CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

123Next
Return to list New
View: 5396|Reply: 47

Wanita Bengang Anak Ditolak Sebab Iman Troye Nak Menyanyi Waktu Maghrib Di MAHA?

[Copy link]
Post time 13-8-2022 05:38 PM | Show all posts |Read mode
Jika sebelum ini Iman Troye didakwa sukar memberi kerjasama, lain pula dengan perkongsiannya di Instagram ketika menghiburkan peminat.




Kredit foto: IG




Dalam perkongsian itu, kelihatan Iman membuat persembahan di Pameran Pertanian, Hortikultur dan Agropelancongan Malaysia (MAHA), baru-baru ini.


Kelihatan ramah saja Iman melayan peminat kanak-kanak sambil membuat persembahan secara santai itu. Seronok melihat mereka menari bersama-sama.





Kredit video: IG



Lain pula jadinya apabila tiba-tiba muncul seorang lelaki mendekatinya untuk berswafoto. Melihat insiden itu, ramai warganet meninggalkan komen nakal menyakat lelaki berkenaan.




Kredit foto: IG




Bagaimanapun, muncul satu komen tidak enak didengari daripada seorang pengunjung wanita.


Katanya, dia disapa seorang petugas yang meminta dia dan keluarganya untuk memberi laluan.


Malah, dia mendakwa anaknya turut ditolak ketepi bagi memberi laluan kepada seorang artis yang akan membuat persembahan di MAHA.

"Laki aku berhenti la ingat siapa nak lalu. Eh, sekali artis ni nak lalu. Rasa nak marah je.

"Orang penat-penat jalan kau suka hati tolak anak aku semata-mata sebab artis ni nak lalu menyanyi masa nak Maghrib?" ujarnya.




Kredit foto: IG




Mujur disapa dulu kak, dah prosedurnya begitu nak buat macam mana lagi kan? - CARI
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-8-2022 06:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Gambar dekat atas ni muka dia mcm yang nyanyi lagu Casablanca tu. Tapi Comel dia ni lagi
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2022 06:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Akak, dah maghrib2 tak gheti bawa anak balik rumah ke

Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2022 06:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Konon nak bagitau satu dunia yang retis buat persembahan ketika nak masuk waktu maghrib... Dia sekeluarga pula macam mana? Rushing ke surau ke masa kena tolak tu? (semoga jawapannya 'ya')
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2022 06:49 PM From the mobile phone | Show all posts
annoyingg sungguhhh minah ni.. yihhhh
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2022 06:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni kes tak puas hati sbb anak kena tolak sbb bila org minta beri laluan, tapi telinga tu x dgr and tanak beri laluan??? Pastu kaitkan waktu maghrib, padahal diri sendiri pun sama... x reti nk balik and duduk kat rumah waktu maghrib???
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2022 06:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Padan muka Daus kena tolak. Sapa suruh mak bapak kau bawak berimpit2 tengah crowd masa maghrib.
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2022 07:01 PM | Show all posts
overdramatic je komen tu pun...
entah berlaku ke tidak...
tah2 kena tolak sikit je takde pun teruk sampai trauma ke mampos...

kalau betul patutnya tolak maknya tu bukan anaknya... tolak je terus masuk kolam maknya tu... over kau dikkk...

tapi kan iols pun akan mengamuk jugak kot kalau belut elektrik atau la vida junior ni yang tolak iols... cuba kalau penyanyinya herlok... tokti ker... bam tah ke... justin bieber ke... yang tu kaka siap baring lagi jadikan diri red carpet untuk deorang lalu...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-8-2022 08:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Maghrib duduk rumah lah dey
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2022 08:19 PM From the mobile phone | Show all posts
si mak ni merempan sbb anak dia kena tolak tp dia x fikir ke kalau nk dekat maghrib tu elok bawa anak dok rumah sbb ms tu setan tgh bergentayangan
niat dia tu lbh nak memalukan iman troye sbb tu mention artis nak nyanyi ms nak maghrib dan dia plk dok situ lg buat apa
bengong punya mak kesian kat daus sbb dpt mak pak ba aliff ngang
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2022 08:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols tgk gigi atas dia makin beso plk. Buat vaneer kut
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2022 08:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Poyo la kakak maha ni baca caption kau post pn dh tau level b40
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2022 08:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Sian daus mak bapak xreti balik pdhal dh nk mgrib.
Org mntak laluan pura2 xdgr kan daus dh kena tolak.
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2022 08:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa huduh ngenyeh nmpk gigi lgu tu
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2022 09:09 PM | Show all posts

Bidah Tersenyum Sinis

DeLuna85 replied at 13-8-2022 10:22 AM
Gambar dekat atas ni muka dia mcm yang nyanyi lagu Casablanca tu. Tapi Comel dia ni lagi


Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2022 09:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Ko gila time magrib bawak anak kehulu kehilir lagi buat org marah dekk
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-8-2022 10:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Daus kecik ke besar? Kalo kecik pdn muka kau sapa suruh xpegang tgn dia. Kalo besar padan muka daus xpaham bahasa org mintak laluan
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2022 10:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Haha kesudahnya dua-dua sama, time maghrib tak reti balik rumah
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2022 11:07 PM | Show all posts
Normal la tu... Ko tak penting pun... Takkan nak expect artis & pengiring dia tu terhegeh2 berjalan belakang ko sebab family ko halang laluan... Benda kecik je kot. Ni kes bad mood & sentap sebab dah penat jalan je ni... Tapi tu lah bawak merempan sampai ke socmed.
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2022 12:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Veneer ke gigi minah ni. Makin besar pulak. Dah la sememangnya huduh
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-11-2022 10:36 PM GMT+8 , Processed in 0.206253 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list