CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: mojarean_X

[Dunia] Saraf Salman Rushdie putus akibat ditikam, mungkin buta sebelah mata

  [Copy link]
 Author| Post time 17-8-2022 11:08 PM From the mobile phone | Show all posts

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-8-2022 11:13 PM From the mobile phone | Show all posts
mojarean_X replied at 17-8-2022 11:08 PM

Iols ada buku midnight's children.


Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2022 01:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Redskin replied at 17-8-2022 10:05 PM
Ehh..ehhh, kat Mesia ni bukan kah kapeer2 yg sikit2 rasa terhina
bila Zakir Naik berhujah sekolahk ...

geli le tengok lobai foreskin gigih memuja zakir naik  kunun org lain sentap tak boleh berhujah dgn idola dia. Prrrtggghh

jadi la ummah melayu yg cerdik sikit, tak payah la kagum dgn mamat janggut udang lupa asal usul tok nenek moyang yindia tapi gigih mau jadi pak ereb padang pasir.



Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2022 05:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Dwdrum at 17-8-2022 02:26 PM
Orenn1 replied at 16-8-2022 11:54 AM
Lol ye khennn. Macam tu lah kebanyakan jenis2 lobainitas ni, mengutuk org aties forum konon padaha ...


Sedang kan masing masing kerja professional..

if sudah di board gossip ber gasak dengan forumners lain... Pejuang retis  letew...masuk CI tidak ngaku suka wipe retis arse...

Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2022 05:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Decaffeinated replied at 16-8-2022 07:52 PM
yup that case. aku pun tertanya2 apa jadi pada lobais yang pukul mamat tu.
mamat gila tu dah kena m ...

Tunggu juga memang tiada update. ada hero jadi kaki pukul....marhein puas hati... Sampai police boleh buat dunno.. Hebat..
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2022 06:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Dwdrum at 17-8-2022 02:35 PM
AnnaSendin replied at 16-8-2022 09:50 PM
Hahaha hati panas kan? Ingatkan liberals nieyh hati kental gittuew, ropanya nan hado mencarut kern ...


Nampak nya ko yang panas....untuk apa aku mahu sentap sebab ko yang tunjuk bodoh ... Cara aku ber forum di Ci jenis direct.. Tentang issue kartun... Provoking.. Hina menghina itu common sebab 1st amendment... Aties.. Non believers.... Penganuts bebas untuk suara kan pendapat mereka ter masuk conspirashit theorists... Tiada yang kena tangkap.... Even lgbt... Muslim.. Christian.. Jews.. Race haters tiada yang akan masuk prison... Selagi ko tidak langgar undang.. Common di US hati kena kental... If mahu sedih sendu.. Hati tissue... Better ko tinggal saja yang amalkan totalitarian... Bukan democracy...

Ini dengan 1 siti kassim ko sudah menggelupur... Chill lah... Ko serang orang di board gossip boleh...
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2022 06:28 AM From the mobile phone | Show all posts
zorrro_03 replied at 17-8-2022 12:42 AM
dajjal ni ramai doe..  kau pun salah sekornya. ke bukan?

Ko tahu mana? If dajal manusia tidak lah teruk sangat seperti di potray lobai...
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2022 06:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Redskin replied at 17-8-2022 05:46 AM
KKK is not just terrorist but a Christian Terrorist.....Yes or No?

Tidak pernah tahu depa agama apa... Ko faham race supremacy?.... Bukan religion supremacy gang...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-8-2022 08:54 AM | Show all posts
Redskin replied at 17-8-2022 09:41 PM
Terbahak2 aku ketawa baca komen ko ni...
Ada hati dia bahasakan akak, padahal acik kertu lobang lo ...

itu yg aku ckp kat cikgu liberal sex...sekiranya berfikiran liberal, why dont you suck my dick?


Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2022 09:36 PM | Show all posts
Edited by Redskin at 18-8-2022 09:46 PM
M5 replied at 18-8-2022 01:14 AM
geli le tengok lobai foreskin gigih memuja zakir naik  kunun org lain sentap tak boleh berhujah dg ...

Paderi2 idola ko stor kunyit menala montot budak2 bila tarik kote keluor
warna coklat kekuning2an takde pulok ko geli yaaa...


jadi la ummah melayu yg cerdik sikit, tak payah la kagum dgn mamat janggut udang
lupa asal usul tok nenek moyang yindia tapi gigih mau jadi pak ereb padang pasir.

Kahkahkah...Ko kena tipu hidop2 dgn ayat2 pelesu pedori2 dok tambah
kito becky dlm Bibel, masih tak sedar diri lagi kaa. Blind Faith.


Takde kaa pejuang Kisteaa yg ceredik sikit.

Tok guru ko Pader Meden Vaticanus Al Kulop lama tak nampak, sibuk
sangat ka dia menjual minyak urut lintah Sudan kat gureja2.


Haairliooluuujah...



Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2022 09:43 PM | Show all posts
Dwdrum replied at 18-8-2022 06:30 AM
Tidak pernah tahu depa agama apa... Ko faham race supremacy?.... Bukan religion supremacy gang...

Tak tahu ke, buat2 tak tahu.....malu nak sebut, mengaku adanya Kisteaa Terrorist.


Yaa American white supremacist, dah jelas2 pakai jubah ada cross, bawak cross sebesar2 alam,
burning of the cross dan mereka mengaku mereka Kisteaa, konpem la Christian Terrorist.





