CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: mojarean_X

[Tempatan] Edisi Mean Girls: Majlis hari jadi sendiri disailang untuk raikan kawan yang lain. Plot twist post #100

  [Copy link]
Post time 16-8-2022 07:52 PM | Show all posts
ISU sampah camni masuk berita

weii..budak2 baya ko pi bejuang dgn hadap peluru la kt palestin tu.. nk berjuang pi la saman sivil ke apa, ni merempen dlm socmed buat pe
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-8-2022 08:02 PM From the mobile phone | Show all posts
sarahmirza replied at 16-8-2022 11:07 AM
Thread birthday... Dan kebetulan esok birthday I..

Happy besdeiiii... Salam patriotik... Semangat lain macam ni.

Semoga hari anda dipenuhi dengan kasih sayang.

Keluarga Malaysia Teguh Bersama... tiber..
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2022 09:25 PM From the mobile phone | Show all posts
annehuda replied at 15-8-2022 09:44 PM
Aku tertengok tiktok sorg akak ni. Sblm tu die maki gak budak2 tu pastu budak2 tu pm dia kasi penjel ...

Tak jugak

Mungkin bf dia bg gf dia spent time dgn girlfriends
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2022 12:30 AM From the mobile phone | Show all posts
tak apala dik find new friends la. kengkawan tu semua macam ada tak puas hati ngan ko jah.
pastu hati hitam aku ni rasa macam dia paksa pakwe dia plan bayar untuk bday partay dia ni.
so rasain lho.
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2022 12:50 AM | Show all posts
telracs replied at 16-8-2022 06:53 PM
You tahu cemane?
Baca kat mana?
Share laaa...

kat tiktok...  tapi lupa dah acc mana yang share...  tetiba masa tu rajin jengah komen, tu yang terjumpa tu...  pastu tadi ada terjumpa satu video tiktok yang orang share kat fb...  owner tiktok tu pun cakap yang kengkawan baby/liyana tu mengaku benda yang sama...
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2022 12:52 AM From the mobile phone | Show all posts
pelik2 ye budak sekarang
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2022 12:55 AM From the mobile phone | Show all posts
NengGos replied at 17-8-2022 12:52 AM
pelik2 ye budak sekarang

Di alam pekerjaan pulak orang lain kerja penat,orang lain yang dapat nama dan naik pangkat
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2022 01:05 AM | Show all posts
green~tea replied at 16-8-2022 07:48 AM
Itu version bf gf.. pernah retis mana ntah kawen.... attendees retis yang retis jugak tu yang berp ...


Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-8-2022 01:18 AM | Show all posts
AshkieLa replied at 15-8-2022 03:16 PM
kalau aku la.. takyah laa nak hijack majlis org cenggitu kalau sekadar nasi goreng...
memang doubl ...

hahaha...  memalukan weih...  aku kalau dapat bf cenggini, memang tinggalkan jek...  bukan sebab sekadar bagi nasi goreng (tapi ada yang cakap burger ramly...  hahaha), tapi part hijack party orang tu...  kang kalau teruskan, mau dia hijack nikah orang sebab nak nikah dengan aku...  pastu cari wedding kengkawan untuk hijack pastu halau diorang dari pelamin sebab nak bersanding dengan aku...  bahahahahaanaaatttt...
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2022 01:19 AM | Show all posts
namieamuro replied at 15-8-2022 03:05 PM
eiii takde common sense kan part die bole tak sangka bnda ni tak disenangi oleh tuan empunye party ...

aku nampak deme tau je benda ni salah sebab tukang rekod tu siap cakap menggeletar bagai (masa tengah rekod)...  jerit nyanyi pun nampak very provocative.  
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2022 07:30 AM From the mobile phone | Show all posts
eyansss replied at 17-8-2022 01:05 AM

Hashtag tak menahan... both in cosry

Gila nak steal limelight pengantin.. banyak lagi kot majlis lain ko boleh pakai baju gitu... tak perlu laa seolah nak bertanding ngn pengantin.. hari org kawen, kita yang patut merai dia...
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2022 08:55 AM From the mobile phone | Show all posts
telracs replied at 16-8-2022 08:02 PM
Happy besdeiiii... Salam patriotik... Semangat lain macam ni.

Semoga hari anda dipenuhi dengan ...

Ouch...lain macam ucapannya :

Apapun, terima kasih.
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2022 10:05 AM From the mobile phone | Show all posts
eyansss replied at 16-8-2022 04:50 PM
kat tiktok...  tapi lupa dah acc mana yang share...  tetiba masa tu rajin jengah komen, tu yang te ...

Ooo... Anyway tenkiu 4 d info.

Memang tak baiklah sikap kengkawan gitu.
Gunting dalam lipatan.
Muda-muda dah ada perangai camni, kalau tak diubah dari sekarang, sampai ke tualah camtu... biasanya begitulah.
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2022 10:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada bakat jadi backstabbers ni
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2022 02:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Kisah aku dulu2 masa, dgn ex lama, memang selalu buat birthday party dgn kawan2.. Masing2 ramai kawan. Selalunya yg betul2 rapat memang akan chip in money utk makan, accommodation etc.
Tapi mesti ada 2,3org yg kaki ngelat x byr apa..
Memang Nyampah kt kaki2 ngelat tu.
Tapi baper tahun, gang2 pon berpecah. Ada yg punca kecik je, sebab tak leh nak lepak sama masa pi Singapore, terus sentap. Padahal masing2 ada kerja masa tu. Ada yg dah pindah. Pastu clash dgn ex-bf.. Terus x der buat dah.
Sekarang ni memang akan celebrate dgn siblings jer. Pastu pi lah holiday dgn 2,3 orang kawan yg betul2 rapat.

Dik, kalau ko dpt kawan2 yg suka amik kesempatan, ko tinggal ajer lah. Ko tak kan rugi se sen pon, malah ko akan rasa duit ko akan LG byk sebab ko x yah pikir pasal dorg..
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2022 02:56 AM | Show all posts
Aku dulu masa zmn bercinta first time aku spent duit utk jantan sbb aku nmpk potensi sebagai bakal tok laki so aku pernah buat surprise party kat tok laki kat kelab vegas lol order makan  bagaii jemputan dlm 10 org, aku bagi set golf baru tapi takdelah bawak. Skrg ni pnh aku terlupa bday dia bberapa kali. Btw it was a good catch lol kohkohkohhhh
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-8-2022 03:00 AM | Show all posts
Sangkak sgt yg hijack majlis org mcm tu, takkan tak tahu adabb, lain kali takde duit buat mcm takde duit, ko bwk gf ko pegi makan kat gerai ucap bdaykat dia pun dia dah happy, Takde duit tapi jgn jadi bodoh sgt, maruah kena ada.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-11-2022 02:27 AM GMT+8 , Processed in 0.113500 second(s), 36 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list