CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: mojarean_X

[Tempatan] Edisi Mean Girls: Majlis hari jadi sendiri disailang untuk raikan kawan yang lain. Plot twist post #100

  [Copy link]
Post time 15-8-2022 12:08 PM | Show all posts
prettyuglybabe replied at 15-8-2022 12:00 PM
astaga.. nasi goreng?
kalau laki i, i lempor bekas tu tepat ke muka dia

aah...  hahahaha...  baca kat komen geng2 diorang jugak...  kalau aku pun aku tonyoh muka laki aku kat nasi goreng tu...  dah alang2 nak hijack, bawak la kek gempak...  tapi dah kata mesekin kan...  hahaha...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-8-2022 12:09 PM | Show all posts
namieamuro replied at 15-8-2022 12:07 PM
rajin i layan bideo minah ni pepagi sbb geram pnye psl bideo ni minah ni dh delete ke belum l ...

aku lak layan tengaj malam tadi...  owner dah remove dah lepas diorang bayar tapi macam ko cakap la, ramai dah save video tu...  padan muka hijacker mesekin tu..  hahaha...
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2022 12:11 PM | Show all posts
namieamuro replied at 15-8-2022 11:59 AM
tapi kalau i jd si gf hijacker tu. i malu kot tgk boipren surprise buh dlm polisterin je. skrg kan k ...

ni dah seumpama ko nikah kat majlis nikah orang...  hinadina sungguh...  hahaha...  pastu ada hati cakap tak sangka benda boleh sakitkan hati owner...  bodo...
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2022 12:16 PM From the mobile phone | Show all posts
pearl.silver replied at 15-8-2022 11:34 AM
I saspek owner party tu bukanlah seoramg yg disukai.. mesti diorg dah putis kawan lps kes hijack par ...

Bagus lagi takde kawan daripada ada kawan mcmtu. Hijack birthday orang mcm sengkek sgt.
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2022 12:18 PM | Show all posts
Dah kenapa masuk Isu Semasa ?

Thread Owner pun tak cerdik
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2022 12:24 PM | Show all posts
namieamuro replied at 15-8-2022 12:05 PM
ending die minah ni menten saba die sampai abes majlis. abes je majlis tu die tegur kenkwn die dgn ...

baik jugak la ati dia yer sbb tunggu lepas abis majlis.
kalau aku, dan2 tu jugak aku halau hamlau2 tu semua.


Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2022 12:32 PM | Show all posts
toxic punya kawan2...
diorg kawan dgn owner for benefits je ni, belakang2 memang diorg dah biasa soksek2 tak puas hati..
bodoh giler punya tak sangka. Selama ni memang jenis tak fikir bab halal haram, makanan jadi darah daging, datang majlis tanpa diundang semua memang tak sangka laa jadinya. Cuba kalau spesis yg jaga, confirm ade common sense disitu takde sukasuki nak hijack majlis orang.
Tapi bebudak skang memang byk yg tak reti malu, janji dapat flex gaya or lifestyle hebat2...
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2022 12:36 PM From the mobile phone | Show all posts
eyansss replied at 15-8-2022 12:08 PM
aah...  hahahaha...  baca kat komen geng2 diorang jugak...  kalau aku pun aku tonyoh muka laki aku ...

eh biar btl bf hijacker bwk nasi goreng tapau je? bkn kek? surprise amende cani. kalau i, malu nyeeeeeeeeeee. dh la bf kwn buat mcm2 utk gf die. tetibe bf i bwk nasi goreng dlm polisterin?

skrg liana tu malu bergande2 la
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-8-2022 12:38 PM From the mobile phone | Show all posts
akuMNdia replied at 15-8-2022 12:24 PM
baik jugak la ati dia yer sbb tunggu lepas abis majlis.
kalau aku, dan2 tu jugak aku halau hamlau2 ...

ye die ckp die handle dgn professional nye ssmbil pikir air muke kwn jugak. dlm bideo pn nampak die dok kelek2 bunge bf bagi tu.
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2022 12:38 PM | Show all posts
Semua kawan-kawan yang datang dah pakat dengan orang yg hijack party tu. Kiranya semua yang hadir tu memang kawan tagune
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2022 12:42 PM | Show all posts
toksiksss giler circle kawan kau dek
selayaknyalah kau buang kawan2 tu.
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2022 12:42 PM | Show all posts
emmm bbnu. bf hijacker plak sengkek, nak jugak menyelit situ. yihhh
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2022 12:49 PM | Show all posts
terkejut nmpak bf mcm terkejut nmpak chris hemsworth ka harry style jah dtg menyambut sekali bagi nasi goreng jah
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2022 12:51 PM | Show all posts
Boifrennya singkek hanya mampu belikan nasi goreng

owner mesti jaga2 takut nanti liana hijack bf owner pulak
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2022 12:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by umbut at 15-8-2022 12:56 PM

Bila ko ajak, kawan2 ko mcm xnak dtg bagi alasan mcm2.. Nampak sgt diorang x minat nak gi besday ko. Situ dah nampak. Tapi ko tetap beria sewa keta bagai.. Dari habis duit baik ko sambut besday ngan boyfriend ko je.. Ngada nak wat party demi content masuk tiktok sekali kena hijack. Kawan2 pun x ikhlas. Hijabista hipokrit. Boyfriend liana pun mcm pengkid semekin pastu bawa nasi goreng. X malu
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2022 01:10 PM | Show all posts
namieamuro replied at 15-8-2022 12:36 PM
eh biar btl bf hijacker bwk nasi goreng tapau je? bkn kek? surprise amende cani. kalau i, malu nye ...

based on komen geng2, kata nasi goreng...  hahaha...  mesekin betul boiprennya...   budus...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-8-2022 01:26 PM From the mobile phone | Show all posts
So skang ni berapa lama liyana tu nak tahan malu babe?
Hahahahaha...gila lah...
Orang gini elok dielakkan jemput kat party2 atau kanduri..
Mmg habis kena hijack..silap2.dia.naik.oelamin dolu dari pengantin.kalau ada kanduri kawen
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2022 01:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Kawan apa mcm nih..pls dik find other friend..skrg nih dia sabotage Majlis ko..nanti tak pasal pasal bf pun kena kebas..dah bf ko kaya dari bf dia...
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2022 01:53 PM | Show all posts
hahaha, masalah budak2. tgk baby yg kene hijack tu ptt takde kawan. die cantik, bf kaye, mane le kawan2 tak dengki. geram yg ambik video, shaking2 ambik video bf org dah kenape.
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2022 02:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Xpayah la kawan dah dgn diorang lps ni
Yg jenis suka ambik kesempatan ni kita tglkan
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-11-2022 07:35 PM GMT+8 , Processed in 0.112557 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list