Banyak ya organisasi2 Kisteaa Terrorist kat US, cuma media diamkan ajer
demi menjaga nama agama Kisteaaa yg soci morni.

Jangan malu2 yaa, dlm Bibel kata love your enemy tu BS semata2.

Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2022 10:03 PM | Show all posts
Dwdrum replied at 18-8-2022 05:30 AM
Sedang kan masing masing kerja professional..

if sudah di board gossip ber gasak dengan forumner ...

Makcik gossip anansedin mmg bodoh uols, jenis berkampong kat bod gossip sembah retis missfakefattah, sampai tahap serang org klu kita buat posting tak suka retis sembahan dia. Aku ni jrg2 ke bod gossip sekali sekala ada lah masuk sana, sekali tu aku komen lah kritik seko retis bodoh ni nama missfake, si nokharom makcik gossip annasedin ni aku tak kenal pun quoted attack aku bukan main, hanjingg punya betina lol, terkejut aku mcm ni punya org pun ada dah tahap sembah retis, ekstrem gila si bodoh annasedin tu.Tapi bila dtg CI kita sebut pasal tu dia pura belakon kena fitnah, mmg sial manusia mcm ni
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2022 01:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Redskin replied at 18-8-2022 05:43 AM
Tak tahu ke, buat2 tak tahu.....malu nak sebut, mengaku adanya Kisteaa Terrorist.



Legaaaaaa kan red.... Christian pun terrorist juga...
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2022 01:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Orenn1 replied at 18-8-2022 06:03 AM
Makcik gossip anansedin mmg bodoh uols, jenis berkampong kat bod gossip sembah retis missfakefatta ...

Die hard fan retis boleh tagteam dengan terrorist.... Jenis obses sehingga tidak boleh waras... Habis semua di condemned retis depa saja yang perfect..orang hargai seni retis sebab talent bukan persons di angkat jadi idol/sembah.... Same seperti thread ini obsess dengan manusia juga sehingga aku confused sebenar nya depa ini sembah siapa
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2022 02:44 AM | Show all posts
Dwdrum replied at 19-8-2022 01:38 PM
Die hard fan retis boleh tagteam dengan terrorist.... Jenis obses sehingga tidak boleh waras... Ha ...

lol ye annasedin penyembah retis thp ekstrem sama mcm terrorist ni, betullah ada persamaan sgtt dua2 eko ni
itulah kutuk kristian sembah jesus sebagai tuhan, sendiri pun sama jah, memuja manusia
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2022 04:48 PM | Show all posts
Mana pergi lobai @blackbird tak jawab soalan aku Post #212/pg 11.


Takkan lari terkincit teruih masuk gua kot.


Memori aku masih kuat lagi, seingat aku Lobai ni pernah komen hal2
hukum agama suatu masa dulu yg mencurigakan.

at the same time tech, ilmu, konspirashit semua pon duk kaji & guna dari kapir


Dlm thread ni Lobai kata guna tech, ilmu dari Kapir pulok !!
Butthurt sedih sebab Saman kena tikam kaa..


Teknologi dan ilmu Kapir lahanat apa yg setan Salman Rushdie ni dah cipta ??
Cer citer?.


Background ko ni mencurigakan, sebab itu aku tanya...


Post#212/pg11.
Nak tanya ko ni percaya Jesus tu Tohan kaa? Yes or No.





Takkan soalan simple pong ko takut nak jawab??


Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-8-2022 12:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Redskin replied at 15-8-2022 12:45 PM
Tak kisah la saper yg menikam, Kaper kaa muslim kaa? Itu tak penting.

Janji objektifnya terc ...

Cieehh tetiber syiah jadi suci muruni
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2022 12:46 PM From the mobile phone | Show all posts
AnnaSendin replied at 15-8-2022 04:16 PM
Sokayy.. Syiah iols klasifikasikan as non-Muslims except Zaidiyyah. Dalam kes nieyh, dah ader makh ...

Who are we to make classification this syiah kapir, that syiah not ??
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2022 12:53 PM From the mobile phone | Show all posts
AbukRokok replied at 13-8-2022 11:26 AM
iran dah lama rancang salman je yg lalai

- Yg.rancang - Iran syiah (kapir)
- yg.laksanakan - mamat Hezbollah syiah(kapir)
- yg.lalai - Moslem Sunni
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2022 01:05 PM From the mobile phone | Show all posts
pyropura replied at 21-8-2022 12:46 PM
Who are we to make classification this syiah kapir, that syiah not ??

Penyembahh retis tahap ekstrem sampai siap cari psl dgn org yg posting tak minat retis sembahan dia. Ni lps kena maki dgn aku kat sini n wall dia siap created nick baru semalam pegi cari quited posting aku kat thread retis tuhan sembahan dia missfakefattah, kononn nak tarikk aku pegi sana nak serang aku ramai2 dgn geng2 forumers pentaksub retis mcm dia lah lol dia ingat baru sehari hidop tak tahu tu nick dia baru created semalam lol tapi kan sampaii tahapp created nick tu, mmg betul2 terkesann lah sibodoh nokharom annaserdin tu lol kohkohkohhhh cashhhhh aku gelakkk gulinnn2 baca posting nick baru dia2
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-12-2022 09:26 AM GMT+8 , Processed in 0.114535 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list