CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: mojarean_X

[Tempatan] Ramai terkejut melihat penampilan Rosmah yang lebih langsing ketika Hadir Ikuti Rayuan Akhir Kes SRC Najib

  [Copy link]
Post time 17-8-2022 01:34 AM | Show all posts
"kita tak nampak najib, kita nampak rosmahhhh"

- raja penghasut
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-8-2022 04:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Punya la pendek Rosmah Mansur ni. Tapi mampo jadik queen control Malaya.
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2022 04:54 AM From the mobile phone | Show all posts
green~tea replied at 16-8-2022 11:53 PM
Nah iols tolong throwback...

astagarana kijam sungguh gambar throwback ni
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2022 05:47 AM | Show all posts
Betul ke Pok Jib dah buka branch?
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2022 07:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Orenn1 replied at 17-8-2022 12:26 AM
Dah kurus byk kak mah patutlah nak buat tiktok, dtg court pesen pun dah lain, pompuan mesti kenal ka ...

Mesti tak lama dah pru neh

Sbb once jibby out... settle dah the main hurdle pak mael... 2nd is wak jahit, di mana most of internals mmg nak dia berambus je dari kerusi majlis tertinggi..

Is the best time utk jalankan pru sbb without dua ni, bn tengah wangi...  ph dah lost credibility lead gomen
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2022 07:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by green~tea at 17-8-2022 08:02 AM
dua_chzy replied at 17-8-2022 04:03 AM
Punya la pendek Rosmah Mansur ni. Tapi mampo jadik queen control Malaya.


Mmg pendek sangat, paras bahu i je.. mcm 145-150 cm gitu..  comel je terkedek2.... walau gemok, tp tak nampak laaa gerga tu sbb rendang

Pernah terserempak sheols shopping dressed in all pink, then another time serempak she's in all yellow from head to toe.. sheols ni mcm takde concept mix n match ok... matchy dia tu dari selendang, baju kurung, kasut, beg dgn segala aksesori sama warna.. semua bodyguard setakat ni iols tengok warna hitam segala.. gemok2 tinggi, sheols je nampak comel kat tengah2... a rose among those thornssss konsepnya
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2022 08:00 AM From the mobile phone | Show all posts
3chanceno replied at 16-8-2022 08:17 PM
Eh tak pakai baju kurung siap selendang cam yang lalu? Hari ini Dah tukar fesyen rambut dari kepok2  ...

Skang buat rambut kepok2 utk flip hair depan reputs kot
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2022 08:14 AM From the mobile phone | Show all posts
green~tea replied at 16-8-2022 11:53 PM
Nah iols tolong throwback...

Hahaha...tergelak meols tengok gambar nie  kesian tok jib terpaksa post kat fb dengan kapsyen gitu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-8-2022 08:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Acikgomen replied at 17-8-2022 08:00 AM
Skang buat rambut kepok2 utk flip hair depan reputs kot

Hahaha...the new look gitu setelah lama menyepi  muka dia kurang make-up ke tu atau tone down gitu
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2022 09:14 AM | Show all posts
Kalau kak mah tak alter muka dan hidung tentu
masih manis macam waktu muda...
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2022 09:15 AM | Show all posts
dah kurus sikit baru muat baju oren
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2022 09:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Semoga kurus bukan kerana kencing manis.
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2022 09:16 AM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 17-8-2022 04:03 AM
Punya la pendek Rosmah Mansur ni. Tapi mampo jadik queen control Malaya.

Better cari bini tinggi maksudnya ya?
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2022 09:18 AM | Show all posts
yg penting rambut maintain
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2022 09:28 AM From the mobile phone | Show all posts
green~tea replied at 16-8-2022 11:58 PM
Mmg pendek sangat, paras bahu i je.. mcm 145-150 cm gitu..  comel je terkedek2.... walau gemok, tp ...

Hahaha. Akak ni cerewet hokek. Aiol syak sheol hada ocd tu yang suma kena same kaler from head to toe. Laki aiol paling benci jika urus event hada hakak RM ni sebab cerewettttt namateyyyy sampai buat orang lain ghasa nak matey keja dengan dia.
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2022 09:30 AM | Show all posts
wow....kurusnya
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-8-2022 09:30 AM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 17-8-2022 09:28 AM
Hahaha. Akak ni cerewet hokek. Aiol syak sheol hada ocd tu yang suma kena same kaler from head to  ...

Sayang plak skang sheols dah kurus, penampilan pulak mcm belacan
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2022 09:32 AM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 17-8-2022 04:03 AM
Punya la pendek Rosmah Mansur ni. Tapi mampo jadik queen control Malaya.

Bukan pempuan pendek
Mmg cunning kaaa
Rosmah ni org kampung Kuala Pilah N9
Mcm mana dia boleh ada akal nak jd 1st lady
Nak jd aristocracy
Klu bukan sbb Rosmah
Ai tak pnh tau hermes & bijan
Sekaya2 kwn2 aiols in the 90s smpai lvl Ferragamo jah
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2022 09:32 AM From the mobile phone | Show all posts
green~tea replied at 17-8-2022 01:30 AM
Sayang plak skang sheols dah kurus, penampilan pulak mcm belacan

Macam kurus kerana sakit kan? Stress barangkali dah tabley mewah2 tunjuk kuasa macam dolu.
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2022 09:46 AM | Show all posts
Azrene wife fazley sebijik macam kakmah ni kan versi muda dan belum cucuk muka
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-11-2022 07:06 PM GMT+8 , Processed in 0.151358 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list