CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: mojarean_X

[Tempatan] Edisi Mean Girls: Majlis hari jadi sendiri disailang untuk raikan kawan yang lain. Plot twist post #100

  [Copy link]
Post time 15-8-2022 11:39 AM From the mobile phone | Show all posts
she replied at 15-8-2022 11:19 AM
Kisah dia begini

BF A nak meraikan birthday A

Kebetulan plak tarikh bday yg sama?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-8-2022 11:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Umo2 gini jgn la tunjuk kt kwn2 betapa sweetnya bf korang. Sbb blkg2 sure kene kutuk
Wpon korang x kacau sapa pon
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2022 11:44 AM | Show all posts
ending dia apa?
dia halau tak yg dok sailang majlis org tu?
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2022 11:45 AM | Show all posts
tinggal je la bf rempit sengek kau tu dekkk..
kek pun kek potong dalam polisterin je?
kalau sepotong sr pun sejuk jugak hati tengok..
and pada party owner, tinggal je la kawan-kawan haramjadah tu..
clearly dorang bukan kawan sejati pun..
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2022 11:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Takziah lah adik dapat kawan toxic
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2022 11:47 AM | Show all posts
kawan dia yg hijack besday tu punya boifren mcm lan solo..datang bawak pisang cheese dlm bekas plastik tu
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2022 11:48 AM | Show all posts
Content tt ni kot. Banyak drama. Bosan la.

Kalau kes ni betul bukan cobaan, baik ko putuskan aje kawan2 toxic ni. Getik sungguh.

Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2022 11:50 AM | Show all posts
she replied at 15-8-2022 11:19 AM
Kisah dia begini

BF A nak meraikan birthday A

lepas ni mangkuk dua ekor ni boleh la crash nikah orang, wedding orang...  tu pun kalau jodoh panjang la...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-8-2022 11:51 AM | Show all posts
ezacbee replied at 15-8-2022 11:48 AM
Content tt ni kot. Banyak drama. Bosan la.

Kalau kes ni betul bukan cobaan, baik ko putusk ...

dah tak kawan dah...  owner party tu suruh diorang bayar sewa kereta n saman, tu pun diorang taknak bayar mula2...  bila owner tepek kat tt, baru diorang bayar n minta owner turunkan video...
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2022 11:51 AM | Show all posts
prettyuglybabe replied at 15-8-2022 11:45 AM
tinggal je la bf rempit sengek kau tu dekkk..
kek pun kek potong dalam polisterin je?
kalau sepotong ...

kaaannn...tu la nak disampaikan..actually penah jadi depan mata i benda camtu...yg tuan punya party terkedu terdiam, takmau aibkan hijackers..masa tu siap buat ucapan bagai..dasar muka tak malu..dah sengkek menumpang majlis org..pastu over pulak
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2022 11:52 AM | Show all posts
prettyuglybabe replied at 15-8-2022 11:45 AM
tinggal je la bf rempit sengek kau tu dekkk..
kek pun kek potong dalam polisterin je?
kalau sepotong ...

katanya nasi goreng chuols...  hahaha...
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2022 11:52 AM | Show all posts
mrsamz replied at 15-8-2022 11:39 AM
Kebetulan plak tarikh bday yg sama?

tarikh tak sama tapi bulan yang sama...
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2022 11:53 AM | Show all posts
Salah bod ni. Tapi kasihan juga la.

Cuma satu lah, dah ada pun red flag, depa kata takde transport nak pegi, time tu patut kau cari orang lain utk replace diaorg punya seat dah. Ni bukan zaman dulu susah nak bergerak, nak kena menapak jauh2 cari teksi. Orang yang ikhlas nak penuhi undangan kau, dia akan cari 1001 cara nak pegi majlis kau jemput.

Berapa banyak dah la kau kene kikis ni.
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2022 11:55 AM | Show all posts
she replied at 15-8-2022 11:19 AM
Kisah dia begini

BF A nak meraikan birthday A

kawan2 dia yg dtg meraikan tu tak tau ke majlis tu untuk siapa sebenarnya?
mesti la tau kan?
ewww....tak malu nya sailang majils orang!




Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2022 11:55 AM | Show all posts
pearl.silver replied at 15-8-2022 11:34 AM
I saspek owner party tu bukanlah seoramg yg disukai.. mesti diorg dah putis kawan lps kes hijack par ...

dah bayar dah n siap bayar saman sebab suruh owner turunkan video...  hahaa...  padan muka...  eh, rajin pulak aku pasal deme...  hahaha...
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2022 11:58 AM | Show all posts
MadameOnion replied at 15-8-2022 11:51 AM
kaaannn...tu la nak disampaikan..actually penah jadi depan mata i benda camtu...yg tuan punya part ...

iewwww... miskin sangat ke nak kena tumpang majlis orang..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-8-2022 11:59 AM From the mobile phone | Show all posts
tapi kalau i jd si gf hijacker tu. i malu kot tgk boipren surprise buh dlm polisterin je. skrg kan kalau beli per slice cake pn dorg letak dlm kotak helok dari polisterin tu. ini menandekan si boipren sengkek tapi ade hati nk surprise kan gf dkt majlis org. lps tu merempan mcm ponen bile ditayang ke public

adan uke la buat kapel tak tau malu.

pastu kwn die bole ckp sorry sbb tak pikir jd begini? jadah hanat nye perangai minah tu. sah2 tu majlis utk kwn ko. dh la tak mtk permission kt tuan party. ibarat ko tau kwn ko bakal dilamar di majlis pernikahan kwn ko yg sorg lg.

pastu lenjan kete ssmpai kene saman. bodoh gile kenkwn minah ni. reti pulak malu bile dh viral. agaknye dh biase kot pakai reta org. so takde adab la bile agree dgn bf sangkak utk surprise kan gf sangkak
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2022 12:00 PM | Show all posts
eyansss replied at 15-8-2022 11:52 AM
katanya nasi goreng chuols...  hahaha...

astaga.. nasi goreng?
kalau laki i, i lempor bekas tu tepat ke muka dia
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2022 12:05 PM From the mobile phone | Show all posts
akuMNdia replied at 15-8-2022 11:44 AM
ending dia apa?
dia halau tak yg dok sailang majlis org tu?

ending die minah ni menten saba die sampai abes majlis. abes je majlis tu die tegur kenkwn die dgn bgtau die tak suke kenkwn die buat mcm ni. dh kne tegur cmtu pn still takde common sense utk byr half majlis yg bf minah ni sponsor.

dorg dh tak kwn dh. sebulan minah ni tggu kwn die tu byr saman kete rm200. kne saman rm400. tu pn bf minah ni dh byr dulu sbb kwn minah ni kate takde duit. dh viral, tetibe ade duit nk byr
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2022 12:07 PM From the mobile phone | Show all posts
eyansss replied at 15-8-2022 11:55 AM
dah bayar dah n siap bayar saman sebab suruh owner turunkan video...  hahaa...  padan muka...  eh, ...

rajin i layan bideo minah ni pepagi sbb geram pnye psl bideo ni minah ni dh delete ke belum lps kwn die dh byr saman tu?


tapi ape pn. bile dh tersebar gini. ko delete pn tetap dh ade yg simpan bg content page memasing
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-12-2022 10:26 AM GMT+8 , Processed in 0.117456 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list