CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: mojarean_X

[Tempatan] Edisi Mean Girls: Majlis hari jadi sendiri disailang untuk raikan kawan yang lain. Plot twist post #100

  [Copy link]
Post time 15-8-2022 05:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Jenis manusia yang nanti waktu orang lain bersanding
Dia pun sebok lah buat suprise proposal kat bridesmaid
Melutut pegang cincin
Selalu mat saleh je suka curi perhatian kat majlis kawen
Menyampah betul jenis bridesmaid amek kesempatan ni
Patutnya fokus diberikan pada pasangan newlywed
Kau nak meminang ke apa
Tunggu lah hari lain
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-8-2022 06:45 PM | Show all posts
dah la bf besday hijacker tu tak hensem dgn kateknya, miskin pulak tuh. romantis pebende bg surprise nasi goreng tapau
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2022 07:24 PM | Show all posts
adoiii bangsat nye perangai curi limelight majlis orang

mcm la takleh celebrate simple2 hantar kek, bunga coklat, belon kat rumah pun.. pastu buat laaa segala mak nenek video tiktok acah2 terkejut...

pehtu hutang RM400 bahagi 2... itu pun gelabah tetek takleh bayor.... kena viral sampai cenggini


acik teh hijau tersenyum sinis je lah dekkkk~~~~
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2022 07:28 PM | Show all posts
cmf_premierleag replied at 15-8-2022 05:19 PM
Gitu la dik ko dpt kawan2 spesis sampahh
Lebih herlokk kalo ko mention nama kawan sampah ko yg saila ...

begitu baik hati sis.. sanggup menegakkan kebenaran even pada orang yang tak kenal.. murni sis
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2022 07:34 PM From the mobile phone | Show all posts
tuan punya birthday/majlis ni yg mcm terhegeh nk celebrate dgn kawan2.. pdahal kawan2 mcm nak xnk je.. last2 hijack utk kwn yg lain..
bertabah lah nakk
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2022 07:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Sibuk boyfren nak sambut birthday gelfren pun. Boyfren sewa itu ini, set up itu ini, alahai. Harap jangan guna duit ptptn lah ya, nampak gaya macam masih belajar masing masing pun. Kalau tak jadi macam ni, pasti si cekelat ni up di tiktok boyfren dia paling suwit romantis. Hujung hujung kena game dengan kawan kawan, ada content juga ya.  

Semoga selepas ini, si tudung cekelat menjadi lebih matang. Dan si boyfren cekelat menjadi lebih rational, apa la sewakan kereta untuk kawan kawan kekasih? Diturut sangat buah hati, belum tentu sampai ke jinjang pelamin.
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2022 07:53 PM From the mobile phone | Show all posts
green~tea replied at 15-8-2022 07:28 PM
begitu baik hati sis.. sanggup menegakkan kebenaran even pada orang yang tak kenal.. murni sis

spesis kawan yg suka hijack majlis org lain ni, esok ms majlis nikah kawen org lain pun dia akan sanggup hijack gak sbb spesis tak bleh tgk org lain lebih dr dia
mmg selayaknyalah org mcm tu dimalukan terang terangan
sbb nk sgt attention kan
nahhh..kita name and shame je pompuan tak reti malu tu
nak sgt attention kan dr netizen
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2022 08:06 PM From the mobile phone | Show all posts
fcl29 replied at 15-8-2022 07:34 PM
tuan punya birthday/majlis ni yg mcm terhegeh nk celebrate dgn kawan2.. pdahal kawan2 mcm nak xnk je ...

Bukan birthday girl yg hegeh2. Boyfriend dia yg plan nak buat seprais, bayarkan semua bagai. Hujung2, majlis tu kena hijacked. Agaknya dia ingat kawan2 girl dia, kawan baik, rupanya kawan taik.

