CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: mojarean_X

[Tempatan] Edisi Mean Girls: Majlis hari jadi sendiri disailang untuk raikan kawan yang lain. Plot twist post #100

  [Copy link]
Post time 15-8-2022 02:24 PM | Show all posts
MadameOnion replied at 15-8-2022 11:47 AM
kawan dia yg hijack besday tu punya boifren mcm lan solo..datang bawak pisang cheese dlm bekas plast ...

hahhahaaaahahh..sedeyyyyyy
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-8-2022 02:24 PM | Show all posts
gegeh nak buat selebration even kengkawan taknak datang. kalau betul tu kawan bff till jannah, diorg yg arrangekan party tu utk ko..bukan ko yg terhegeh2 arrange everything semua sponsor. sedeh. humban ke perigi buta je patutnya "kengkawan" dari neraka ni. ada tak menambah, takde tak berkurang. tapi yelah..social media punya pasal kan. nak jugak tunjuk kat orang dia pun celebrate birthday ala2 garden party gituh. walaupun..

pastuh kengkawan neraka ni takde buat video justify kenapa buat benda bodoh tu ke. nak jugak tau apa kata mereka

#batuapi
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2022 02:28 PM From the mobile phone | Show all posts
hopwfully till jannah la ek.. beriya my bf sewakan kereta my bf paid full, confirm kena pulau la lepas ni..
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2022 02:29 PM | Show all posts
prettyuglybabe replied at 15-8-2022 12:00 PM
astaga.. nasi goreng?
kalau laki i, i lempor bekas tu tepat ke muka dia

hahaahahahaha..geli hati baca semua komen2 perihal nasik goreng ni
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2022 02:55 PM From the mobile phone | Show all posts
white_musk replied at 15-8-2022 12:51 PM
Boifrennya singkek hanya mampu belikan nasi goreng

owner mesti jaga2 takut nanti liana hijack bf o ...

La..nasi goreng ke?  Alahai mmg kawan2 sengkek ni.. tp gaya mamat tu dh mcm sarukhan siap pakai all denim and shades.

Alahai, budak2 ni lawak la.. so adik tudung brown, pengajaran dlm hidup, kawan baik x ramai xpe, janji ikhlas. Tp huntongla ada bf yg kaya and baik.
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2022 02:56 PM From the mobile phone | Show all posts
cikdot replied at 15-8-2022 02:24 PM
gegeh nak buat selebration even kengkawan taknak datang. kalau betul tu kawan bff till jannah, diorg ...

Dia nak buat ikut tema kesukaan dia la tu agaknya
Kalau kawan2 sponsor beday party utk owner ni agaknya tema didi n friends
Malulah dia nak flex kat socmed camtu

Kesian dapat kawan toxic. Bodoh pun iya. Sambut jela dgn boipren ko tu ha. Ko nak bertema ke nak check in hotel ke suka ko lahhh
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2022 03:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Bf all denim tu patutnya bawak la something yg bole share makan ramai2. Ada ke patut bawak ramly burger sejibik je utk awek dia? Ko beli la domino pizza buy 1 free 1 takde la owner party sakit ati sgt smpi masuk tiktok. Nak celebrate ala t20 budget ala UNHCR.
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2022 03:05 PM From the mobile phone | Show all posts
eyansss replied at 15-8-2022 12:11 PM
ni dah seumpama ko nikah kat majlis nikah orang...  hinadina sungguh...  hahaha...  pastu ada hati  ...

eiii takde common sense kan part die bole tak sangka bnda ni tak disenangi oleh tuan empunye party tu. bodoh gile part ni. moge 1 ari nti die rase ape owner tu rase.

dh la surprise kn gf dgn nasi goreng dlm polisterin je? sesia je hijack party org. kalau nk rse rare sgt, buat la benda laen. ayo mamat ni ade potensi nk membiawak je rsenye. jenis asal boleh
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-8-2022 03:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Lengkali jgn wat besday party.. kengkawan pun sah2 taknak sambut besday hang.. awat deme pi nyanyi utk onglain?
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2022 03:16 PM | Show all posts
eyansss replied at 15-8-2022 01:10 PM
based on komen geng2, kata nasi goreng...  hahaha...  mesekin betul boiprennya...   budus...

kalau aku la.. takyah laa nak hijack majlis org cenggitu kalau sekadar nasi goreng...
memang double malu awek dia... ahahaha....
mohon clashh... ahahahaha

Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2022 03:17 PM | Show all posts
shernazz replied at 15-8-2022 01:26 PM
So skang ni berapa lama liyana tu nak tahan malu babe?
Hahahahaha...gila lah...
Orang gini elok diel ...

kan.. dia plak siap2 pakai baju putih semua dgn balak dia.
pinjam bunga tangan pengantin fefeeling dia naik pelamin.
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2022 03:22 PM | Show all posts
gigih nak sambut birthday jemput kekawan..

Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2022 03:24 PM | Show all posts
sampah nye kenapa msuk sini? lari level nyah
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2022 03:32 PM From the mobile phone | Show all posts
jahatnya kekawan sheols
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2022 03:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Kengkawan toxic, besday girl tudung choc pun sesuatu. Sebab even kengkawan tau tu besday ko, tapi still nyanyi for tudung grey.

Kau dah kena shade, girl. Shade gile2 ngan kawan ko. Baik ko celebrate ngan bf je berdua tak payah hadap kengkawan sengkek toxic.
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2022 03:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Giler punye kawan takde common sense langsung ke? Yg ko pon gigih invite kengkawan tu smpai sewakan kereta pehal...baik celebrate berdua je la ngan bf tu then bayar photgrapher to keep the memories...lagi bagus
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-8-2022 04:02 PM From the mobile phone | Show all posts
AshkieLa replied at 15-8-2022 03:17 PM
kan.. dia plak siap2 pakai baju putih semua dgn balak dia.
pinjam bunga tangan pengantin fefeeling ...

Haaa
Hashtag #tilljannah #syukur #pelaminanganku

Bahaya orang gini
Orang lain habis duit..orang lain dpt claim
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2022 05:13 PM | Show all posts
xde gambar budak liana & exBFF + laki sengkek tu? sebab video tiktok tu xberapa jelas muka theyols semua. yang laki tu sekali tgk dah mcm haqiem rusli time selebet
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2022 05:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Gitu la dik ko dpt kawan2 spesis sampahh
Lebih herlokk kalo ko mention nama kawan sampah ko yg sailang besday party ko tu..fame and shame her
Akak will be on your side dik
Sbb akak benci bangsa mengemis yakni mengemis nak perhatian di majlis kita.
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2022 05:29 PM | Show all posts
ermmm gitulah dunia bbnu masa kini. Yang penting content tiktok. Btw, iols dah tengok video full dia kat page 1 tu ye. Anyhow, perbuatan sailang majlis orang adalah satu perbuatan yang biadab ya.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-12-2022 10:36 PM GMT+8 , Processed in 0.114176 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list