CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
12Next
Return to list New
View: 2025|Reply: 32

[Tempatan] Boleh order nasi ganja.AirAsia lancar penghantran hidangan antara bandar Pulau Pinang ke Lembah Klang.Caj penghantaran Rm 6.Anda teruja?

  [Copy link]
Post time 16-8-2022 12:02 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by YgBenar at 16-8-2022 12:06 AM

KUALA LUMPUR: Bermula hari ini, platform penghantaran makanan airasia Super App bakal memulakan perkhidmatan unik untuk kawasan terpilih di Lembah Klang yang membolehkan pengguna menikmati juadah terkenal dari Pulau Pinang diterbangkan dan dihantar terus ke depan pintu.

Pilihan makanan termasuk pilihan menu halal daripada Hameed Pata & Mi Goreng Sotong Bangkok Lane, jeruk campur oleh Jeruk Madu Pak Ali, Kuih Nyonya daripada Li Er Cafe, Nasi Kandar Hameediyah, Mi Kari Putih, Char Koay Teow dan Mi Hokkien Bee Hwa Cafe.

Semua pesanan makanan akan dimasak dan disediakan terus dari kedai sebelum diterbangkan mengikut protokol kebersihan yang ketat dari Pulau Pinang ke Lembah Klang pada hari-hari tertentu setiap minggu, dengan caj penghantaran berpatutan hanya RM5.99 setiap pesanan.

Tempahan akan ditutup pada jam 5 petang sehari sebelum hari penghantaran yang dijadualkan.

Pengguna mempunyai pilihan untuk membuat pra-tempahan makanan kegemaran mereka sehingga 30 hari lebih awal.

Ketua Serantau airasia food, Tan Suan Sear, berkata Malaysia terkenal dengan kepelbagaian juadah makanannya yang digemari dunia dan ada yang sanggup untuk merantau jauh untuk memenuhi keinginan mereka.

"Kami berhasrat untuk memenuhi keinginan anda dengan mudah sehingga ke hadapan pintu rumah dengan pelancaran perkhidmatan penghantaran makanan antara bandar ini.

Perkhidmatan airasia food kini tersedia untu pelanggan di Malaysia, Thailand, Indonesia dan Singapura serta diiktiraf sebagai platform penghantaran makanan global yang pertama menawarkan pelbagai hidangan dari seluruh dunia pada harga yang paling berpatutan.

Ahli boleh memperoleh mata ganjaran airasia untuk semua pembelian mereka melalui airasia Super App, daripada penerbangan ke penginapan hotel dan tawaran makanan.


https://www.bharian.com.my/bisnes/korporat/2022/08/988772/airasia-hantar-terus-hidangan-pulau-pinang-ke-lembah-klang

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-8-2022 12:20 AM | Show all posts
lepas ni bolehla acik2 di lembah klang melahap nasi kandar mee sotong apa semua tu yachhh
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2022 12:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Kari2 atau masakan mamak ni iols x minat...x de menu lain lg ke?
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2022 12:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Mee hokkien bee hwa tu halal ke?
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2022 01:08 AM | Show all posts
mojarean_X replied at 16-8-2022 12:20 AM
Kari2 atau masakan mamak ni iols x minat...x de menu lain lg ke?

nasi briyani dalca khalis bayan lepas
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2022 01:52 AM | Show all posts
uish sedapnya... terus rasa nak order...
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2022 06:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Hazabnyaaaaa masok penang waktu wiken. Bole putus napsu nk mkn mee sotong hameed. Alih2 pusing p butterworth mkn ns kandar je.
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2022 07:23 AM From the mobile phone | Show all posts
JohnDeSouza replied at 16-8-2022 01:08 AM
nasi briyani dalca khalis bayan lepas

Sedap makan kat kedai ja..kalau balik bungkus aym dah xrangup. Tapi tu la nk makan pun kemain paaanjaaang haa q. Seram nk beratoq dgn ank2 sbb tepi jln tu busy dgn kereta moto van bas nya..parking pun susah situ
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-8-2022 07:27 AM | Show all posts
teringat kes peras ugut gangster kat Hameediyah ari tu
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2022 08:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Brapa jam lh bleh dpt mkn klu order nasi kandar lauk telur sotong tu??
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2022 09:23 AM | Show all posts
mojarean_X replied at 16-8-2022 12:21 AM
Mee hokkien bee hwa tu halal ke?

tak halal..tapi ramai meleis tongong pi makan..termasuk la aku dulu...katanya chinese muslim..tapi tidak ye
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2022 09:25 AM | Show all posts
Thunderclouds replied at 16-8-2022 06:47 AM
Hazabnyaaaaa masok penang waktu wiken. Bole putus napsu nk mkn mee sotong hameed. Alih2 pusing p but ...

kenapa outsiders suka mee sotong tu ye? pada iols tak sedap..mee kembang..pastu sos dia manis..byk lagi mee mamak yg sedap kat penang
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2022 10:35 AM | Show all posts
org penen nk order sup ikan from kk plz
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2022 12:02 PM | Show all posts
Edited by matseh at 16-8-2022 12:18 PM

Boleh la try. Nak makan nasi kandaq Hameediah.
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2022 12:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Thunderclouds replied at 16-8-2022 06:47 AM
Hazabnyaaaaa masok penang waktu wiken. Bole putus napsu nk mkn mee sotong hameed. Alih2 pusing p but ...

Itu hari kaka masuk penang.. order hameed pata pakai grab .. makan dalam otel
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2022 12:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Abih kalo dh order, pastu ko kensel flight, abih camno? Dpt refund ke tak? Ke kira burn jah?
Sbb ko kan suka suki kensel flight
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-8-2022 01:12 PM | Show all posts
aechae replied at 16-8-2022 08:01 AM
Brapa jam lh bleh dpt mkn klu order nasi kandar lauk telur sotong tu??

Order sehari in advance la..
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2022 02:00 PM From the mobile phone | Show all posts
cap_ayam replied at 16-8-2022 12:12 PM
Itu hari kaka masuk penang.. order hameed pata pakai grab .. makan dalam otel

Huntong larrrr...iols otw ke loqstaq. Mmg rajin mnyinggah penang dulu. Jln2 carik mkn gitteww...
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2022 02:03 PM From the mobile phone | Show all posts
MadameOnion replied at 16-8-2022 09:25 AM
kenapa outsiders suka mee sotong tu ye? pada iols tak sedap..mee kembang..pastu sos dia manis..byk ...

Tekak aku tekak pantai timur kaka rasa sedap manis2 sikit dlm masakan patu pekena lak coconut shake seblah tu. Adudududu..teringat2
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2022 02:44 PM | Show all posts
Tolonglah kurang2kan makan adik2 sekalian, makan lah makanan yang healthy.
tak elok makan yang bergoreng berminyak...

akak tak sanggup bila keluar rumah lihat ramai acik2 gundu
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

25-9-2022 04:30 AM GMT+8 , Processed in 0.092940 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list