CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
View: 336|Reply: 1

[Household & Property] Promosi Carpet tiles VOC eksklusif dari Al Aqsa Carpets

  [Copy link]
Post time 13-8-2022 11:29 AM | Show all posts |Read mode

Berita baik untuk anda yang mahu ubahsuai ruangan kediaman, pejabat atau komersial, Al Aqsa Carpets sedang mengadakan promosi carpet tiles jenis VOC dengan harga yang tidak masuk akal! Carpet tiles VOC ini mempunyai 7 warna menarik seperti Dark Brown, Beige, Chili Red, Celcom Blue, Maxis Green, Maroon dan campuran Dark Grey & Light Grey dalam 1 kotak. Anda boleh pasang secara DIY dengan menggunakan double sided tape atau gam karpet yang boleh dimiliki eksklusif dari Al Aqsa Carpets. Dengan material ada kelembutan berganda, pastinya menjadikan ruangan anda lebih kemas, selesa dan teratur. Malah dengan cara pasang, potong dan tampal yang mudah, pastikan ruangan anda dapat ditransformasi kurang dari 30 minit sahaja! Lebih kemas, mudah dan pantas! Pastinya barang berkualiti tinggi dengan harga kilang eksklusif dari Al Aqsa Carpets.

     

Selain daripada boleh digunakan sebagai hiasan lantai, carpet tiles VOC juga boleh digunakan sebagai hiasan dinding seperti wallpaper atau karpet penyerap bunyi. Material dalam Carpet tiles VOC membolehkan lantunan dan penyerapan msuik atau bunyi lebih baik dan pastinya tiada gangguan untuk aktiviti lain di dalam bilik atau di luar bilik. Sesuai digunakan di tempat atau bilik muzik, bilik mesyuarat dan dalam kediaman terutama bilik kanak-kanak dan warga emas. Anda boleh mix dan match dengan warna yang sedia ada dan pastinya menjadikan bilik anda lebih ceria dan kemas.


Jika anda beli secara walk in di cawangan Al Aqsa Carpets Factory Outlet Store (AQSAFOS) di Desa Latania Seksyen 36 Shah Alam, anda akan dapat harga jauh lebih rendah! Dari harga RM70.20/Kotak kini jatuh sehingga RM54.00/Kotak. Penjimatan berganda dan jauh lebih murah dengan promosi Merdeka Bonanza Big Sale dari Al Aqsa Carpets. Berita baik untuk anda di luar kawasan Lembah Klang, anda akan dapat harga RM66.00/Kotak! Harga jauh lebih rendah dari biasa atau syarikat lain! Pembungkusan yang teliti, kemas dan paling penting boleh lakukan pengeposan ke seluruh semenanjung Malaysia! Penjimatan berganda-ganda jika anda beli dengan Al Aqsa Carpets.

Dapatkan harga istimewa ini eksklusif dengan promosi Merdeka Bonanza Big Sale yang berlangsung dari 27.07.2022 hingga 12.09.2022 eksklusif untuk walk in, atau pembelian dalam talian di semua platform seperti whatsapp, website, Lazada dan Shopee. Penjimatan berganda jika anda beli-belah di Al Aqsa Carpets.


This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 13-8-2022 11:37 AM | Show all posts


Carpet tile untuk kediaman? Mengapa tidak? Ruangan lebih kemas dan memukau dengan carpet tiles dari Al Aqsa Carpets

Ubahsuai ruangan kediaman anda dengan pelbagai himpuan carpet tiles esklusif dari Al Aqsa Carpets. Al Aqsa Carpets mempunyai pelbagai jenis corak, warna dan ketebalan untuk anda miliki. Selain dari mempunyai pelbagai jenis warna dan ketebalan yang sesuai dengan persekitaran Malaysia.


Al Aqsa Carpet tiles sering menjadi pilihan kerana kekemasan dan kualiti yang tinggi dan boleh menjadikan kediaman anda menjadi lebih kemas dan tersusun. Anda boleh pilih jenis bercorak atau gabungan dua atau tiga warna untuk menjadikan kediaman anda tampil lebih kreatif dan unik. Anda boleh melakukan pemasangan dengan hanya menggunakan double sided tape atau gam karpet. Jika ruangan anda ruangan sewa dan perlu dikembalikan dalam tempoh tertentu. Anda boleh melakukan pemasangan carpet tiles dengan menggunakan double sided tape sahaja. Anda boleh pasang, buka dan pasang carpet tiles di kawasan lain jika anda berminat untuk melakukan pemasangn di ruangan anda.


Al Aqsa Carpet tiles mempunyai backing fiber glass di dalam lapisan carpet tiles membuatkan carpet tiles lebih tahan lasak, tahan lama dan paling penting anda dapat carpet tiles berkualiti tinggi dengan harga jauh lebih rendah. Carpet tiles dengan lapisan fiber glass akan memastikan setiap keping lebih tahan lasak dan tahan lama berbanding dengan karpet tiles jenis lain seperti carpet tiles ikea. Anda akan dapat lebih penjimatan jika anda berbelanja di Al Aqsa Carpets.

Al Aqsa Carpet tiles boleh juga digunakan sebagai gym floor carpet tiles. Dengan lapisan fiber glass, setiap kepingan carpet tiles akan menjadi lebih tahan lasak dan tahan lama berbanding dengan carpet tiles jenama lain. Lapisan fiber glass membolehkan pengguna atau pemilik gym boleh menggunakan beberapa peralatan gym yang besar dan berat. Malah dengan fiber glass, sesuai untuk kegunaan ruangan laluan untuk lalu lintas dan berjalan kaki.

Kini dengan promosi Merdeka Bonanza Big Sale anda akan dapat lebih penjimatan berganda untuk anda. Dapatkan pelbagai jenis karpet tiles datang dengan warna dan ketebalan berbeza dengan harga lebih rendah dan pos percuma ke seluruh semenanjung Malaysia. Penjimatan berganda untuk anda eksklusif dari Al Aqsa Carpets.

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT 

ADVERTISEMENT


 ADVERTISEMENTADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-9-2022 02:01 AM GMT+8 , Processed in 0.096826 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list