CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
View: 10989|Reply: 196

[Tempatan] Edisi Mean Girls: Majlis hari jadi sendiri disailang untuk raikan kawan yang lain. Plot twist post #100

  [Copy link]
Post time 15-8-2022 10:39 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by mojarean_X at 15-8-2022 09:55 PM


Tangkap layar satu klip video menyaksikan seorang lelaki menghadiahkan bunga kepada teman wanitanya dalam majlis orang lain.

PETALING JAYA – Majlis sambutan hari lahir merupakan satu majlis yang ditunggu-tunggu dan kebiasaannya mempunyai kejutan yang tersendiri.

Namun apa yang berlaku kali ini agak berlainan apabila majlis sambutan hari lahir yang dirancang telah ‘ditumpang’ dengan sengaja oleh rakan sendiri.


Satu perkongsian di Twitter yang dikenali menerusi akaun @merbab3s, dia terkilan apabila satu majlis hari lahir kenalannya bertukar apabila ada rakannya yang lain menumpang majlis tersebut.

Jelasnya, dia turut mendakwa terkejut dengan keadaan tersebut kerana dia adalah salah seorang yang menganjurkan ‘parti,’ hari lahir rakannya itu.

“Saya yang bertudung coklat berada di sebelah kiri, ketika nyanyian hari jadi kawan saya ingatkan nyanyi untuknya tetapi lagu tersebut dinyanyi kepada orang lain.

“Mereka nyanyikan pada gadis yang bertudung kelabu disamping kejutan bunga dari teman lelakinya.

“Lagi satu, majlis itu juga telah disiap dan dianjurkan oleh teman lelaki kawan saya yang sepatutnya meraikannya,” jelasnya.

Video tersebut turut mendapat cacian orang ramai dan menyifatkan ‘penumpang’ majlis orang itu tida maruah dan tidak tahu malu.

“Kenapa, awak sengkek sangat ke adik, teman lelaki tak boleh buat kejutan ke?

“Kalau tak ada duit sangat sambut sahaja tepi sungai, jangan tumpang majlis orang macam ni, malu lah sikit,” jelas Ryan Erdina.

“Kalau aku jadi orang dekat situ aku lari sahaja, malu kalau duduk sekali dengan orang ‘kehendak’ majlis orang ni,” jelas Aidawati. – KOSMO! ONLINE

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 15-8-2022 10:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2022 10:54 AM | Show all posts
Sekarang ini masih adakah lagi kejutan?
bukan masing2 juga tahu kah tarikh hari lahir masing2...

kejutan adalah biasa masa kini,,,
jika tidak menyambut, itu ialah kejutan yang sebenar
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-8-2022 10:56 AM From the mobile phone | Show all posts

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2022 10:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Senang cerita masing2 takde duit tapi nak flex punya pasal sampai jadi bergaduh
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2022 10:59 AM | Show all posts
white_musk replied at 15-8-2022 10:54 AM
Sekarang ini masih adakah lagi kejutan?
bukan masing2 juga tahu kah tarikh hari lahir masing2...

apa saja demi content, tak terkejut pun buat2 terkejut
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2022 11:13 AM | Show all posts
uori replied at 15-8-2022 10:59 AM
apa saja demi content, tak terkejut pun buat2 terkejut

Tak masuk content juga TERPAKSA acah2 buat2 tarkajut demi menjaga hati orang yang membuat kejutan itu
jika tidak acah terkejut kelak mereka yang terasa hahaha


Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2022 11:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa komen korang macam tak tengok video macam habis je?

Tu bukan kejutan lah
Itu member sailang majlis besday dia
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-8-2022 11:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Kisah dia begini

BF A nak meraikan birthday A
Jadi dia tempah makan2 mini party tu untuk 8 pax
Tapi masa hari kejadian
Tetiba BF kawan A yang datang secara kejutan
Lepas tu kawan2 A nyanyi dan raikan harijadi kawan A dekat situ

Kos mini party dan pengangkutan semua ditaja oleh BF A
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2022 11:20 AM | Show all posts
Kalau benar pun tak hairan sebab makin ramai je perangai macam tu zaman sekarang.  Oleh itu jangan mudah terpedaya dengan penampilan mereka banyak yang lakonan je.
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2022 11:23 AM | Show all posts
Artemesiaa replied at 15-8-2022 11:20 AM
Kalau benar pun tak hairan sebab makin ramai je perangai macam tu zaman sekarang.  Oleh itu jangan m ...

Bak kata forumer she "Kenapa komen korang macam tak tengok video macam habis je?"

ini bukan pasal penampilan


Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2022 11:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Ok paham.
1.penyambut hari jadi n bf setup majlis utk diri sendiri jemput kawan kawan.

2.tiber bf member dtg buat suprise utk girfriend dia. lepas tu ramai ramai nyanyi utk.minah tu.

Ehh celaka bthollll...motif hijack majlis org....suprise je la mak we ko kat tepi jalan ke ,tepi sawah ke..kat ladang sawit ke...apasal.kat majlis bi4hday org plak ko nak sepresss..jibake
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2022 11:27 AM | Show all posts
Berita sampah, content creator sampah. penganjur bday sampah, bday girl pun sampah. Tiada keperluan untuk kita membahaskan masalah bodoh mereka. Pergi mampus dengan birthday korang.
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2022 11:28 AM | Show all posts
eh malunya laa hai liyana n bf mgu ni
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-8-2022 11:29 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2022 11:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Motif budak2 ni jadi ISU SEMASA?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-8-2022 11:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Mcm ni pun boleh masuk isu semasa??...woww
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2022 11:33 AM | Show all posts
white_musk replied at 15-8-2022 11:23 AM
Bak kata forumer she "Kenapa komen korang macam tak tengok video macam habis je?"

ini bukan pasa ...

Walaupun bunyinya perit realitinya sekarang yang berpenampilan macam tu ler yang paling ramai buat perangai macam tu sekarang.  
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2022 11:34 AM From the mobile phone | Show all posts
I saspek owner party tu bukanlah seoramg yg disukai.. mesti diorg dah putis kawan lps kes hijack party dan xnk byr kereta sewa tu kn. Pastu tiberr kne viral plak. Mesti geng sana dok caci dia je. Mesti gelak2 pdn muka owner party kne hijack party dia.
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2022 11:35 AM | Show all posts
tudung coklat, tudung grey...semua tudung nampak cam sama color jer...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

25-9-2022 02:56 AM GMT+8 , Processed in 0.090498 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list