CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: sepuluhkambing

Mas Khan Tayang Cash Berkepok-kepok Atas Meja Pool ????

  [Copy link]
 Author| Post time 13-8-2022 10:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Mamiyan replied at 13-8-2022 05:39 PM
Ape la yg anak naza tu tengok dari mamat ni

Iols takle imagine la mcm mana klu mamat ni masuk naz ...

diana tu memang suka bad boy kepam kot.ex husband dia kan kena tangkap kat Bali kes dadah.

context :

(2018) DENPASAR 15 Dis. - Seorang rakyat Malaysia ditahan bersama-sama empat warga asing yang lain atas kesalahan menyeludup dadah di Bali.
Hamdi Izham Hakimi ditahan pada minggu lalu bersama sebuah beg mengandungi hampir 15 gram marijuana dan 11 pil ecstasy.
Sekiranya Hamdi Izham didapati bersalah, dia berkemungkinan bakal dijatuhkan hukuman penjara. - AFP
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-8-2022 12:22 AM From the mobile phone | Show all posts
sepuluhkambing replied at 13-8-2022 10:56 PM
diana tu memang suka bad boy kepam kot.ex husband dia kan kena tangkap kat Bali kes dadah.

contex ...

Ngerinya juga family Naza ni kan..ank bercerai berai, x menantu edar dadah, ank2 lelaki n pompuan liberal trlajak...biznez milik kluarga mkin ditelan org luar...tragis nya wlau nmpk mcm ada segala galanya...

Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2022 12:46 AM | Show all posts
Mesti artis artis yang mengadu tak job, duit tinggal 200 dalam bank, tak boleh bayar sewa, semua memuncung aje tengok gambar ni..
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2022 02:44 AM From the mobile phone | Show all posts
syamsul yusuf yg duit banyak puluh juta or ratus juta pon tak tayang duit.. besnyer yg br nk kaya je tayang. tp bg i tyg duit ni tk elok ok.. riak
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2022 07:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Bumbu replied at 13-8-2022 06:35 AM
Tringat pla zaman dulu gajikan pekerja bw duit byk2 mcm ni. Dlu gaji tak masuk bank ya anak2. Smua b ...

Sama lah. Pekerja ramai. Yang ada bank account setengah jer. Yang lain nak cash ambik kat office masuk envelope. Ada yang kena driver hantar ke tempat keje staff.

Seronok kira duit bagi pekerja. Selalu ambil pic duit berlongok. Malangnya bukan duit i..

Sekarang pon i simpan duit emergency kat rumah. Bosan2 kira sedap bau duit baru..

Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2022 07:51 AM | Show all posts
Aku x paham kenapa si janda vip tu hadap sangat pada anak ikan nih...
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2022 08:42 AM | Show all posts
Apa kerja mamat ni?
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2022 08:51 AM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 13-8-2022 10:28 PM
jangan lupa simpan sikit cash tu... nanti nak kena upah orang masukkan sachet satu2 dalam kotak... ...

Diana Ada, boleh tolong lipat
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-8-2022 08:54 AM From the mobile phone | Show all posts
bellaamsar replied at 13-8-2022 10:21 PM
Berminat nk jadi ds jugak

Syaratnya kena kasi gift tiktok kat jah
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2022 09:03 AM | Show all posts
mzsnam replied at 14-8-2022 02:44 AM
syamsul yusuf yg duit banyak puluh juta or ratus juta pon tak tayang duit.. besnyer yg br nk kaya je ...

Betul.. Sama juga puasa enam ke, kahwin (bagi artis) ke, tunang (bagi artis) ke, termasuk juga privasi.. Kalau keputusan perlawanan bola sepak ke, kes harian Covid-19 boleh la bagitau kat awam..

Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2022 09:47 AM From the mobile phone | Show all posts
imransulaiman replied at 13-8-2022 08:05 AM
RM50 ikat seketul macam dalam gambar tu 50K ke? RM100 tu berapa pula?

Khamis lepas boss aku cakap m ...

aku hampir ikut main ni, tapi nasib baik tak jadi..????

first of all, kalau setakat nak cuba 1k, 2k mmg tak berbaloi.. kena ada modal yang keras jugak at least minimum 5k camtu, tapi tak confirm ada untung lagi.. silap hari bulan menjunam terus... kawan aku main hampir 4 tahun, baru nampak la hasil kejayaan dia tu.. tapi kalau setakat main few months pastu tiba2 duit kepok kepok mcm Diba AA, yang tu macam aneh sikit...
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2022 11:48 AM From the mobile phone | Show all posts
babycc replied at 13-8-2022 08:28 PM
RM50 tu 1 ikat 25k.. RM100 tu 1 ikat 50k.. kire lah totalnya..

Ermm .. aku da biasa pegang duit  ...

Wahhhh! Tengkiu pencerahan.. Ingatkan RM50 ni dalam 10K je sekepuk. Atak 5K paling koman
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2022 11:50 AM From the mobile phone | Show all posts
jibams replied at 14-8-2022 09:47 AM
aku hampir ikut main ni, tapi nasib baik tak jadi..????

first of all, kalau setakat nak cuba 1k,  ...

Boss aku pun cakap kalau nak main saham, at least start 10K...baru terasa profit katanya. Tapi aku belum pernah try lagi..
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2022 12:02 PM From the mobile phone | Show all posts
sedap nyer bau duit, dolu2 time time kuar duit isinar rm5k pun wangi n terlena naw...hihihi..
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2022 12:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Sejenis trending Melayu Noob bru merasa kaya ..kalau Vincent Tan or Robert Kwok letak duit atas meja jgak cmne gamak nya melayu tgok mau mengelupur sakit hati....
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2022 12:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Burong_Hantuk replied at 14-8-2022 07:51 AM
Aku x paham kenapa si janda vip tu hadap sangat pada anak ikan nih...


X puas muda
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-8-2022 01:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia nak bayau stok inai tu
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2022 01:57 PM | Show all posts
MatDeghem replied at 13-8-2022 08:38 AM
sekarang makan kat macdonald pun orang tak bayar pakai cash.

ada sorang geng konspirashit kat facebook cakap, cashless transaction ni agenda dajal


Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2022 06:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Gaya dia dh mcm si Berlin dlm cite Money Heist tu
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2022 06:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Another penyemak industri....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-11-2022 02:35 AM GMT+8 , Processed in 0.096363 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list