Tapi, ya pelik, napernya semua pakat2 nak nyanyi untuk Leona tu, takde sekelumit kasih sayang ke pada the real birthday girl? Selama ni, apa erti persahabatan deme tu.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-8-2022 08:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Elok tongsampahkan je kawan mcm ni
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2022 08:15 PM | Show all posts
Sebab tu i tak sambut besday2 dgn org2 cmni
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2022 08:16 PM From the mobile phone | Show all posts
yihhhh bencilah kawan cengginih! i teringat video viral kat tt jugak yg kawan2 satu dorm ke rumah ntah buat surprise party utk si A. dalam ramai2 tu rupanya birthday A sama dgn si B tapi B ni tak bgtau pun. dia tak bising2 pun kata dia punya birthday tarikh tu jugak. dia follow je kawan2 yg lain plan surprise birthday party utk si A ni. turned out rupanya si A dgn geng2 lain dah kawtim sesiap birthday tu sebenarnya surprise utk si B. terharu i tengok plot twist tu. gitulah kawan sebenar dik oiiii
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2022 08:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Berita sampah tak mendatangkan hasil. Nak viral ja
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2022 08:31 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 15-8-2022 07:53 PM
spesis kawan yg suka hijack majlis org lain ni, esok ms majlis nikah kawen org lain pun dia akan s ...

Nikah ajak fam members je lah sis... jimat.. duit tu buleh guna buat honeymon round the world in 180 days
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2022 08:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Bkn semua kwn2 dia pon sama ke? Bdk ni nak back-up diri sendiri le tu. Taknak dikaitkan dgn liyana dan bf persis faizal hussein.
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2022 08:55 PM | Show all posts
nampak sangat kawan2 ko taknak celebrate besday ko dek. dengan banyak alasan takde transport pelbagai, sampai bf ko kena sembah ratu jalan kaki pergi kedai sewa kereta n hantar kereta tu kat kawan2 ko.. pastu dah sampai ke event, tak nyanyi pun untuk ko, tapi nyanyi kat party hijacker tu sorang hahaha.. sian budak2 bbnu skrg trying hard sangat
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2022 08:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku rasa kawan2 dia dengki member dapat bf romantik dan berduit nak celebrate besday. Auuwww dan2 hijack majlis member tu sampai termalu dia. Puas hati agaknya hujung2 nyanyi untuk nama orang lain.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-8-2022 09:07 PM From the mobile phone | Show all posts
isseliparjepun replied at 15-8-2022 07:43 PM
Sibuk boyfren nak sambut birthday gelfren pun. Boyfren sewa itu ini, set up itu ini, alahai. Harap j ...

rsebye bf baby tu dh keje kot.siap ade credit card...jaga2 baby, takut kene sailang lak dgn liyana, bf die mampu kasi polisterin je
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2022 09:08 PM From the mobile phone | Show all posts
hanihan16 replied at 15-8-2022 08:16 PM
yihhhh bencilah kawan cengginih! i teringat video viral kat tt jugak yg kawan2 satu dorm ke rumah nt ...

Iolss pun ada tertengok ni. Budak lelaki kan? Menitik air mata jantan budak tu
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2022 09:24 PM From the mobile phone | Show all posts
iols tgk video cam tak brp faham, lemau plak otak memalam ni. gigih bc komen satu2 baru la faham.
part nasi goreng tu sedih sgt bf ko dekk. dah leinkali jgn dok sailang kenduri org p je la celebrate berdua kot ye pun sengkek. tiup lilin atas kekcawan kat beach lg memorable dekkk.
utk liana, pegang ketat2 bf kaya+romantik tu kot nati kene sailang plop
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2022 09:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku tertengok tiktok sorg akak ni. Sblm tu die maki gak budak2 tu pastu budak2 tu pm dia kasi penjelasan.

1. Adik yg kene kutuk party hijacker tu mmg langsung tak tau bf die buat surprise sbb tu die overexcited gedik2 camtu
2.Si bf dia dah mmg mintak izin kt bf baby tu,bleh tak  nak tumpang buat surprise kt party tu and si bf baby setuju je. Patutnye si bf baby tu la yg wat surprise kan tapi masa ni takde penjelasan plak ngape taknak join
3. Kawan-kawan dia lepas tu terus mintak maap pada si baby dan benda ni pun dah settle dah sesama diorg. Tapi sebab bideo sekerat kan.

Bab kereta takde plak explain camne,tapi aku pun heran gak bf baby dah ko plan ko bayar ko tak join. Nak jah aku speku mungkinkah bf dia tu laki org wallahualam
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-12-2022 10:05 PM GMT+8 , Processed in 0.113798 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list