CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: mojarean_X

[Tempatan] Edisi Mean Girls: Majlis hari jadi sendiri disailang untuk raikan kawan yang lain. Plot twist post #100

  [Copy link]
Post time 15-8-2022 09:59 PM From the mobile phone | Show all posts
she replied at 15-8-2022 05:49 PM
Jenis manusia yang nanti waktu orang lain bersanding
Dia pun sebok lah buat suprise proposal kat bri ...

kaka cerita pasal mat saleh hijack event org ni kan, i teringat si MM buat2 tunjuk perut masa wedding/engagement salah sorang RBF dulu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-8-2022 10:00 PM From the mobile phone | Show all posts
annehuda replied at 15-8-2022 09:44 PM
Aku tertengok tiktok sorg akak ni. Sblm tu die maki gak budak2 tu pastu budak2 tu pm dia kasi penjel ...

semua org pakat nak kenakan si baby ni ke sebenarnya? oh my, pening baca
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2022 10:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Sefaham aku, rasanya liyana dan bf dia tak tau apa2. Member2 lain yg jemput bf liyana utk surprisekan liyana, liyana dan bf dia pun terkejut tu. Kiranya yg jahat tu member2 lain la selain liyana dan owner party.
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2022 10:08 PM | Show all posts
masalah sgt besar ni
org xpnah sambut bday aku
sedih taw

klu bleh bday aku hendaklah disytiharkan public holiday

Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2022 10:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by annehuda at 15-8-2022 10:11 PM
heythere123 replied at 15-8-2022 10:00 PM
semua org pakat nak kenakan si baby ni ke sebenarnya? oh my, pening baca


Bukannye pakat tp meols rasa mcm nih. Diorg suma tu dijemput ke party birthday si baby tu tapi hagaknye time party tu takde pengacara majlis kot,so masing2 dtg terus makan jelah. bila bf tu dtg wat surprise tu yg lain pun rasa teruja smpi mcm terhijack majlis org lain. Sbb tu meols ckp yg bf si baby pun ko yg organize ko yg tak dtg,org lain pun krik krik krik la karang beriya sgt bukannye diorg yg anjurkan parti ni.bf baby tu pun patutnye handover jelah majlis tu kt org lain kalau dh tau ko takleh dtg. Ataupun org lain yg disuruh jadi tuan rumah tak happening jenis control ayu gitu
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2022 10:15 PM From the mobile phone | Show all posts
annehuda replied at 15-8-2022 09:44 PM
Aku tertengok tiktok sorg akak ni. Sblm tu die maki gak budak2 tu pastu budak2 tu pm dia kasi penjel ...

Takla, bukan laki org rasanya. Muka pun budak naw. Kalau laki org takkan bersepah kat tiktok BB nih
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2022 10:25 PM From the mobile phone | Show all posts
So?? Masalah umat terbesar yg harus den amik kesah?? Puihhh..Ada Aku kesah...

Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2022 10:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Semua dalam video tu dah di malukan....yg record video jer selamat ..muka tak nampak tapi suara dia nyanyi hepi besday paling kuat...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 15-8-2022 10:29 PM | Show all posts
Edited by mojarean_X at 15-8-2022 10:38 PM

Penjelasan kawan liana tumpang birthday part 1
https://vt.tiktok.com/ZSRkBSQgs/
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-8-2022 10:31 PM | Show all posts
Edited by mojarean_X at 15-8-2022 10:39 PM

Penjelasan kawan liana tumpang birthday part 2
https://vt.tiktok.com/ZSRkBCbP3/
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2022 10:47 PM From the mobile phone | Show all posts
halah2.. bbnu sambut birthday pun nk bertelegah sampai masuk isu semasa. Ni la belia harapan bangsa kita yer
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2022 10:52 PM | Show all posts
Wimin.. slurppp...
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2022 11:46 PM From the mobile phone | Show all posts
jalfa replied at 15-8-2022 11:24 AM
Ok paham.
1.penyambut hari jadi n bf setup majlis utk diri sendiri jemput kawan kawan.


Ntah, tak malu betull
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2022 11:56 PM From the mobile phone | Show all posts
namieamuro replied at 15-8-2022 11:59 AM
tapi kalau i jd si gf hijacker tu. i malu kot tgk boipren surprise buh dlm polisterin je. skrg kan k ...

Akak nasihatkan pada tudung grey ni, liyana ke namanyer, tinggalkan la boipren kau yg sengkek ni, dah kawin nanti akan berkira dan nak sebat semua yg pree je, kalau dapat boipren yg miskin tapi sedar diri, tak sailang majlis orang tak lenjan kereta orang (dasar tak sedar diri) takpe, ini memang dah nampak jenis jantan suka ambik kesempatan ni tak kira sape, percayalah, entah2 bila dah kawin balik umah mak pak sendiri sekali sekala pun tak mau beli beras sekampit alasan itu mak pak aku, takkan mak pak aku nak berkira, jenis jantan bopiren tudung grey ni jenis hak orang dia nak amik pree, hak dia, dia kedekut
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2022 12:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by edayildiz at 16-8-2022 12:01 AM

laaa pulakk..korg mmg suka ke celebrate bday..i xsuka langsg tp selalu ada yg rjin nk wat suprise..dr zaman study..kerja..ada jer nk ttp lmpu bagai..pdhl bday dorg i lupa
hrp bday thn ni dak opis lupa lah..koserrrr..lgpun i malu la nk tiup linlin..nnti jd perhatian..kalau celeb bday kolig lain i yg beria jd cameraman..bday sndiri xsuka

smbg balik psl bideo ni..hmm adan uke jer la i rasa..sian bday sndiri..sndiri jmput kwn..ditaja oleh bf..bkn selalu kwn yg buat suprise...demi content ye dak
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2022 12:02 AM From the mobile phone | Show all posts
SedihPedih replied at 15-8-2022 02:55 PM
La..nasi goreng ke?  Alahai mmg kawan2 sengkek ni.. tp gaya mamat tu dh mcm sarukhan siap pakai al ...

Pakwe sengkek pakai jaket denim tengahari panas merembang, lagi menampakkan kesengkekannyer, main sauk jaket je
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-8-2022 12:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Masalah besar betul ni sampai 6 page acik2 berbincang kehidupan budak tiktok ni...
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2022 12:05 AM From the mobile phone | Show all posts
dani-rox replied at 15-8-2022 06:45 PM
dah la bf besday hijacker tu tak hensem dgn kateknya, miskin pulak tuh. romantis pebende bg surprise ...

Haahaha, sebab tu ade forumer kata tema bopren sengkek tema UNHCR
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2022 12:08 AM From the mobile phone | Show all posts
green~tea replied at 15-8-2022 07:24 PM
adoiii bangsat nye perangai curi limelight majlis orang  

mcm la takleh celebrate simple2 ...

Ntah aih, jenis tak sedar diri, dah tau diri tak berapa nak ada, buat simple pun dah ler, yg pi tumpang sailang mejelis orang tu buat ape
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2022 12:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Dah buat laporan polis tak? Pelaku menyakiti hati dan perasaan.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-12-2022 09:35 PM GMT+8 , Processed in 0.162677 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list