CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: mojarean_X

[Dunia] Saraf Salman Rushdie putus akibat ditikam, mungkin buta sebelah mata

  [Copy link]
Post time 14-8-2022 11:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Jerat tapernah lupakan pelanduk.. Nasib heols lah. Heols nak keluar Islam, koser ummah nak layan, go on ajer lah. Tapi yang pergi provoke Muslims dah kenapa? Heols tau kan ramai Muslims yang diaspora? Nak jugeks keluar dari gua bagi ceramah. Mendapatlah heols. Herloks mampos jur makhluk hauk macam nieyh persis pelukis charlie hebdo tuew. Mati rentung pelukis ittuew walaupon ader bodigad jaga kiri kanan.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-8-2022 12:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Kapir Syiah tikam kapir ateis . So apa wuntung nya?
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2022 12:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Kapir Syiah tikam kapir ateis . So apa wuntung nya?
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2022 12:32 AM From the mobile phone | Show all posts
AnnaSendin replied at 14-8-2022 11:48 PM
Jerat tapernah lupakan pelanduk.. Nasib heols lah. Heols nak keluar Islam, koser ummah nak layan, go ...

Yg.tikam tu kan Syiah. Muslim juga ka?
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2022 02:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Ingat kan salman khan yg kena, rhopernyeh salman lain. Whoreyussss
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2022 06:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Dwdrum at 14-8-2022 03:31 PM
Orenn1 replied at 13-8-2022 10:12 PM
Jiwa terrorist ni mmg tak blh kata apa dah, dia kira nak buat serangan terrorist jah. Yg jenis2 vi ...


Kita mahu kutuk pun tidak guna... Cara upbringin berbeza hencap lah depa apa cara sekali pun.... Cara ber fikir berbeza.. Last last kita jadi seperti depa... Ramai sudah woke issue agama itu opium... Pernah dengar morally right but ethically wrong? Epistemic perspective..yang buruk boleh tunggang tuhan or agama atas nama jihad .. Untung jadi depa...
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2022 07:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Dwdrum at 14-8-2022 07:07 PM
sekngucing replied at 14-8-2022 01:01 AM
selain salman rushdie..ada sorang lg penulis.buku pemenang nobel literature yg sinikal terhadap is ...


Aku rasa south asia dari dahulu sehingga sekarang religious rivalry tidak habis...
Ada 1 pamphlet ( aku lupa date) ... Sebelum satanic verses wujud lagi yang sangat controversy dari the satanic verses dari hindu author backlash muslims sebab keluar kan pamplete hina hindu ... .
Aku betul lupa nama author dan nama buku... Puluh tahun juga  di kubur kan 1st edition di musnah kan.... Yang tinggal hanya yang  masih simpan 1st edition.... Year 2016/17 (if not mistaken) US kindle  pdf version selepas di kuburkan .... Aku ada beli... Target depa nabi dan aisha juga...
Nanti aku habis kerja aku check nama apa..
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2022 09:48 AM | Show all posts
Hadi Matar yang serang si Salman tue bukan penganut agama Syiah ker? Napa tetiba dia jadi penganut Islam pulak?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-8-2022 10:50 AM | Show all posts
Orenn1 replied at 14-8-2022 02:29 PM
Seronok ko kan tgk org kena serang dgn pisau sampai parah mcm tu. Ajaran agama mcm tu ke? Jgn samp ...

kann..saya pun heran...membunuh tu di benarkan ker....dalam family ada ajaran mcm tu juga ker...tak suke bunuh??...dia buat salah bunuh???...kalau ada.. something is wrong somewhere
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2022 11:04 AM From the mobile phone | Show all posts
sekngucing replied at 14-8-2022 01:01 AM
selain salman rushdie..ada sorang lg penulis.buku pemenang nobel literature yg sinikal terhadap is ...

Rangila rasool..May 1924. Author Pandit M. A chamupati
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2022 11:21 AM | Show all posts
AnnaSendin replied at 14-8-2022 03:48 PM
Jerat tapernah lupakan pelanduk.. Nasib heols lah. Heols nak keluar Islam, koser ummah nak layan, go ...

