CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: mojarean_X

[Tempatan] Ramai terkejut melihat penampilan Rosmah yang lebih langsing ketika Hadir Ikuti Rayuan Akhir Kes SRC Najib

  [Copy link]
Post time 18-8-2022 10:28 PM From the mobile phone | Show all posts
mojarean_X replied at 18-8-2022 09:45 PM
Ada sila follow:
Facebook
TikTok

wow dia update sendiri ke still xjumpa jumpa yg ni je
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-8-2022 10:28 PM From the mobile phone | Show all posts
ok xsupport pon nak attach photo
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2022 10:30 PM From the mobile phone | Show all posts
dulu.. petit kiut hot gojes cantik jelita

sekarang... ________________ (sila isi tempat kosong dengan deskripsi yang sesuai)
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 18-8-2022 10:31 PM From the mobile phone | Show all posts
lola0311 replied at 18-8-2022 10:25 PM
wow mmg dia ke yg update sndiri

Ntahlah chuols...mungkin dia ada pasukan social media sendiri yg manage atau mungkin juga dia yg manage sendiri
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2022 10:34 PM | Show all posts
Heydidle replied at 18-8-2022 06:45 PM
Oversea kak mah study kat mana?

Syg sungguh 'rosak' kan muka sendiri yg dah sedia cantik. Cannot  ...

Louisiana STATE unibersity USA..........how I know??????
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 18-8-2022 10:42 PM From the mobile phone | Show all posts
terma2nkondisi2 replied at 18-8-2022 10:30 PM
dulu.. petit kiut hot gojes cantik jelita

sekarang... ________________ (sila isi tem ...

Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2022 11:01 PM From the mobile phone | Show all posts
moonela replied at 18-8-2022 10:03 PM
Ingatkan Dharmendra dengan Hema Malini..  anak they ols yang berlakon (Sunny Deol, Bobby De ...

I teringat citer bobby..kan ada rishi pakai spek besar gitu.
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2022 04:32 AM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 17-8-2022 05:47 PM
Iya memang diteruskan. Awal tahun ni pun hada ujian kemasukan. Budak2 Muslim boleh try seawal usia ...

Ini yg program pintar ukm-kpm tu kan?
Kalau taska permata tu bleh masuk seawal umur bape pulak
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-8-2022 04:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Incanto replied at 17-8-2022 07:27 PM
bos i ex TKC dan ex I & P, dia junior Kak Mah dan jadi balaci Kak Mah

dia pernah cerita masa Kak ...

Waah it shows mmg ada certain laki suka pompuan bijak n bitchyyy
Cayalah kak mah
No wonder sheols pandai pasang strategi kawen dgn najib sbb sheols bleh ramal heols bakal jdi piyem one day
Dapatlah sheols merasa jdi taitai n first lady
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2022 05:03 AM From the mobile phone | Show all posts
evlinne replied at 18-8-2022 08:32 PM
Ini yg program pintar ukm-kpm tu kan?
Kalau taska permata tu bleh masuk seawal umur bape pulak

Iya. Taska Permata tak ingat la sis. Aiol pernah google tapi tak ingat dah details. Yang aiol tau taska tu untuk B40 jah. Dan kena mohon awal contohnya if kita nak anak masuk tahun depan, tahun ni dah mohon.
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2022 05:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Perempuan puaka
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2022 07:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Belibis replied at 18-8-2022 11:01 PM
I teringat citer bobby..kan ada rishi pakai spek besar gitu.

Cerita Bobby tu legend kann. Arwah Abah I dulu selalu cerita..

Cerita Bobby tu la yang ada pelakon lelaki budak kecik tu kan... Ke cerita lain.. I dah ingat² lupa.. Budak laki tu Amir Khan..

Ampunn.. OT
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2022 08:24 AM | Show all posts
Edited by Incanto at 19-8-2022 08:33 AM
evlinne replied at 19-8-2022 04:41 AM
Waah it shows mmg ada certain laki suka pompuan bijak n bitchyyy
Cayalah kak mah
No wonder sheol ...

kalau baca  buku Nazir Razak " What 's in a Name"  dia cerita Najib dgn ex bini dulu susah nak get along sbb ex bini  cantik tapi tak well educated, lebih kurang gitu lah

Jadi dia paham lah kenapa abang dia pilih Kak Mah yg bijak pandai. Brothers yg lain pun setuju dgn pilihan Najib

lepas Kak Mah dah gila kuasa , Nazir Razak cerita adik beradik  Najib kena tengkingg depan orang
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2022 09:49 AM | Show all posts
wah kak mahhhh...kebabom style sekarang yea. dah hire stylist baru ke?
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2022 09:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by evlinne at 19-8-2022 09:51 AM
dua_chzy replied at 19-8-2022 05:03 AM
Iya. Taska Permata tak ingat la sis. Aiol pernah google tapi tak ingat dah details. Yang aiol tau  ...


Ohh skrg mana2 taska pun gitu kan
Tahun dpn sekolah ,setahun awal kena daftar

So klau anak2 m40 t20 ada yg genius kena daftar permata under ukm tu jelah?
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2022 09:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Incanto replied at 19-8-2022 08:24 AM
kalau baca  buku Nazir Razak " What 's in a Name"  dia cerita Najib dgn ex bini dulu susah nak get  ...

Bukan bini nazir tu pun sejenis cold, bitchy jugak ke? Jenis suka tengking n control laki gak

Samalah nazim tu kawen dgn juma dulu perangai bitchy gakk
Kekdahnya mmg adik beradik suka pompuan jenis ni kot. Orang kata complement each other
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-8-2022 10:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Nek mah tetap vouge gittew
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2022 10:25 AM From the mobile phone | Show all posts
evlinne replied at 19-8-2022 01:50 AM
Ohh skrg mana2 taska pun gitu kan
Tahun dpn sekolah ,setahun awal kena daftar



A'ah gitu ler. Taska Permata tu untuk semua budak tak kira level kepandaian. Silibus macam menarik. Aiol yang lemah IQ pening kepala tengok soklan UKM tu.
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2022 11:18 AM | Show all posts
wow cantik ye rosmah masa muda. patut la jd rebutan ye... tapi style ke court kali ni mmg chic la
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2022 11:25 AM | Show all posts
evlinne replied at 19-8-2022 09:53 AM
Bukan bini nazir tu pun sejenis cold, bitchy jugak ke? Jenis suka tengking n control laki gak

Sa ...

bini Nazir masa aku jumpa quite nice  sebab kat formal function.

juma berani tengking laki dan org gaji masa duduk rumah Tun Rahah, ahli keluarga lain dia tak berani, kena whoryouuus

seb baik yg dua lagi menantu low profile wpun bijak pandai dan orka
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-12-2022 05:32 AM GMT+8 , Processed in 0.143779 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list