CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: mojarean_X

[Tempatan] Edisi Mean Girls: Majlis hari jadi sendiri disailang untuk raikan kawan yang lain. Plot twist post #100

  [Copy link]
Post time 16-8-2022 12:37 AM From the mobile phone | Show all posts
mojarean_X replied at 15-8-2022 10:31 PM
Penjelasan kawan liana tumpang birthday part 2
https://vt.tiktok.com/ZSRkBCbP3/

Ehhhh....dah kenapa pulak dijemput sambut birthday org lain, tapi takut kawan yg lain (liyana) kecik hati...bukan korang pun yg sediakan semua tu.
Kalau korang takut si liyana tu kecik ati, pergilah plan sendiri ,hari & tpt lain,  yg menyibuk menumpang tu watpe.
Bila dah mintak kebenaran menumpang, takkanlah boyfriend si tudung coklat tu x bagi..serba salah kot. Sendiri x boleh fikir ke..? bingai betul.

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-8-2022 01:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku rasa bf si liyana tu jadi driver jer. Jadi dia dah siap-siap tapau nasi goreng kot lama nak tunggu dlm keta.Tiber kwn si liyana ni call srh dtg join, dia bawaklah nasi bungkus tu skali.
Tiber kwn nyanyi pulak, nak tak nak hulur jer lah nasi tu kat awek
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2022 01:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Kesimpulannya, kawan2 yg hadir party tu bukn suka kt BB pun. Diaorg ambil kesempatan je mkn free. Dh tahu sengkek tak kerja, mcm mana sampai kena saman? Sorry, hilang kawan mcm ni pn xpe.
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2022 01:05 AM | Show all posts
Diorang lebih sayangkan liyana berbanding birthday girl. Lebih fikirkan perasaan liyana sbb birthday dia pun tarikh yang sama...

Kesian birthday girl. Dia je nampak awkward kat situ
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2022 01:07 AM | Show all posts
Move on je. Bukan boleh paksa pun orang suka kita. Lebih baik duit banyak2 tu buat celebrate berdua je.. tempat yang high class sikit. Buat apa celebrate kt tempat camtu. Kawan2 pun tak menghargai macam terpaksa je
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2022 01:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Tah la bgi iols semua org dlam vid nie smua red flag hahaha
Baby ade slah
Liana ade salah
Pakwe liana ade slah
Yg join ade salah

Last sekali iols nk ckp pershabatan x ikhlas more like friend with benefit je sebb tu msg2 bertelagah
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2022 01:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Patut raser malu hijack majlis orang dengan percuma
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2022 01:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Kesian pada birthday girl,next year ko sambut birthday ngan boyfriend ko jelah,xpon sambut ngan family,macam aq yg introvet ni mmg sambut sorg2 je,beli kek sebijik sudah,happy birthday,birthday kucing2 aq aq belikan whiskers salmon flavor kesukaan dyorg
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-8-2022 02:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Eh kosserr nk ambik tau hal bf gf. Loser
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2022 07:48 AM From the mobile phone | Show all posts
swimswim replied at 16-8-2022 02:03 AM
Eh kosserr nk ambik tau hal bf gf. Loser


Itu version bf gf.. pernah retis mana ntah kawen.... attendees retis yang retis jugak tu yang berpakaian over curi limelight pengantin, siap dress kembang2 meleret, lebih sudu dari kuah.... iols tertengok dalam tv melodi berita retis tu.. many years back
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2022 08:05 AM | Show all posts
green~tea replied at 16-8-2022 07:48 AM
Itu version bf gf.. pernah retis mana ntah kawen.... attendees retis yang retis jugak tu yang berp ...

kan...leibh sudu dari kuah
ramai jah spesis gitu

Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2022 08:15 AM | Show all posts
eleh. bf dia tak pi besday tu ntah2 memang da plan gitu. memang nak gf dia spend time dengan kawan-kawan.. skalii amek kaw. kawan-kawan gf semua jenis toksik. dia nak say no to kongsi bday si liyana pun tak dapat. eh. nanti kang kawan-kawan tu boikot besday gf dia... kang naya tak jadi party tu.

yang utama sekarang.. kawan-kawan ko toksik dek. jangan kawan dengan dorang lagi. tak untung satu sen pun. dorang lebih pentingkan perasaan si liyana tu ja daripada ko sampai sanggup hijack party ko. bf ko plan untuk ko, kawan ko sailang untuk liyana. memang tak guna punya kawan-kawan. selayaknya lah dihencap netizen..
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2022 08:20 AM From the mobile phone | Show all posts
annehuda replied at 15-8-2022 09:44 PM
Aku tertengok tiktok sorg akak ni. Sblm tu die maki gak budak2 tu pastu budak2 tu pm dia kasi penjel ...

Tak berapa nak plot twist sangat...si bby awal² dah explain yang dia up video tu sbb kawan² toksik ni ngelak² bayar saman.
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2022 08:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Last2 kesian tau yg bf bawak tabao tu kene kutuk, kalo heols btol2 xmampu, yg dikutuk kat viral kaw2 end up heols murung. Xberbaloi jua. Yg merekod pun, satu hal dah sebar aib org nak viral2 bagai
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2022 08:33 AM From the mobile phone | Show all posts
umbut replied at 15-8-2022 12:53 PM
Bila ko ajak, kawan2 ko mcm xnak dtg bagi alasan mcm2.. Nampak sgt diorang x minat nak gi besday ko. ...

Setuju!!! Kalau betul dorang nak dtg... Xsusah mana pun skrg... Pakai grab jee....
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2022 08:56 AM | Show all posts
hanihan16 replied at 15-8-2022 08:16 PM
yihhhh bencilah kawan cengginih! i teringat video viral kat tt jugak yg kawan2 satu dorm ke rumah nt ...

awwwwwwww  
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-8-2022 09:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Biasanya klik² jenis sambut² besday macam ni ramai yg jenis tikam belakang. Depan² sawit². Belakang mengumpat member sendiri. Huhu.

Ada tu sambut birthday member kat restorant mahal, time turn member sorg lagi buat potluck je.. maunye xsentap.

Celebrate dengan family dah la. Appreciate sikit mak bapak bagi makan tu. Dah la masing² penyegan xkerja.
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2022 09:26 AM | Show all posts
bebudak muda... kawan is everything... wpun hauk

tapi nnti da tua.... kawan pun da kemana...tak pe la...nasib bek iols membesar tak de viral social media nih


Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2022 09:33 AM | Show all posts
mean girls



Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2022 09:37 AM From the mobile phone | Show all posts
sangkaknya bf liyana.. buat je majlis ko sendiri....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-11-2022 08:17 AM GMT+8 , Processed in 0.109849 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list