CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: sepuluhkambing

Mas Khan Tayang Cash Berkepok-kepok Atas Meja Pool ????

  [Copy link]
Post time 13-8-2022 09:27 AM From the mobile phone | Show all posts
So low lah mamat ni
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-8-2022 09:29 AM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 13-8-2022 08:38 AM
sekarang makan kat macdonald pun orang tak bayar pakai cash.



Kedai mamak oun pakai e wallet
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2022 09:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Lhdn buat2 buta
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2022 09:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Dgn buat mcm tu diana terus cair ke apa?
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2022 10:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Mamat ni macam tak ikhlas jer berkawan ngan Diana naza tu
Ada video kat ig dia bwa anak si Diana ni jalan jalan..nampak mesra jer ngan budak tu tapi fake
Aku rasa dorang nak kawin tahun ni kot
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2022 10:11 AM From the mobile phone | Show all posts
kiah_mai_pulak replied at 13-8-2022 09:06 AM
ada lg ke org pegang cash physical? scammer2 je lahh yg mcm ni..

Depa mmg ada cash kat romah. Dalam peti besi. Cuma depa tak tunjuk kat orang.
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2022 10:18 AM | Show all posts
Bumbu replied at 13-8-2022 06:35 AM
Tringat pla zaman dulu gajikan pekerja bw duit byk2 mcm ni. Dlu gaji tak masuk bank ya anak2. Smua b ...

Tak takut ke masa keluar bank bawak duit berkepuk2?
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2022 10:20 AM | Show all posts
Kalau zaman dulu ok lah tayang duit berkepuk2. Zaman sekarang pakai e-wallet je. Oh lupa camne nak meriak klo tak tayang duit. Gaya ala2 gangster tapiiiii...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-8-2022 10:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Acik beli burger tepi jln pun guna tng sekarang dekkkk
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2022 10:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Ingat acik D akan buntang mata ker tengok? Sesuatu sangat cash berkepok2 ni. Ketinggalan zaman agaknya, orang dah cashless tau.
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2022 10:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Kesian…… tu je nk ckap
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2022 10:46 AM | Show all posts
ingt cinderella kertu nak heran ke?
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2022 11:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Sprm, Lhdn, Pdrm sudah check ka ini orang....tapi kebykan yg buat keje camni org2 kayangan....
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2022 11:32 AM | Show all posts
cash is king
cash takkan mati
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2022 11:40 AM From the mobile phone | Show all posts
bukan ke mas khan ni anak orang have2 ke?
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2022 11:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Adegan dalam hk movie ke? Kita cuci cuci sampai bersih ok

Dulu2 orang2 kaya sorok2 uang nya..sekarang berebut nak tayang kekayaan yang ada tak kira $ atau kereta mahal etc
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-8-2022 11:50 AM From the mobile phone | Show all posts
sofi_sofia replied at 13-8-2022 10:46 AM
ingt cinderella kertu nak heran ke?

Cinderella kertu. Kahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2022 12:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Bumbu replied at 13-8-2022 06:35 AM
Tringat pla zaman dulu gajikan pekerja bw duit byk2 mcm ni. Dlu gaji tak masuk bank ya anak2. Smua b ...

Sekarang pun masih ada. dekat estet-estet 2 kali sebulan bayar cash. Angkut duit jugak huhuu time nak bawa dari bank ke estet tu, takut gila
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2022 12:03 PM From the mobile phone | Show all posts
one_aiman replied at 13-8-2022 11:40 AM
bukan ke mas khan ni anak orang have2 ke?

Nope, he is not!
Biase biase jer
Mungkin lagi kurang dari kita
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2022 12:04 PM From the mobile phone | Show all posts
margo20 replied at 13-8-2022 09:03 AM
Walaupun cuba beraksi mcm mafia, tapi nama tetap mcm mas joko

Hahaha nama tak rasi dengan muka dengam gaya (serasi)
Hampeh betul nama dia
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-11-2022 08:40 PM GMT+8 , Processed in 0.216291 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list