakit sblm sheols meninggal...  kak mah ni tatau la kurus sbb susah hati ke apa
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2022 09:53 AM | Show all posts
makin chic and biatch pulak penampilan nekmah skrg ni
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2022 09:55 AM From the mobile phone | Show all posts
green~tea replied at 17-8-2022 09:50 AM
Dia mmg cerdik pun walau asal kampong, alumni TKC... tak silap iols laa orang2 tua duk bercerita.. ...

Ye dia mmg alumni TKC
Ada gamba TKC dia pnh forumer share
Ramai je yg bijak2 zaman diorg ni
Cuma bijak Rosmah lain lvl
Bijak + cunning
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2022 10:00 AM | Show all posts
ellejo replied at 16-8-2022 08:54 PM
makan hati gosip laki kawen lain haritu ka sis?

kebarangkalian jugak.. itu yg iols trpikir juga hihihihihiiiii...
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2022 10:01 AM | Show all posts
green~tea replied at 17-8-2022 09:50 AM
Dia mmg cerdik pun walau asal kampong, alumni TKC... tak silap iols laa orang2 tua duk bercerita.. ...

yep dia memang career woman pun sebelum ni, bukan macam bini2 menteri yg lain..tu yg cerdik lain maciam mengatur
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2022 10:02 AM From the mobile phone | Show all posts
chandrahusin replied at 17-8-2022 01:55 AM
Ye dia mmg alumni TKC
Ada gamba TKC dia pnh forumer share
Ramai je yg bijak2 zaman diorg ni

Bijak dan cunning plus evil tu perlu untuk dok atas uols. Orang baik susah nak naik.
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2022 10:03 AM From the mobile phone | Show all posts
chandrahusin replied at 17-8-2022 01:32 AM
Bukan pempuan pendek
Mmg cunning kaaa
Rosmah ni org kampung Kuala Pilah N9

Haha. Memang ada jumpa fendek2 yang cunning irl. Tapi idok la ai pernah terfikir height hada kaitan dengan cunningness. Tenkiu bagi aiol enlightenment.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-8-2022 10:05 AM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 17-8-2022 10:02 AM
Bijak dan cunning plus evil tu perlu untuk dok atas uols. Orang baik susah nak naik.

Nak menten duduk di atas lama pun kena extraordinary cunning, licik, etc.. kena pandai mencatur grand master

Contohnya madey, nwart, wak jahit, lim kit siang etc..
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2022 10:07 AM | Show all posts
stylo la kak mah, baju black & white menepati tema semasa
semoga abg jib sentiasa istiqomah memandang kak mah walaupun di balik tirai besi
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2022 10:08 AM From the mobile phone | Show all posts
chandrahusin replied at 17-8-2022 09:55 AM
Ye dia mmg alumni TKC
Ada gamba TKC dia pnh forumer share
Ramai je yg bijak2 zaman diorg ni

Mungkin la sbb tu kot jibby sayang kak mah... sbb di belakang kepandaian jibby sampai naik jadi PM, pasti kak mah yang jadi enabler and support najib naik yach... asas kekuatan seorang lelaki
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2022 10:09 AM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 17-8-2022 10:02 AM
Bijak dan cunning plus evil tu perlu untuk dok atas uols. Orang baik susah nak naik.

Exactly Chazey
Zaman diorg ni klu pandai betul2 pandai ya
Zaman UM duduk tangga atas sekali
Hanya yg betul2 bijak layak masuk UM
Zaman yg pegi oversi betul2 bdk pandai
Unless a few yg pegi atas tajaan let say MARA
Sbb ni zaman MARA bantu bdk2 susah sambung bidang kemahiran even ke luar negara
Tu lain cerita
Hanya Rosmah yg betul2 'outstanding'
Klu lah bijak Rosmah tu mcm Prof Ungku Aziz
buat Tabung Haji
Ni lain plk kojo dio
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2022 10:11 AM From the mobile phone | Show all posts
green~tea replied at 17-8-2022 02:05 AM
Nak menten duduk di atas lama pun kena extraordinary cunning, licik, etc.. kena pandai mencatur gr ...

A'ah uols. Aiol tak suka Madey tapi aiol banyak blaja camna jadik leader dengan tengok cara dia.
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2022 10:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by green~tea at 17-8-2022 04:21 PM
dua_chzy replied at 17-8-2022 10:11 AM
A'ah uols. Aiol tak suka Madey tapi aiol banyak blaja camna jadik leader dengan tengok cara dia. : ...

Hah.. sama ngn husband iols mmg die hard fan madey walau dia tak pangkah madey.. dia suka cara pemikiran madey, siap hapal some quotes buku a doc in da house tu.. dia sangat strategist, and deep dive in every decision dia buat.. maybe he got a team of advisors, tp dia sendiri tahu which advice yang boleh consider...

Mcm jibby silap dia masa pru 14, dah ada team yang analysis politics ni, and advise dia turun sbb reputation dia teruk kes 1mdb.. tp another advisory team kata sebaliknya.. and he chose the wrong advice utk masih rasa pilihan ramai..
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2022 10:20 AM From the mobile phone | Show all posts
chandrahusin replied at 17-8-2022 02:09 AM
Exactly Chazey
Zaman diorg ni klu pandai betul2 pandai ya
Zaman UM duduk tangga atas sekali

Tapi aiol hargai sekolah Permata Pintar si Kak Mah ni kak. Cuma tak tau apsal sekolah tu low profile tak hype sangat padehal hebak2 kot pelajarnya.
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2022 10:24 AM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 17-8-2022 10:20 AM
Tapi aiol hargai sekolah Permata Pintar si Kak Mah ni kak. Cuma tak tau apsal sekolah tu low profi ...

Oh ya.. ai mislooked Permata Pintar
Ada jgk baca good comments abt this
Ye Kak Mah ptt keluarkan lebih byk idea yg bagus2
Sbb Kak Mah seorg extraordinaire
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-8-2022 10:44 AM | Show all posts
agaknya ds rosmah terkesan dgn gosip laki ada no 2
tu yg pasang badan
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2022 10:47 AM | Show all posts
kmah the vass ni  cantik zaman muda dolu2
time lum cucuk sana sini laaa
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2022 10:47 AM | Show all posts
nampak la berjenis fasyun kakmah kali ni..dah ubah image consultant ka
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2022 10:53 AM From the mobile phone | Show all posts
green~tea replied at 17-8-2022 10:05 AM
Nak menten duduk di atas lama pun kena extraordinary cunning, licik, etc.. kena pandai mencatur gr ...

Macam mana teori ni utk mat sabun kemetot.adkh terpakai?hehehe
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-12-2022 04:03 AM GMT+8 , Processed in 0.151383 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list