CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
12Next
Return to list New
View: 2047|Reply: 32

[Tempatan] MATTA FAIR Kuala Lumpur - 2 to 4 September 2022

  [Copy link]
Post time 14-8-2022 04:47 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Avid travellers, are you ready for the BIGGEST travel fair? This will be the 51st edition of the MATTA FAIR.

Date and Time
Fri, 2 Sep 2022  - Sun, 4 Sep 2022
10am - 9pm

Venue
World Trade Centre (WTC)
Formerly known as Putra World Trade Centre (PWTC)

Hall
Halls 3, 4, 5 and WTC foyer

Booth
514 booths

http://register.mattafair.org.my/




This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-8-2022 04:51 PM | Show all posts
Adoiiii siapa minat traveling bolehlah, aku ni tak minat travelll, tu pun asyik g berholiday jah, kdg2 duk masuk forum pun dr tempt percutian, hermmm duk rmh paling best
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2022 04:55 PM | Show all posts
Orenn1 replied at 14-8-2022 04:51 PM
Adoiiii siapa minat traveling bolehlah, aku ni tak minat travelll, tu pun asyik g berholiday jah, kd ...

i sama macam kau, bukan kaki holiday, dpt holiday free malas nak pegi
lebih suka duduk rumah je
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2022 05:07 PM | Show all posts
aina_shaira replied at 14-8-2022 04:55 PM
i sama macam kau, bukan kaki holiday, dpt holiday free malas nak pegi
lebih suka duduk rumah je: ...

Sama kita rupanya sis aina shaira, aku mmg tak pnh looking forward pegi bercuti kecuali balik msia lah. Tok laki aku suka plan holiday sana sini, aku mmg tak iya2 tp kena pegi jugaklah. Penah sekali aku mengamokkk lol sbb dia suka plan lps balik keja hari jumaat terus g bercuti,  bayangkan seronok apanya klu badan penatt baru sampai rmh balik keja dah nak kena kecoh2 g bercuti pulak, terus tak jadi pegi haritu rugi rugilah aku penat malas nak penatkan diri aku nak berehat malas2 kat rumah, sampai psl isu g bercuti ni aku pnh terpikir nak divorce tau lol sbb ye lah minat tak sama, g cari pompuan lain lol gitewww aku pikir masa tu sbb kerapp sgt nak pegi holidaynya dah la kita tak minat.  Cuti seminggu duduk rmh tak blh ke, kdg2 weekend pun nak cuti, dulu2 aku mengikuttt jugak rentaknya skrg ni most of d time klu nak g cuti weekn2 aku buat selamba jah taknak ikut nak duk rmh, dia g lah sorang or dgn anak.
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2022 05:28 PM From the mobile phone | Show all posts
kalau nak cari pakej umrah kat matta fair ni, utk fly november sempat x. xpenah sampai lagi.
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2022 05:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Boleh lah pegi tengok apa yg diorg offer murah² tu. Sebelum covid,ada beli 6month pass bangi wonderland. Berbaloi²,boleh ulang² masuk. Anak² pun suka.
Kali ni nak tengok extream park mana ada offer mur² pulak.
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2022 05:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak voley ka deme wat online sekali?
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2022 05:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Wahhh byk memori MATTA Fair ni. Mcm dh lama giler x g...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-8-2022 05:43 PM | Show all posts
Edited by green~tea at 14-8-2022 05:49 PM

iols suka jenjalan.. tp tak suka tour package, sbb tour package biasa terkejar2 sbb time frame 8-5 sajork lepas tu deme hantor ke bilik utk aktiviti sendiri... lebih baik buat itinerary sendiri, semua redah sendiri aje, ada rest time especially ada anak2.. nnti deme tantrums kalo tak cukup rehat....
time holiday tu lah time aku dpt kuruskan badan, if not, dapat maintain badan walau makan mcm2 masa holiday..
sbb banyak berjalan cecah 20-40k steps per day... yeahhhhhhhhhhhhhhhhh
kat malaysia nak cecah 10k steps daily pun sangkak yakmat.. peluh ketiak.. baik aku workout kat gym je

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 16-8-2022 11:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Hopefully ada banyak pakej pasca pandemik dengan harga berpatutan...
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2022 12:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Lame dh x pegi matta fair ni.. aktiviti wajib sebelum covid dlu.. walupun dalam negara je aku g bercuti tapi gigih ye book dkt matta fair.. haha.. harap sempat la pegi kali ni..nak cari pakej cruise n hiking ABC la nnt..
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2022 03:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Tunggu wartawan bagi komen hidup terhimpit harga barang naik tapi boleh pergi bercuti.

Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2022 04:46 AM From the mobile phone | Show all posts
ultra78 replied at 17-8-2022 03:57 AM
Tunggu wartawan bagi komen hidup terhimpit harga barang naik tapi boleh pergi bercuti.

Plus gmbr berhimpit2 mcm dlm sardin kt wtc tu
Yiihhhh
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2022 06:13 PM | Show all posts
Harap harap bolehlah dapat harga ticket flight murah...pergi London dekat RM5k kot sekarang ni
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 1-9-2022 06:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Get ready...besok start
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2022 06:31 PM | Show all posts
Iols nk pegi hr sabtu..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-9-2022 06:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Nak beli flight ticket for next year lah....
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2022 06:51 PM | Show all posts
Edited by Kitty_catz at 1-9-2022 06:57 PM
SPACENUT replied at 1-9-2022 06:13 PM
Harap harap bolehlah dapat harga ticket flight murah...pergi London dekat RM5k kot sekarang ni

meols beli for oct , rm5.5k.tix jewwww
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2022 07:41 PM | Show all posts
Kitty_catz replied at 1-9-2022 06:51 PM
meols beli for oct , rm5.5k.tix jewwww

Wah airlines mana tu? Saya pun nak beli for middle October jugak
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2022 09:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by tikusmontok at 1-9-2022 09:38 PM
green~tea replied at 14-8-2022 05:43 PM
iols suka jenjalan.. tp tak suka tour package, sbb tour package biasa terkejar2 sbb time frame 8-5 s ...


Haah la sis. Tour package ni pergi byk2 negara pun, satu negara satu hari..mampos terkejar2 tak sempat bernapas..pastu pegi tpt yg byk tourist. Baik jln sendiri buat iterinary sendiri, aman2 jer.
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

25-9-2022 02:44 AM GMT+8 , Processed in 0.089407 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list