Itu yg punk tua si Fahmi Reza tu nak ikut2 sangat. Iolls classified orang macam ni hati dia hitam, busuk, bodoh pekat takleh campur air! Sentiasa nak cetus provokasi. SENTIASA. Ada bakat tapi dipersia-siakan.

Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2022 11:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Dwdrum at 14-8-2022 07:38 PM

Dia bukan tinggal di negara talibanistan totalitarian.... Semua ada freedom of speech/thought..bebas ber gasak dengan mulut selagi tidak langgar undang undang... Yang selalu terhina perlu kuat iman...
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2022 12:08 PM | Show all posts

Bagusla budak tu tikam tak bagi mati, biar dia rasakan menderita,
hidup segan mati takmau, terhingkap2 hidup.

Sikit pong takde rasa kesian laaa..

Serves him right...


Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2022 12:24 PM | Show all posts
sekngucing replied at 13-8-2022 05:58 PM
aku ok ja dgn salman rushdie
yg pg tikam tu memamg terorislah..baru 24 ...dah disemai benih benih ke ...

Mmg la ko okay, menjilat sesama Kapiaq.

Yg org Kisteaa membunuh ramai orang (59 dead, more than 500 injured) di Vegas Music Festival
Kapiaq baik punya cover agama Kistreaa soochi morni kata itu Lone Wolf..

Tapi bila muslim baru mencederakan, tak membunuh lagi ko dah kata dia teroris!!
Guna pisau ajer pong, bukannya machine gun...


Nampak sangat ko ni badigol penjilat Kapiaq...Bwahahaha.
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2022 12:45 PM | Show all posts
pyropura replied at 14-8-2022 03:03 AM
Yg.jatuhkan hukuman mati Iran. So yg.tikam tu Syiah lah kan, kan kapeer juga, napa semua gumbira?? : ...

Tak kisah la saper yg menikam, Kaper kaa muslim kaa? Itu tak penting.

Janji objektifnya tercapai, padan muka.


Kapeer yg kena tikam, paseipa ko pulok yg bersedih...Kahkahkah.

Apaa ko ingat semua Syiah tu kaper kaa?
Pergi belajar dulu laa Pader Pedopura.


Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2022 01:18 PM | Show all posts
Orenn1 replied at 14-8-2022 07:49 PM
Mcm mana dgn org islam duk menghina agama lain semua salah masuk neraka agama islam saja yg betul so ...

be careful sis. jgn ditikam mcm salman ni ha, huhu. u never know who's watching.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-8-2022 01:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Redskin replied at 14-8-2022 08:24 PM
Mmg la ko okay, menjilat sesama Kapiaq.

Yg org Kisteaa membunuh ramai orang (59 dead, more  ...

Tetapi red....setiap jenayah yang di buat muslim lobais terrorist ngaku dari organisation depa...
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2022 01:34 PM | Show all posts
ultra78 replied at 14-8-2022 01:20 AM
Isu pokoknya adalah kenapa penganut sunni ahlus sunnah wal jamaah Al-Asya’irah wal Maturidiyah suka ...

asal janji islam kot.
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2022 01:45 PM | Show all posts
Dwdrum replied at 15-8-2022 01:22 PM
Tetapi red....setiap jenayah yang di buat muslim lobais terrorist ngaku dari organisation depa...

Mengaku atau Tidak, that's not the point.
Kalo pesalahnya adalah seorang Kisteaa, Hindu kaa, Buddhist kaa.

Ianya dipanggil TERRORIST sebab membunuh berpuloh2 orang.

Not ONE but many being killed by the Christian gunman in US.

Tidakkah semua orang semasa Vegas Music Festival
itu ketakutan, berlari2 tak tentu arah sebab mereka being terrorized.


Pergi check dictionary meaning of the word Terrorist and Terrorize.

Disebabkan pesalahnya dari agama Suci Kisteaa,  
maka mereka pong cover-up, demi menjaga nama baik Kisteeaa..


Contohnya KKK dan Hitler tu pong Kisteaa, membunuh atas nama Kisteaa.
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2022 01:47 PM | Show all posts

Esok bergasak pulak isu hari asyura, syiah bukan islam bagai. Hari salman ateis tue kena tikam, boleh pulak lupa pendirian yang syiah tue kapir penyembah ali
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-12-2022 08:01 AM GMT+8 , Processed in 0.122514 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list