CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

1234Next
Return to list New
View: 5937|Reply: 63

Seluar Anak Perempuan Azhar Sulaiman Ketat Sangat Sampai Nampak Bentuk V Terbonjol

[Copy link]
Post time 16-8-2022 12:51 PM | Show all posts |Read mode
Kecoh sebelum ini bila anak Azhar Sulaiman, Kasih Iris Leona didakwa ada skandal dengan suami orang.


Belum reda dengan isu tersebut, Leona sekali lagi menarik perhatian selepas memuat videonya menari di TikTok.


Foto: TikTok




Dalam rakaman tersebut ramai yang mengucap melihat seluarnya yang didakwa terlalu ketat.


Sampai nampak jelas bentuk alat sulitnya dakwa mereka.







Di ruangan komen ramai dah tak tahu nak cakap apa lagi dengan perangai Leona yang makin ditegur makin menjadi.


Hanya mampu berdoa sahaja supaya diberikan hidayah.











Darah muda, berikan peluang dan teruskan nasihat, satu hari nanti mungkin akan tiba juga hidayah tak gitu? -CARI
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-8-2022 01:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Tembam....

Okbyeeeeeee

Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2022 01:06 PM | Show all posts
leper je
tu pown netijen trigger

papepown dia chomel
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2022 01:12 PM | Show all posts
Leona ni comey tapi nmpk mcm jenis cpt tua..
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2022 01:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Haha.. Entah kenapa.. Iols okay ja kalau Leona ni.. Tgk bapa dia pun okay ja..  Mungkin tua2 nanti pandaila berubah kata mami AS.  Hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2022 01:24 PM | Show all posts
janji heerlokkkk dikkk... soo kita maafin jah...
yang dapat pun cina tak sunat kan... tu pun nak jeles netizen ni...
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2022 01:43 PM | Show all posts
Acik porom: Takpelah Leona anak ongkaye tujuh ketoronan tak habes agipon Leona cung.

Still dikLeona, at least cubalah improve bab menari tuh, tergedik-gedik belanja lurah ke celah aku bukan dulik sangat dah ko memang dibesarkan gaya Barat dan liar. Yang menyakitkan mata aku ialah ko memang tak reti menari, tergedik nguit-nguit macam cacing je lebeh. Kata pompom girl kat skoloh dulu.
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2022 01:43 PM | Show all posts
dudaberhias replied at 16-8-2022 01:24 PM
janji heerlokkkk dikkk... soo kita maafin jah...
yang dapat pun cina tak sunat kan... tu pun nak jel ...

Herlok tang mana entah Kak Duda weyh? Rupa Ah So jah
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-8-2022 01:49 PM | Show all posts
apa nak heran.. mmg dari dulu da abis dibagi jelajah segala apa yg ada kt badan dia pun.. da tua baru pikir nak simpan.. tu pun klau sempat tua la. skang dptkan tiket dulu, kang sold out plak
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2022 01:52 PM | Show all posts
Alahai mcmlah dia buat dosa besar....bila dh pakai tudung nanti sekejapan jadi suci murni...hmmm
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2022 01:54 PM From the mobile phone | Show all posts
dia artis ke?habis semua disumbat ke sini.
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2022 01:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Budak lagi tapi tetek dah macam bini orang menyusukan anak
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2022 02:17 PM | Show all posts
lobai wannabe mna yg boleh ternampak camel toe tu/
xray betul mata dia memerhati
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2022 02:44 PM | Show all posts
Lantak ko lah dekkkkk
Belanja lah lagi bnyk2 ye
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2022 02:50 PM | Show all posts
biase jek.. apo yg heboh nah?
hebat mata smpi ley xray ye tang situ hahaahhaha
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2022 03:14 PM | Show all posts
budak Leona ni berisi pastu menari2 nampak trashy.. contohi group Dolla dulu diorang berisi pastu netizen kutuk, now nampak dah slim2 belaka baru cantik menari.. tapi ai respect Azhar Sulaiman sangat matang dalam menyelesaikan masalah fitnah baru2 ni..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-8-2022 03:22 PM | Show all posts
eleh..yang mengomen pun...layan juga pompuan bergelek2 goyang2 tek kat tiktok..scroll je lah laju2..tongong betul la
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2022 03:23 PM | Show all posts
CurangLagi replied at 16-8-2022 01:22 PM
Haha.. Entah kenapa.. Iols okay ja kalau Leona ni.. Tgk bapa dia pun okay ja..  Mungkin tua2 nanti p ...

khennn..iols pun okay je
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2022 03:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Ayah dia ok je..yg lain tk perlu kot nk komen lebih2 bab tu...
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2022 03:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Nampak tua
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-1-2023 12:43 PM GMT+8 , Processed in 0.112588 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list