CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 22763|Reply: 202

Jangan Tengok Kalau Tak Kuat- Jeslina Hashim Tayang P*nggung, Sampai Nampak Celahan ***

  [Copy link]
Post time 16-8-2022 12:02 PM | Show all posts |Read mode
Ingat lagi dengan Jeslina Hashim? Penyanyi yang popular dengan lagu Ku Intai Cinta Dalam Rahsia, juga merupakan pelakon filem Sri Dewi Malam, Iskandar dan Idola.


Lama dah tak dengar namanya sejak tidak aktif dalam bidang hiburan.


Foto: IG






Namun baru-baru ini Jeslina mencuri perhatian apabila memuat naik gambar di Instagram.


Memakai dress berwarna putih, Jeslina duduk menghadap laut.


  



Ramai terbeliak bila melihat Jeslina memakai pakaian yang mencolok mata.


Terlampau seksi dakwa mereka, menayang sampai nampak sebahagian punggung dan celahan alat sulit.






Melihat gambar-gambar lain di Instagram, memang begitu imej Jeslina.


Ada juga gambarnya berbikini.


  



  



  



  



  



Hot mama, tak gitu? -CARI
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-8-2022 12:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah lama dah dia berpakaian mcmni. Agaknya dia perasan hot dan rasa diri Masih Muda dan ajal Tak akan menjemput. Ataupun dia dah tak amalkan Islam dah.
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2022 12:20 PM | Show all posts
dia ni dh kawen ke ngn adik ipar Sarimah tu?
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2022 12:22 PM From the mobile phone | Show all posts
terlalu hanyut dh dia ni.. semoga diberi hidayah sebelum dijemput ajal
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2022 12:23 PM | Show all posts
Ku Intai ______ Dalam Rahsia

Tak berapa nak rahsia lah sebab dah public ni
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2022 12:25 PM | Show all posts
Berkeraknya lurah tetek dan celah kangkang tu.. koser nak tengok
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2022 12:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Masa pkp hari tu kemain retis2 nih memasing tobat sekali dah buka semua terus dengan baju2 terbuka bukan tuju kat jes ni tp rata2
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2022 12:32 PM | Show all posts
keladak sgt celah tu xyah la tunjuk sgt
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-8-2022 12:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Masalahnye tak sedar diri ke.. Segala celah pah bedah berkerak berdaki gigih nak tunjuk kat orang.. Eeuuwwwww
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2022 12:34 PM | Show all posts
meols ada kawan mcm ni jugak..gaya semua mcm jes ni la..kulit berkerak kepam sama je...mmg melayu liberal ni kulitnya berkerak semua ye?
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2022 12:36 PM | Show all posts
Bakat dan publisiti dah takde nak ditonjol, begitulah...
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2022 12:37 PM | Show all posts
dia nie lama dh aku follow ig dia.. mmg camtu la pkaian dia klau bcuti..
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2022 12:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Eddy ni ntah bila la nk kawen dgn dia nih
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2022 12:42 PM From the mobile phone | Show all posts
keyword plg popular utk topik ni ialah "berkerak"  
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2022 12:42 PM | Show all posts
...at least dia masih mampu pakai mcm tu dengan penuh confident
kalau aku mati habih ikan2 dalam ayaq
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2022 12:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Zack8hunter replied at 16-8-2022 12:42 PM
keyword plg popular utk topik ni ialah "berkerak"

Kat mana berkeraknya, sbb kulit dia tan ke? Okey je kaler kulit tu.
Tak silap dia bukan melayu.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-8-2022 12:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Org melayu have² mcm ni lah perangai. Tengok mcm ezurin dgn anak² dia. Tak boleh hadam betul dah berparti liar lepastu ambil gambar convo kat masjid wilayah. Tak boleh hadam betul apa yg dorg fikir. Liberal
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2022 12:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia pakai mcm ni dia tak malu ke anak2 dia ye? Tak malu ke kat saudara mara dia semua.kot ye pon nak berbogel sekalipon jgn la letak di media sosial.aku dah report dan block ig minah ni.
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2022 12:49 PM | Show all posts
Confidence level JH sangat tinggi.

Btw, ikut suka hati dia lah nak pakai apa pun kan.

Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2022 12:50 PM | Show all posts
kakak kawan seopis iols mmg cam jenis sheols ni
pakai seksi2 taim g bercuti
taim masuk opis pakai tudung
i kompius laa
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-11-2022 03:45 AM GMT+8 , Processed in 0.103796 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list