CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: mojarean_X

[Tempatan] Edisi Mean Girls: Majlis hari jadi sendiri disailang untuk raikan kawan yang lain. Plot twist post #100

  [Copy link]
Post time 16-8-2022 09:38 AM | Show all posts
terbukti la dekkk kawan² tu semua hauk perangai. hmmm next time celebrate birthday dengan family n bf jelah ekkkk
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-8-2022 09:50 AM | Show all posts
apa yang aku baca ni...

maki terus manusia gila tu, dahlah kidnap majlis orang tak tahu malu pulak ini memang perosak ... tolak masuk gaung lepas tu tinggalkan terus kawan mcm ni belakang

tapi kalau ini setakat konten buang semua manusia yang ada dalam video tu di kawah gunung berapi.. tak guna langsung konten tak berguna fikiran tak menambah pandai kepada iq...
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2022 09:51 AM From the mobile phone | Show all posts
surfin_net82 replied at 16-8-2022 09:18 AM
Biasanya klik² jenis sambut² besday macam ni ramai yg jenis tikam belakang. Depan² sawit². Belak ...


Setuju la....klu kawan teenagers gni,jns rapat selamba je mkn mcd,hipster cafe mkn pavlova pun jd...celebrate style ni jns byk berangan. Tp baby tu lawa.muka unik. Compare to liana,muka desa
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2022 09:58 AM | Show all posts
Sian. Tapi tu lah ni birthday aja. Belom masalah ntah apa-apa lg lah bebudak ni.

Move on lah semua.
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2022 10:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Habis tu kalau sambut enibeseri kawen yang ke 40 tahun
Kawan2 dia pun merempan nak selebret enibesery Liana sebab kawen bulan sama?
Takut Liana kecik hati
Sebab suami Liana sengkek tak mampu beli kek?

Euwwwwwww apa punya pemikiran
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2022 10:36 AM | Show all posts
ku mampu gelak je set2 BBNU ni
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2022 10:40 AM | Show all posts
tudung coklat mana 1 bday girl nya. semua mcm pakai tudung coklat je? confuse pula. tolong circle kan coklat yg mana
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2022 10:42 AM | Show all posts
mmg la bf liyana tu mintak kebenaran nk celebrate sama.. tp mesti la bf Baby tu igt sesama sambut or serbasalah pulak dia kalau dia x bg.. ni kalau dh smpi hijack party org, mmg melampau la aku rasa.. sian owner party dapat kenkawan mcm ni.. xikhlas langsung..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-8-2022 10:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Atleast masa nyanyi tu sebut la both nama bby and liyana...

Nih  busuk sangat hati kawan² toksik sampai terzahir baunya keluar.
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2022 11:06 AM From the mobile phone | Show all posts
aku tak suka birthday, kejutan atau bukan kejutan. taktau nak buat muka apa time dorang nyanyi tu, terkemut2 tahan nafas tunggu lagu habis dan tiup lilin. sangat awkward okeh
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 16-8-2022 12:17 PM From the mobile phone | Show all posts
_blackbird replied at 16-8-2022 10:40 AM
tudung coklat mana 1 bday girl nya. semua mcm pakai tudung coklat je? confuse pula. tolong circle ka ...

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2022 12:37 PM | Show all posts
green~tea replied at 16-8-2022 07:48 AM
Itu version bf gf.. pernah retis mana ntah kawen.... attendees retis yang retis jugak tu yang berp ...

tuh kawinnya si anzalna yg pakai  mengalahkan pengantin tuh si pojiah gous

awat la aku bole ingt benda yg takdak pekdah neh
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2022 12:55 PM | Show all posts
@aechae jangan buat gini ye...
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2022 01:17 PM From the mobile phone | Show all posts
dasyat ye bbnu skrg, buat party apa benda semua boyfriend tanggung, persoalannya byk duit budak lelaki tu, ke dana PAMA, kalau duit dari mak bapak selayaknya lah birthday party kena sailang
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2022 01:39 PM | Show all posts
Bf liyana tu kot yer pun nk surprise kan liyana bawak la kek besaq sikit.. boleh jugak kawan tu makan share dgn yg lain.. kalau bawak satu slice baik tak pyh surprise.. kau hntar je kt rumah dia.. budak2 sgt depa nie..
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2022 02:05 PM | Show all posts

tq cuols..                               
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-8-2022 02:09 PM | Show all posts
hotmak replied at 16-8-2022 05:17 AM
dasyat ye bbnu skrg, buat party apa benda semua boyfriend tanggung, persoalannya byk duit budak lela ...

tapi kan i rasa mmg bercinta zaman remaja and in 20s bf mmg sanggup buat apa saja demi awek terchenta gittew. in 20s senang cerita semua lelaki menghidap simp syndrom. ahahaha minta apa semua dpt, tak yah jadi bf, crush pon minta apa semua dpt. indah nya bercinta dengan lelaki in 20s gittew
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2022 02:12 PM | Show all posts
noell replied at 16-8-2022 12:37 PM
tuh kawinnya si anzalna yg pakai  mengalahkan pengantin tuh si pojiah gous

awat la aku bole ingt  ...

hahahahahhahahaha... hebat kamu berjaya recall limelight stealer...
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2022 02:14 PM | Show all posts
_blackbird replied at 16-8-2022 02:09 PM
tapi kan i rasa mmg bercinta zaman remaja and in 20s bf mmg sanggup buat apa saja demi awek terche ...

untong nya u... i masa couple ngn memane zantan mmg payah nak dapat hadiah apa2... almaklum sama2 studeng, memasing sengkek harap duit scholarship je

lepas kahwen dgn 2nd husband ni baru dapat merasa dimanja belanja macam2.. 1st marriage aku plak yang kena kikis   takpe lah pengalaman kan..
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2022 02:15 PM | Show all posts
Redmyvi replied at 16-8-2022 01:39 PM
Bf liyana tu kot yer pun nk surprise kan liyana bawak la kek besaq sikit.. boleh jugak kawan tu maka ...

eh.. dia kasik kek eh.. apsal aku baca awal2 tu dia kasik nasi goreng
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-12-2022 08:35 PM GMT+8 , Processed in 0.114900 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list