CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 33854|Reply: 342

Anak Azhar Sulaiman Main Cinta Dengan Laki Orang, Kikis RM3,000 Sebulan Sampai Pokai?

  [Copy link]
Post time 14-8-2022 09:14 PM | Show all posts |Read mode
"Ada orang tuduh saya main cinta dengan suami orang."



Kredit foto: IG




Begitu ciap anak kepada pelakon Azhar Sulaiman iaitu Kasih Iris Leona yang mencetus pelbagai reaksi di Twitter.




Kredit foto: Twitter




Difahamkan, wanita dikenali sebagai Nor Azira Osman Said mendakwa suaminya diperdaya Leona untuk mendapatkan wang bulanan.


Lebih mengarut apabila dia mendakwa Leona menjalin hubungan sulit dengan suaminya sejak 2014 lagi. Leona baru berusia 12 tahun, kot masa tu!




Kredit foto: Twitter




Apabila Azhar sendiri menghubunginya, wanita berkenaan berkeras meminta aktor itu bertanggungjawab atas perbuatan anaknya yang didakwa cuba merampas suaminya. Semuanya hanya kerana lelaki terbabit mengulang kicau ciapan Leona.

"Bayar balik semua wang yang dia dah gunakan sepanjang menjalin hubungan sulit dengan suami saya sebelum saya saya buat laporan polis," ugutnya.









Kredit foto: IG






Sementara itu, Leona menerusi Instastory menegaskan dia tidak pernah bertemu dengan suami orang.


Malah, duit ibu bapa sendiri pun dia tidak pernah 'kebas', apatah lagi menagih duit orang lain.
















Kredit foto: IG




Akak sakit jiwa ke dakwa-dakwi bukan-bukan macam ni? - CARI
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-8-2022 09:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Kahkahkah! Sebab twitter je?

Btw, si Leona ni duit berkepuk la. Atok dia dah siap-siap buat fund untuk cucu cucu. Apo 3k je level Leona ni kalau betul pun berskandal dengan husband orang
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2022 09:27 PM From the mobile phone | Show all posts
prizadane replied at 14-8-2022 09:22 PM
Kahkahkah! Sebab twitter je?

Btw, si Leona ni duit berkepuk la. Atok dia dah siap-siap buat fund un ...

Bongek kan pompuan tu.. proof dia skdar kicauan kat Twitter.. dh la eja twitter pun salah..
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2022 09:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Mintak penampo pulak muka si leona
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2022 09:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Prempuan tu gila ke apa? Xkn itu je bukti?
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2022 09:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Ak plk yg rase malu.. Ko igt pompuan yg ko tuduh tu b40 ker.. Alah2
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2022 09:39 PM From the mobile phone | Show all posts
fadz84 replied at 14-8-2022 09:27 PM
Bongek kan pompuan tu.. proof dia skdar kicauan kat Twitter.. dh la eja twitter pun salah..

Dah la tweet tu macam general. Lain lah Leona dok tweet I love you ke, best date ever ke..

Kahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2022 09:39 PM From the mobile phone | Show all posts
hahahaha wahhh tahun ni orang nama azra ira azira fofuler yachhh!
acik punnnnn nak nuduh tengok laaa background penyondol duluuu
kalau birah yaaa boleh serang
ini terang T20!
Buat lawak pulakkkk acik zira ni
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-8-2022 09:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Patut Leona/Mami saman minah tu. Biarkan dia nak buat report polis. Then beban of proof pada dia. Saman bila terbukti fitnah.
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2022 09:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Cara terbaru nak scam orang ke apa ni?
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2022 09:42 PM | Show all posts
ai cm terbau scammer...
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2022 09:54 PM | Show all posts
ada baca jugak tadi kat story heshe... memang tergelak jugak la... kaka ni berangan nak ada perfect life dan husband la kot...  hidup fefeeling berlaki bagai entah2 andartu lepastu mandul tak mampu beranak...

fake account yang gigih nak scam duit la tu... tapi newbie... tak jalan scam2 gini kat malaysia ni dik... duit syiling lama tu pun tak jalan... lain kali belajar dari acik duduk depan kedai eco yang meriah sakan hari ahad ni makcik2 membeli belah...

cepat je kaya...
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2022 09:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Hahaha baca sepintas lalu pun dah tau fake...
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2022 09:57 PM | Show all posts
mengarut je
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2022 09:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Bongoknya la pompuan niiii

Saman je Leona..hahaha..agak2 la budak masa tu umur 12 taun nk caras laki org apanya..dahla buktipun tahapa2..sewel ke apa dia ni
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2022 09:59 PM | Show all posts
How dare she kcau my Leona? Hahahahaha, ni msti sejenis llaki yg suka mngendeng kat prmpuan cute je, klau prmpuan x cute, Haram lah heol nak prtahankan.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-8-2022 09:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Cubaan nk scam kot ni
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2022 10:07 PM From the mobile phone | Show all posts
For your information again katanyehhhh
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2022 10:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Scam ke tuuuuuu
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2022 10:12 PM | Show all posts
mcm sewel je. pompuan tu tak rasa ke apa yg dia ckp tu mcm tak logik?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-12-2022 01:53 AM GMT+8 , Processed in 0.124337 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list