CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12
Return to list New
Author: mojarean_X

[Tempatan] Saya terkejut dan kecewa dengan keputusan mahkamah – Najib

  [Copy link]
Post time 16-8-2022 11:03 PM From the mobile phone | Show all posts

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-8-2022 11:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Rindu dgn status ni

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2022 11:41 PM From the mobile phone | Show all posts
See more…
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2022 11:47 PM From the mobile phone | Show all posts
moga kau, zahid kome di dan sesiapa yg terlibat dgn mna2 penyelewengan wang rakyat, akan mendapat hukuman setimpal di dunia lagi..
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2022 11:51 PM From the mobile phone | Show all posts
MissYouSayang replied at 16-8-2022 10:42 PM
Tak de ke mana2 pencacai jibby berjanji nak berlari bogel jika jibby masuk penjara nanti? Kalau takd ...

Jgn terlampau sgt nk pok jib masuk penjara, takut keputusan sebaliknya, nanti ada yg berbogel, jalan x tentu arah di jalanraya.
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2022 11:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Silap2 bubar parlimen tak lama lagi

Mael lambong 1 -  Cluster Mahkamah 0
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2022 12:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Iols pun terkajuttt smpai nk kena heart attack nyaris2 nk panggil ambulans tawwww td ms bc news pasal jibby



Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2022 01:38 AM | Show all posts
SEBELUM PRU14.. acik2 sedang bersembang sesama sendiri

makcik 1 : aku nak UMNO kalah sebab aku nak najib masuk penjara kerana bunuh altantuya, kevin morais, tan beng hock, pengasas ambank etc

makcik 2 : ambo pulop nok tahu mano najib sorok MH370 dan ambo tahu MH17 ditembak sebab najib ado rahsio

pakcik 1 : saya cuma nak tahu mana pergi wang 1MDB sebanyak RM60 bilion yang najib songlap.. tengok tanah TRX tu cuma lubang kosong

pakcik 2 : pakcik pulak nak najib yang zalim tu tumbang sebab bini dia beli cincin kununnya menabung sejak lahir, pastu bini dia owner grab.. pakcik nak bawak teksi pon susah sekarang ni.. PH janji nak hapus tol, minyak jadi harga level venezuela, EPL percuma etc

SELEPAS PRU14

acik 1&2 : alhamdulillah akhirnya najib terbukti bersalah....

bangkem : ye ke najib dah terbukti bersalah atas dakwaan macam acik2 tuduh (fitnah) sebelum ni?

makcik 1 : eh ko tak baca newspaper ke.. kan najib dah bersalah songlap duit 1MDB tuuuuu

bangkem : najib cuma sangkut sebab TERpakai duit (yang diuruskan oleh pembantu) untuk beli sejadah, kain pelikat etc).. duit tu bukan untuk najib guna untuk perbelanjaan peribadi ponn

makcik 2 : eh samo la tu eh.. pencuri jugak tu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-8-2022 01:40 AM | Show all posts
fitnah2 lain buka main gempak

najib bunuh altantuya, kevin morais, teoh beng hock etc

najib songlap duit 1mdb 60bilion

ujung2 najib "ter"guna duit untuk beli sejadah, kain pelikat, telekung jah

jadi laaaaaaaa..
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-11-2022 03:46 PM GMT+8 , Processed in 0.207899 second(s), 28 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list